icon

Ako riešiť vzťah, keď partner nechce deti?

ellieeep
14. okt 2024

ahojte čo by ste robili na mojom mieste.. túžim po dieťati avšak partner o tom nechce ani počuť.. ma deda alkoholika s ktorým žije a nechce ísť so mnou ani do podnájmu čoby ste robili na mojom mieste? raz sme sa snažili no potratila som a nejako ho to moc netrápilo zatiaľ čo ja som sa s tým ešte doteraz nevyrovnala a už je tomu skoro rok :( už by som sa chcela v našom vzťahu posunúť ale on nijakým spôsobom stále spomína iba seba ale nie nás :( som už z toho zúfalá :( nevravim, že mňa nič nerobí ale nechce sa posúvať lebo vždy máme na všetko čas a pritom život ide veľmi rýchlo

Strana
z4
lauricka
15. okt 2024

@ellieeep čo je zle na tom? No asi to je nezmysel s partnerom, ktorý o to nemá záujem, nie? Nebuďte naivná.

slavka1988
15. okt 2024

@ellieeep prečo s ním stracas čas? On nechce deti ty Ano a aby si neostala sama keby otrhotnies veď spolu ani nebyvate

kellhaed
15. okt 2024

@ellieeep najskôr máš pravdu ....nezáleží mu; ale je to pre neho pohodlné byť s tebou. Využíva ta - povedane inými slovami.
Môžeš skúsiť jedno: daj mu ultimátum. Povedz; že" ty sa chceš vo vzťahu posunúť; ak chce; môže ísť s tebou...ešte chvíľu mu budeš držať miesto. "
Zároveň by som sa ja na tvojom mieste už po mojich skúsenostiach 🤭 snažila sa odputat ....najdi si konicky; spoznavaj novych ľudí; chod von s kamaratmi- ukaz mu ; že to myslíš vazne a že si vystacis aj bez neho.
Z muzskej strany - bude najskôr tvrdohlavosť proti tebe; ale tak do mesiaca (ak mu na tebe zalezi) sa to zmení a pricupita za tebou. A ak nie; nič si pre neho neznamenala.
Ja som žila vo vstahu; kde sa muž so mnou tak zahrával 16 rokov....nedovol mu robiť z teba Saša.
Želám ti veľa síl

carter30
16. okt 2024

Naozaj toto nestojí za dlhodobý vzťah. Keby aj náhodou prišlo dieťa,neskôr to veľmi olutujes s kým ho máš. Choď hneď preč z kratšej cesty. Najlepšie roky Ti ubehnú pri tomto čudakovi...

mtnns
16. okt 2024

@ellieeep posunúť vzťah dieťaťom? Čo takto najprv spolu žiť, riešiť problémy a až potom dieťa?

silvike
16. okt 2024

@ellieeep Ja neviem, sak asi nie je ten pravy. Asi je na mieste sa rozist, ked sa nechce posuvat dalej, ved to je uplne nefunkcny vztah. Naco tuto agoniu natahovat.

alexandra022
16. okt 2024

Najprv bývajte spolu SAMI a potom rozmýšľaj nad dieťaťom. Ak s ním ani nebývaš, tak ver, že toho človeka poriadne ani nepoznáš... Čo teraz splodite dieťa a budete bývať spolu s dedkom alkoholikom? To čo je za rozum

gabinka6
16. okt 2024

Utekaj kým sa dá a ešte si si nedobabrala život.. Neskôr bude ťažké z toho vycúvať, keby prišlo bábo..
Si ešte mladá, máš celý život pred sebou.

Strana
z4