icon

Ako riešiť vzťah so závistlivou svokrou?

9. dec 2023

Ahojte, chcela by som sa vás opýtať an názor popripade ako by ste sa správali keby ste boli na mojom mieste ? Mám svokru ktorá ma moc nemusí. A dáva mi to najavo. Tým že keď niečo rozprávam tak to ignoruje napríklad. Je mi to nepríjemne. Nedávno som jej gratulovala úplne mala tak nenávistný pohľad bolo mi to nepríjemne. A hneď na to keď sme oznámili že som tehotná tak už mi gratulovala pusinky a bola ako úplne iný človek. Ona ma voči viacerým ľudom problém je veľmi závistlivá žena… Ja to vidím samozrejme a nepáči sa mi to… Neviem sa pretvarovať že je to v poriadku. Proste citim sa v jej prítomnosti zle. A neviem čo mám robiť ako to zmeniť. S priateľom som o
tom hovorila aj som mu povedala že jeho mama je falošný človek a povedala som mu pravdu že ju nemusím a viem že ona mňa tak isto dáva mi to pociťovať. Iba on to nevidi a to ma mrzí. Povedal mi na to že nechce o tom počuť a že si namyslam. Chápem ho z jednej strany je to jeho mama. Ale čo mám robiť ja? Musím to naozaj trpieť ?

Strana
z2
sasa1310
10. dec 2023

@lienka.7 a čo také robí tá svokra? že keď autorka niečo hovorí tak ju ignoruje? Veru, kvôli tomuto treba zobrať otca dieťaťu

pipistrel13
13. dec 2023

nie je to tvoja svokra,kym si priatela nevezmes,nemusi mat k tebe nijaky vztah,nema k tebe zavazok...a ak on "nechce o tom pocut a ty si namyslas" nic dobre ta necaka..

laurika999
18. dec 2023

Súhlasím z názorom @janinah, že ak chlap nemá toľko chochmesu,aby tehotnú frajerku požiadal o ruku,tak skutočným chlapom nie je. Ženy, vážte si samé seba. A roďte deti manželovi, a nie priateľovi.

Strana
z2