Ako riešite trápne situácie?
Ahojte, ráno som išla do obchodu na nákup. Na potravinách boli nove dvere, také mohutné, že treba treba poriadne potlačiť. Ja som ich otvárala hodnú chvíľu, kým sa mi to podarilo. Blízko potravín makali robotníci a smiali sa na mne ako kone. Miesto toho, aby mi pomohli. Na rukách som držala syna. Aby som odlahcila situáciu, hovorím im, že som ešte neranajkovala a s mojimi 50 - timi kilami mám problém tie dvere otvoriť. A jeden mi hovori, že ale 100 kiloveho chlapa zvládnete, že? Išla som červená preč. Cítila som sa totálne trápne. Aj som premýšlala, že keď pôjdem okolo nich domov im poviem pár teplých slov, ale nechala som to tak. Čo sa budem s nimi naťahovať. Ako reagujete v podobných situáciách vy?
Ja som sa na tom pobavila. Mne sa stala taka prihoda, sla som do mesta, malu som niesla na rukach,vsade plno mladych ludi-bolo po vyucovani, a oproti mne sla skupinka chlapcov-stredoskolakov. A jeden vravi druhemu: pozri,aka p... mlada auz ma dieta! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 a vobec ma to neurazilo, este som sa aj usmiala,pretoze som uz mala 27 rokov!🙂 🙂 🙂 🙂 takze to bol vlastne pre mma kompliment🙂 🙂 🙂 🙂
Treba byt nad vecou a brat to s usmevom
Medzi deťmi mám dosť veľké rozdiely. Teda najskôr syn a potom o 11,13 a 15 rokov po synovi baby. Bola som s poslednou dcérou na vyšetrení, a bol tam aj syn. Lekárka vraví, nech sa páči aj otecko nech ide dnu do ambulancie.
Syn cestoval s mojou mamou v autobuse. má už 20 rokov. Jeden môj bývalý kolega sa ho pýta. A Ivana je tvoja sestra, či mama, či ako to je? Syna som mala ešte ako študentka.
niečo podobne v lekárni pred masiacom. Objednala som si liek, ale na druhý deň som mala migrénu, poslala som syna. Prišiel do lekárne a povedal, moja mama tu má liek na migrénu. Lekárnička - ty si jej syn? Veď ona vyzerá tak mlado....
usmej sa, poďakuj za názor, mysli si svoje a choď ďalej ... 🙂

@tenerifka podobne nieco sa mi tiez stalo - mali sme ist na dovolenku aj s mojou mamou a tak si volame a ona, ze ci sme sme uz zbaleni a ja ze casu dost a ona ze ale sak vecer sa ide...... no mne nedoslo, ze to co mame na voucheroch, je den nastupu, ale ze sa cestuje uz o den skor... nastastie my sme isli autom, ale pripravili by sme sa tak o den dovolenky....