icon

Ako riešiť zápach z bytu suseda?

24. máj 2025

Ahojte poraďte čo robiť ja už som zúfalá bývame v bytovke v mestskom byte máme tu ale taký jeden problém náš sused ktorý býva o 2 poschodia nižšie ten o 7 ráno tak nasmradi celú bytovku cibuľov a najviac to ide mne do bytu čiže deti sa mi zobudia na smrad ako aj my budíček 7hod.malý hneď zvracia z toho hneď všetky vetraky zapínať aspoň na 2 hodky okná celé takže ja mám už dosť nevieme čo s nimi manžel mu bol zaklopať pekne povedať nech si otvorí okná a ne zapína digestor lebo deťom je zle zo smradu a my musíme kôli nemu zapínať vetraky v celom byte a okná zatvoril manželovi dvere pred nosom ako ďalej čo by som mohla urobiť nemám chuť sa hádať na celú bytovku

Strana
z2
mogaa
24. máj 2025

Smrad z cibule? To vážne? Ty doma nepoužívaš pri varení cibulu? Dieťa nejedáva v škôlke či v školskej jedálni? Naozaj radosť mať susedov ktorým vadí aj vôna cbule....🙉

isis234
24. máj 2025

Máte domovníka? Spýtaj sa ho, v čom môže byť problém. Lebo ak on zapne digestor, to my malo ísť do stupačky. Nie do vášho bytu.
Ano, citiť aj keď niekto varí mäso z núdzovej jatky pre psov... smrad.. aj cez zatvorené okná.. je to nepríjemné. Kto nezažil, fakt nepochopí.
Smrad z cibule.. možno má nekvalitný olej, alebo masť. To má silný, ťažký pach
Toto je problém bytového domu. Najlepšie je mať dom

deti95060810
24. máj 2025

sused dôchodca keď mu prepne tak kúri pneumatikami - to je smradu
ďalší sused ráno cez víkend 6:03 h. pustí miešačku...
v lete o 3 h. ráno mu zapína zavlažovanie, o 4 h znova a o 5 h. zas... má to nejakú svojpomocnú prácu čo vydáva rôzne zvuky ktoré nás pravidelne budia... No a?
kvôli tomu volať policajtov? to hádam nie.
však oni si tiež dosť užijú pri našich deťoch...😉
autorka čo máš robiť? troška tolerantnosti ti chýba... svet sa netočí okolo tvojich detí a tvojej rodiny.

terezkaarthuramax
24. máj 2025

To ale treba k doktorovi..na tom ze si vari cibulu nie je nic zle.ty urcite tiez varíš.
A mozno je nieco zle v bytovke. Napriklad u nas v byte neni citit jedlo od nikoho. Iba na chodbe.

radacak
24. máj 2025

My máme susedov ktorý sú taký humusný že nespachuju záchod..šetria vodou a spláchnu možno 2 x za deň
Bývajú vedľa nás a keďže to ide do spoločnej rúry neraz sa to tam nazbiera dole a nám smrad vyráža do celého domu...stalo sa to už asi 3 x že nám smrdel celý dom 😡😡😡😡my splachujeme stále,a také humusne hovada budú šetriť
Ale keby to boli dáke,,socky,,ale nie ...hrajú sa na ,,niečo ,,a nevedia si záchod spláchnuť 🤮🤮🤮🤮🤮🤮

alickapusinka
24. máj 2025

každý boži deň pečie a praži cibuľu od rána od 7 do večera do 22.Každy deň jedne cele prazdniny bude preboha netrep.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
slavomira236
24. máj 2025

No varit nikomu nezakazes...vo svojom byte si moze varit co chce..chod sa stazovat ved ta vysmeju🤣

msnesquik
24. máj 2025

Nam tiez smradia, ale mavane otvorene dvete od wc, odkial to ide, treba si zavriet

balerina2025
24. máj 2025
@mogaa

Smrad z cibule? To vážne? Ty doma nepoužívaš pri varení cibulu? Dieťa nejedáva v škôlke či v školskej jedálni? Naozaj radosť mať susedov ktorým vadí aj vôna cbule....🙉

@mogaa ona mozno nevari, ale cibula sa dava fakt vsade.

eliska13
24. máj 2025

Aj my sme to tak mali.Cez záchod nám išiel smrad z varenia od susedy pod nami aj smrad z cigariet.Nic si nepomôžes nemôžeš mu zakázať variť.

veronika33
24. máj 2025

kúpte si ventilátor s klapkami, ak nezapnete ventilátor, klapky budú zatvorené a k vám sa nedostane žiaden pach, alebo len minimálny

pikachu999
25. máj 2025

Jedine riešenie odsťahovať sa 🤣🤣🤣

kp7333
25. máj 2025

Skontrolujte si spatnu klapku na rure od digestora. Ak prilieha spravne, nemali by ste citit pachy od susedov.

gov
Odpoveď bola odstránená
gov
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2