Ako riešiť zápach z bytu suseda?
Ahojte poraďte čo robiť ja už som zúfalá bývame v bytovke v mestskom byte máme tu ale taký jeden problém náš sused ktorý býva o 2 poschodia nižšie ten o 7 ráno tak nasmradi celú bytovku cibuľov a najviac to ide mne do bytu čiže deti sa mi zobudia na smrad ako aj my budíček 7hod.malý hneď zvracia z toho hneď všetky vetraky zapínať aspoň na 2 hodky okná celé takže ja mám už dosť nevieme čo s nimi manžel mu bol zaklopať pekne povedať nech si otvorí okná a ne zapína digestor lebo deťom je zle zo smradu a my musíme kôli nemu zapínať vetraky v celom byte a okná zatvoril manželovi dvere pred nosom ako ďalej čo by som mohla urobiť nemám chuť sa hádať na celú bytovku
Máte domovníka? Spýtaj sa ho, v čom môže byť problém. Lebo ak on zapne digestor, to my malo ísť do stupačky. Nie do vášho bytu.
Ano, citiť aj keď niekto varí mäso z núdzovej jatky pre psov... smrad.. aj cez zatvorené okná.. je to nepríjemné. Kto nezažil, fakt nepochopí.
Smrad z cibule.. možno má nekvalitný olej, alebo masť. To má silný, ťažký pach
Toto je problém bytového domu. Najlepšie je mať dom
sused dôchodca keď mu prepne tak kúri pneumatikami - to je smradu
ďalší sused ráno cez víkend 6:03 h. pustí miešačku...
v lete o 3 h. ráno mu zapína zavlažovanie, o 4 h znova a o 5 h. zas... má to nejakú svojpomocnú prácu čo vydáva rôzne zvuky ktoré nás pravidelne budia... No a?
kvôli tomu volať policajtov? to hádam nie.
však oni si tiež dosť užijú pri našich deťoch...😉
autorka čo máš robiť? troška tolerantnosti ti chýba... svet sa netočí okolo tvojich detí a tvojej rodiny.
To ale treba k doktorovi..na tom ze si vari cibulu nie je nic zle.ty urcite tiez varíš.
A mozno je nieco zle v bytovke. Napriklad u nas v byte neni citit jedlo od nikoho. Iba na chodbe.
My máme susedov ktorý sú taký humusný že nespachuju záchod..šetria vodou a spláchnu možno 2 x za deň
Bývajú vedľa nás a keďže to ide do spoločnej rúry neraz sa to tam nazbiera dole a nám smrad vyráža do celého domu...stalo sa to už asi 3 x že nám smrdel celý dom 😡😡😡😡my splachujeme stále,a také humusne hovada budú šetriť
Ale keby to boli dáke,,socky,,ale nie ...hrajú sa na ,,niečo ,,a nevedia si záchod spláchnuť 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
každý boži deň pečie a praži cibuľu od rána od 7 do večera do 22.Každy deň jedne cele prazdniny bude preboha netrep.
No varit nikomu nezakazes...vo svojom byte si moze varit co chce..chod sa stazovat ved ta vysmeju🤣
Nam tiez smradia, ale mavane otvorene dvete od wc, odkial to ide, treba si zavriet
Smrad z cibule? To vážne? Ty doma nepoužívaš pri varení cibulu? Dieťa nejedáva v škôlke či v školskej jedálni? Naozaj radosť mať susedov ktorým vadí aj vôna cbule....🙉
@mogaa ona mozno nevari, ale cibula sa dava fakt vsade.
Aj my sme to tak mali.Cez záchod nám išiel smrad z varenia od susedy pod nami aj smrad z cigariet.Nic si nepomôžes nemôžeš mu zakázať variť.
kúpte si ventilátor s klapkami, ak nezapnete ventilátor, klapky budú zatvorené a k vám sa nedostane žiaden pach, alebo len minimálny
Jedine riešenie odsťahovať sa 🤣🤣🤣
Skontrolujte si spatnu klapku na rure od digestora. Ak prilieha spravne, nemali by ste citit pachy od susedov.

Smrad z cibule? To vážne? Ty doma nepoužívaš pri varení cibulu? Dieťa nejedáva v škôlke či v školskej jedálni? Naozaj radosť mať susedov ktorým vadí aj vôna cbule....🙉