icon

Ako riešiť, že manžel s nami trávi málo času kvôli vzdialenosti práce?

1. jan 2020

Dievčatá poradte mi, ja som už zúfala.S manželom sme niečo cez 2 roky a máme malé dieťa. Problém je v tom, že manžel s nami netrávi moc času, stále chodí domov k mame a otcovi, kvôli tomu že prácu kde pracuje ma blízko pri bydlisku jeho rodičov. Od nášho bydliska k jeho práci to ma necelú hodinku a od svojich rodičov to ma 15 min.Ked ide ráno do práce tak odchádza od nás o 17.00 ide domov k rodičom je tam s nimi celý večer spí tam pri nich a ráno od nich ide do práce to ma tých 15 min. Ku nám príde až večer o 20.OO Ked ma nočnú tak od nás odchádza o 16.00 pojde do práce a z práce ide k rodičom, lebo na vlaku sa mu nechce cestovať, a a autom sa bojí aby nezaspal, že sa chce tam vyspať samozrejme sa tam aj naje a ku mne a dieťatku príde až o 15.00. A tak to ide celý čas sviatky bol v práci a pri rodičoch.24 utekal od nás skor aby sa stihol najesť s rodičmi a isť do nočnej.Prácu si bližšie dať nechce, proste jemu to tak vyhovuje no mne nie.Včera som to povedala svokre tak ostala urazená a povedala manželovi že som na ju kričala takže manžel je u nich doma a mne sa neozýva.Čo by ste mi poradili ? Kedže on na nič nepristúpi jemu to tak vyhovuje.Este dalšia vec ani sa nechce odsťahovať bližšie k práci. Je to začarovaný kruh. Pred tým ako sa nam narodilo dieťa mi vravel že on si to porieši aby bolo dobre no nič neporiešil.

Strana
z5
catherine1989
2. jan 2020

Autorka, ty čo teda vlastne riešiš? Chcela si sa na muža posťažovať, beriem, ja by som takého už dávno z domu vyhodila, ty sa zrejme snažíš manželstvo zachrániť, aj keď na to vždy treba dvoch. Jeho výhovorky sú úbohé a nelogické, vyhovujú iba jemu. Dieťa má dvoch rodičov, obaja sú zaňho zodpovedný rovnakým dielom, obaja sa oňho majú starať a vychovávať ho. Nechces od manžela nič nenormálne, len, aby ste boli rodina. Ako som už písala, ak si ochotná sa presťahovať bližšie k jeho práci, nájdi už dopredu byty/domy vo vašej cenovej hladine a predostri to pred neho ako hotovú vec, že sa idete sťahovať - ideálne aj pred nejakým svedkom, napr. jeho mamičkou milovanou. Uvidíš jeho reakciu, a hneď pochopíš, čo ďalej. Ak sa bude cukat, začne byť nervózny, nebodaj kričať po tebe, s takýmto chlapom ťa nebude nikdy čakať pekná budúcnosť a ty aj dcéra budete preňho vždy na druhom, alebo možno aj treťom, stvrtom mieste. Doteraz si to bez neho zvládala, zvládneš aj od teraz, len ti ubudne to psychické bremeno, že stále naňho čakáš a dufas. Držím ti palce a keby si si chcela popísať, vyrozprávat sa, pokojne, som tu pre teba, a rada si ťa vypocujem ;)

rose32
2. jan 2020

Ja som tiež to isté mala ale už sme sa rozišli.

simca06022011
2. jan 2020

Trepe blbosti... Strávi cestovanim rovnaký čas. Je to lemra mamickarska... Vraj aby si dlhšie poležal 😂 chudácik policajt... No na čom sa už tak strašne narobí? Ja som denne cestovala hodinu bus/vlak ráno aj večer a nemusela som prespávať 15 minút od práce 😂

waqix
Autor odpoveď zmazal
Strana
z5