Ako riešiť vzťah, keď partner nechce deti?
ahojte čo by ste robili na mojom mieste.. túžim po dieťati avšak partner o tom nechce ani počuť.. ma deda alkoholika s ktorým žije a nechce ísť so mnou ani do podnájmu čoby ste robili na mojom mieste? raz sme sa snažili no potratila som a nejako ho to moc netrápilo zatiaľ čo ja som sa s tým ešte doteraz nevyrovnala a už je tomu skoro rok :( už by som sa chcela v našom vzťahu posunúť ale on nijakým spôsobom stále spomína iba seba ale nie nás :( som už z toho zúfalá :( nevravim, že mňa nič nerobí ale nechce sa posúvať lebo vždy máme na všetko čas a pritom život ide veľmi rýchlo
@ellieeep prečo s ním stracas čas? On nechce deti ty Ano a aby si neostala sama keby otrhotnies veď spolu ani nebyvate
@ellieeep najskôr máš pravdu ....nezáleží mu; ale je to pre neho pohodlné byť s tebou. Využíva ta - povedane inými slovami.
Môžeš skúsiť jedno: daj mu ultimátum. Povedz; že" ty sa chceš vo vzťahu posunúť; ak chce; môže ísť s tebou...ešte chvíľu mu budeš držať miesto. "
Zároveň by som sa ja na tvojom mieste už po mojich skúsenostiach 🤭 snažila sa odputat ....najdi si konicky; spoznavaj novych ľudí; chod von s kamaratmi- ukaz mu ; že to myslíš vazne a že si vystacis aj bez neho.
Z muzskej strany - bude najskôr tvrdohlavosť proti tebe; ale tak do mesiaca (ak mu na tebe zalezi) sa to zmení a pricupita za tebou. A ak nie; nič si pre neho neznamenala.
Ja som žila vo vstahu; kde sa muž so mnou tak zahrával 16 rokov....nedovol mu robiť z teba Saša.
Želám ti veľa síl
Naozaj toto nestojí za dlhodobý vzťah. Keby aj náhodou prišlo dieťa,neskôr to veľmi olutujes s kým ho máš. Choď hneď preč z kratšej cesty. Najlepšie roky Ti ubehnú pri tomto čudakovi...
Najprv bývajte spolu SAMI a potom rozmýšľaj nad dieťaťom. Ak s ním ani nebývaš, tak ver, že toho človeka poriadne ani nepoznáš... Čo teraz splodite dieťa a budete bývať spolu s dedkom alkoholikom? To čo je za rozum
Utekaj kým sa dá a ešte si si nedobabrala život.. Neskôr bude ťažké z toho vycúvať, keby prišlo bábo..
Si ešte mladá, máš celý život pred sebou.

@ellieeep čo je zle na tom? No asi to je nezmysel s partnerom, ktorý o to nemá záujem, nie? Nebuďte naivná.