Ako riešiť vzťah so závistlivou svokrou?
Ahojte, chcela by som sa vás opýtať an názor popripade ako by ste sa správali keby ste boli na mojom mieste ? Mám svokru ktorá ma moc nemusí. A dáva mi to najavo. Tým že keď niečo rozprávam tak to ignoruje napríklad. Je mi to nepríjemne. Nedávno som jej gratulovala úplne mala tak nenávistný pohľad bolo mi to nepríjemne. A hneď na to keď sme oznámili že som tehotná tak už mi gratulovala pusinky a bola ako úplne iný človek. Ona ma voči viacerým ľudom problém je veľmi závistlivá žena… Ja to vidím samozrejme a nepáči sa mi to… Neviem sa pretvarovať že je to v poriadku. Proste citim sa v jej prítomnosti zle. A neviem čo mám robiť ako to zmeniť. S priateľom som o
tom hovorila aj som mu povedala že jeho mama je falošný človek a povedala som mu pravdu že ju nemusím a viem že ona mňa tak isto dáva mi to pociťovať. Iba on to nevidi a to ma mrzí. Povedal mi na to že nechce o tom počuť a že si namyslam. Chápem ho z jednej strany je to jeho mama. Ale čo mám robiť ja? Musím to naozaj trpieť ?
nie je to tvoja svokra,kym si priatela nevezmes,nemusi mat k tebe nijaky vztah,nema k tebe zavazok...a ak on "nechce o tom pocut a ty si namyslas" nic dobre ta necaka..
Súhlasím z názorom @janinah, že ak chlap nemá toľko chochmesu,aby tehotnú frajerku požiadal o ruku,tak skutočným chlapom nie je. Ženy, vážte si samé seba. A roďte deti manželovi, a nie priateľovi.

@lienka.7 a čo také robí tá svokra? že keď autorka niečo hovorí tak ju ignoruje? Veru, kvôli tomuto treba zobrať otca dieťaťu