Ako riešiť, že všetko plánujeme podľa priateľa?
Baby,ako riešiť toto? Mám vzťah zhruba 3 roky,sme spolu často,skoro denne. V poslednom čase ma partner ťahá vkuse na nejaké túry, (aj narocne výstupy po horách,čo sú mi nie po chuti),do prírody,prechádzať sa a čo ja viem co všetko,čo mi už ide pekne na nervy. Aby som upresnila,ja som s ním rada,aj to absolvujem,ale on vkuse iba tráviť čas takto,nepovie ani nenavrhne,že by ma chcel do postele,že po mne túži,že mu to chyba,že chce so mnou sex,niečo ako "urobme si pekný večer", proste všetko spojené so sexom iniciujem ja. A už ma to nebaví,stále sa takto podsúvať,keď on po mne sám od seba netúži. Neodmietne ma,sex.je ok,ale vôbec to nenavrhne on a radšej ma ťahá po kopcoch...ja neviem,či som pre neho len "kamoš" na hory a na prechadzky,ale už má to nebaví...keď sa mi náhodou nechce a nejdem s ním,tak nemá problém sa mi neozvat aj niekoľko dni. vôbec neviem,čo si mám o ňom myslieť,ani aký postoj voči nemu zaujať.
.
Tak si nájdi chlapa na sex, keď nechceš spolocne bývanie.Mas v zálohe niekoho iného a to je správne?Ak by ten druhý mal na teba čas o tohto ani nezakopnes.Nehras fér hru.Celkovo ako o tom vzťahu premyslas je zvláštne.Vy chcete len jeden druhého využiť na uspokojenie svojich tuzob.
Ak sa Ti neozve rozid sa s ním načo Ti je taký vztah bez perspektívy.To budete roky chodiť po kopcoch ako kamaráti a tebe dokonca aj vadí čo Ti hovorí.Preco si vlastne s nim, aby bol aspoň niekto?O lásku a sex sa nezobroni v dobrom vzťahu to je automaticka súčasť.
Z toho, čo teraz čítam, mi už to tiež príde, že on v podstate nestojí o teba, ako ženu.Mozno aj on má "v zálohe" niekoho iného, či už je gay, alebo nie. Možno mu vyhovuje, že sa stretáva so ženou, ako krytie, ale na sex ma iného (alebo aj inú). Fungujú také páry, kde len chodia von, na výlet, do kina, a sem tam posteľ, ale tu očividne je, že on chce len tie výlety. Nezlepší sa to, podľa mňa len rokmi ti bude horšie, proste ako sexuálna partnerka ho nelákas. Spočiatku to bolo možno niečo nové, ale v podstate sa človek nikdy nezmení, keď aj nie je gay, sex ho extra neláka. Alebo ho neláka len s tebou, to nemyslím v zlom, len skúšam predostriet možnosti. Podľa mňa sa s ním rozid, lebo toto ta baviť dlho už nebude.Nič ste spolu ani neplanovali, ani vlastne nechcete plánovať. Spoločne zrejme už nemáte nič... Čiže je to na tebe, ale z neho sa kanec zázrakom nestane...
Zistit sa da v dnesnej dobe velmi lahko. Su malicke diktafony, odposluchy, uz len to, ze na neznamom mieste ta drzi za ruku a inde nie, svedci o niecom. Da sa aj nebadane skontrolovat, co kde sa nachadza prave, ci neklame. Uz len to, ze sa s tebou neposunul viac niekde vo vztahu, svedci o tom, ze nastane vas koniec. Ak by nahodou doslo k otehotneniu, ako by ste to riesili? Zavolal by ta do hor a neozval by sa ti kludne aj 6 dni?
@kassandra25 podľa mňa ona si drží odstup a on tiež a preto to tak je.Preco ste z chlapa, ktorý nepotrebuje toľko sexu a nežnosti hneď spravili gaya?Tipujem, že sú to ľudia medzi 30-40 možno sa mýlim a možno on nemá potrebu sa držať za ruku.Ona má úplne iné očakávania ohľadne citov, sexu a prejavovania lásky.nikto si nenájde naklonovanu dvojičku.Doteraz nenapísala čo je jej predstava ako často mat sex a túliť sa v posteli.Moja kamarátka chce mať sex denne a každý kto jej nevyhovie je impotent😀veď, ak je to ináč fajn chlap tak mu napíšem či spracujem si ho tak, že kúpim vínko a ten deň s ním v posteli prelezim.Ved nemusia spolu bývať, ale byť s niekým 3 r a večer ísť každý domov ako pubisi o niečom svedčí.
Som pisala bol moj prvy ja som to brala za normalne dokial som sa ako zena zacala prejavovat mala.som 18
Byvala to znamená, že majú aj deti spolu?Tak, ale potom načo taký zdržanlivý vzťah?Potom ste fakt rovnaký on možno pri tebe nevie na čom je, a ty pri ňom.Ci myslíš, že vzťah s ňou udržiava aj ďalej?Neviem koľko máš rokov, ale ja by som čas nezabijala s tým, že má vyvenči a neviem na čom som.Lebo to už potom dlho trvá.Ine by bolo, keby ste boli 50 tnici máte svoje deti,.svoj režim a iba sa cez víkend stretnete a spravíte si vylet.
3 roky vztah, nebyvate spolu, chlap co po tebe sexualne netuzi, sama citis ze to nie je ok, "mate svoj vek"..hm...co je dalsi krok?
Ja Ti nerozumiem čo vlastne chces😅a načo Ti bude ten druhý, keď ten zase nemá čas?Hľadaj tretieho.Ved aj ty mu zavolaj, že niečo chces tak ako bývalá....ty chces sex😀Hľadaj normálny vzťah, kde budete chcieť spolu bývať aspoň cez víkend a bude sa niekam posúvať.Ty nechceš deti, rodinu, spoločné raňajky...?takto je to, že každý sa ozve len, keď nemá asi čo robiť.Ale tak ťažko sa opisuje vzťah v pár vetách.Mne to príde, že Ti vadí už aj to, čo Ti hovorí😦
Nie, Dalsi krok he poriesit sucasnost. Nechat si volno a vesmit nech pracuje za teba. Uz vies co nechces, tak zacni si privolavat to co chces. U mna to fungovalo.. vo vsetko....muzi, praca, zivot
Teraz aspon viem ze moj neni jediny co sa takto sprava,tiez ma taha iba po vyletoch a malokedy ma chut na s..

@kassandra25 možno je aj gay,ale tiez neviem,ako by som to zistila