icon

Ako sa brániť pred šikanovaním od susedov?

dorotkaplus7
2. jún 2025

Ahojte. Čo poviete na susedov ktorý vám furt robia zlé. Fotia si vás, natáčaju, zakazujú vám chodiť do okna a oni sú na balkóne každý jeden deň . Počúvajú vás aj vaše telefonáty. Sústavne provokujú, V noci vás normálne nenechajú spať od jednej do pol piatej vás sústavne budia ( búchanim, šriekanim ( nadávky ( sviňa, šašo) ). Obmedzujú vás a berú vám súkromie. Keď telku si pustím telku tak im vadí že je zapnutá keď není zapnutá tak počúvam. Ich deti má už normálne sledovali keď som išla do obchodu a z obchodu ( normálne vyčkávali). Bola som aj na polícii a povedali že mám dať na nich oznámenie. A mám z nich strach. Čo robiť aby mi dali pokoj

Strana
z2
petulda333
2. jún 2025

A dala si to trestne?

jana_eyre_2
2. jún 2025

A čo si im zatiaľ povedala? Čo si skúšala okrem tej polície?

dorotkaplus7
autor
2. jún 2025
@petulda333

A dala si to trestne?

@petulda333 ešte nie lebo sa ich bojím

dorotkaplus7
autor
2. jún 2025
@jana_eyre_2

A čo si im zatiaľ povedala? Čo si skúšala okrem tej polície?

@jana_eyre_2 áno, milión krát som ich upozornila a volála mestskú políciu a nič

pribinak
2. jún 2025
@dorotkaplus7

@jana_eyre_2 áno, milión krát som ich upozornila a volála mestskú políciu a nič

@dorotkaplus7 keď sa bojíš tak sa odsťahuj

dorotkaplus7
autor
2. jún 2025
@pribinak

@pribinak veď to už plánujem len musím počkať ešte pár mesiacov

dorotkaplus7
autor
2. jún 2025
@pribinak

@pribinak mám strach že čo mi spravia keď podám na nich trestné oznámenie

pieksamaki
2. jún 2025
@dorotkaplus7

@pribinak mám strach že čo mi spravia keď podám na nich trestné oznámenie

@dorotkaplus7 susedia , su rodina s detmi?

balerina2025
2. jún 2025

@dorotkaplus7 ono nerobia cele dni?

dorotkaplus7
autor
2. jún 2025
@balerina2025

@dorotkaplus7 ono nerobia cele dni?

@balerina2025 každý jeden deň mi robia zlé 🤦‍♀️ je to o nervy

dorotkaplus7
autor
2. jún 2025
@pieksamaki

@dorotkaplus7 susedia , su rodina s detmi?

@pieksamaki áno ale robia mi zle aj ich rodina ktorá tú ani nebýva 😭 úplne zlé som na tom psychicky

ika02
2. jún 2025

Ahoj, veď si zaobstaraj dôkazy (nahraj si to). A čo ostatní susedia? Im neubližujú? Majú nejaký dôvod prečo Ti znepríjemňujú život? Nemáš niekoho, kto by sa s nimi porozprával?

dorotkaplus7
autor
2. jún 2025
@ika02

Ahoj, veď si zaobstaraj dôkazy (nahraj si to). A čo ostatní susedia? Im neubližujú? Majú nejaký dôvod prečo Ti znepríjemňujú život? Nemáš niekoho, kto by sa s nimi porozprával?

@ika02 to bude asi tým že som sa na ich sťažovala keď trieskali každú noc a s nimi susedia na začiatku tiež mali problém, lenže potom si ich tí susedia čo mi robia zlé obtočili okolo prsta. Ja už som taká zúfalá🤦‍♀️

cacianka
2. jún 2025
@ika02

@ika02 porozprávať ? Jedine zo 3 hrubokrkí by mohlo pomôcť, v štýle očuj dežo daj si bacha , paprče preč od doroty, lebo o ne dondeš

zabka79
2. jún 2025

@dorotkaplus7 prestahuj sa takto sa zit neda ani jeden den za to nestoji

dorotkaplus7
autor
2. jún 2025
@zabka79

@dorotkaplus7 prestahuj sa takto sa zit neda ani jeden den za to nestoji

@zabka79 však to plánujem a spravila som aj kroky aby som sa odsťahovala 🙃len to není také jednoduché

dorotkaplus7
autor
2. jún 2025
@cacianka

@ika02 porozprávať ? Jedine zo 3 hrubokrkí by mohlo pomôcť, v štýle očuj dežo daj si bacha , paprče preč od doroty, lebo o ne dondeš

@cacianka porozprávať sa nedá, to sú... Nejdem sa na nich vyjadrovať

ika02
2. jún 2025

Sú to normálne pracujúci ľudia, či nejakí Rómovia? Keď je to každý deň, zbieraj dôkazy a choď na políciu podať trestné oznámenie. Keby sa Ti vyhrážali, je to trestné, nezľakni sa, len nahrávaj.
Tvoja rodina to vníma rovnako ako Ty?

dorotkaplus7
autor
2. jún 2025
@ika02

Sú to normálne pracujúci ľudia, či nejakí Rómovia? Keď je to každý deň, zbieraj dôkazy a choď na políciu podať trestné oznámenie. Keby sa Ti vyhrážali, je to trestné, nezľakni sa, len nahrávaj.
Tvoja rodina to vníma rovnako ako Ty?

@ika02 moja rodina tu nebýva a keď prídu tak susedia sú zrazu ticho a začnú až keď odídu

ika02
2. jún 2025

Divné, to nemajú, čo robiť, len Ťa pozorujú? Koľko máš rokov? Chodíš do práce, či si celý deň doma?

zabka79
2. jún 2025
@dorotkaplus7

@zabka79 však to plánujem a spravila som aj kroky aby som sa odsťahovala 🙃len to není také jednoduché

@dorotkaplus7 ano viem ja uz rok predavam byt ...ale nie kvoli susedom

dorotkaplus7
autor
2. jún 2025
@zabka79

@dorotkaplus7 ano viem ja uz rok predavam byt ...ale nie kvoli susedom

@zabka79 bola som hore za susedom a povedal ze polícia mi nepomôže, že aj jemu sa niekto vyhrážal smrťou a nič polícia nespravila

dorotkaplus7
autor
2. jún 2025
@ika02

Divné, to nemajú, čo robiť, len Ťa pozorujú? Koľko máš rokov? Chodíš do práce, či si celý deň doma?

@ika02 ver že je to naozaj tak.

alickapusinka
2. jún 2025

A TY nepracuješ ONI tiež nie dívne cele.Aby si nevedeli rady polícia. 24/7 by mi niekto robil zle tak s aodsťahujem alebo dám stopku im raz a navždy. Kto chce hľada spôsob kto nechce hľada dôvod.Strašne čudne.Jasne ak si urobila TY akciu sťažnosť prišla reakcia.To je ako keby si niekomu dala facku a ten stojí a pozera tak TI ju asi vrati.Mala si si na začiatku rozmyslieť.Dáš pokoj máš pokoj.A teraz máš len následky.Myslím si že by si mala naštiviť odborníka.Neverím že ani TY ani ONI nikto z vás nechodi do práce cele dni sa vaľate.Neverim že polícia nič nerobi.Ako nerobi za každým záznam a ak TI nepomôžu naozaj obratiť sa na media na občana za dverami.Hned bude policia konať. A veci sa zazračne pohnu. Kde je vôľa tam je cesta.A čo myslíš mi TI tu napíšeme a čo mi ti nepomôžeme ničim.

balerina2025
2. jún 2025
@dorotkaplus7

@balerina2025 každý jeden deň mi robia zlé 🤦‍♀️ je to o nervy

@dorotkaplus7 a co ostatni susedia? preco prave len na teba? ci aj na inych su takyto? mozno maju dovod. preco TY.?

abbey1
2. jún 2025

@dorotkaplus7 Niekoľkokrát tu padla otázka, či oni nepracujú a ich deti nechodia do školy.
Veď ak celú noc škriekajú, museli by aj oni byť ráno nevyspatí.
Ešte ma zarazilo. Zakazujú ti chodiť do okna. Ako vidia, že si v okne? A keď si v okne, urobia čo?
Ja viem, že susedské vzťahy môžu byť horor. Samo sme si to zažili s psychicky chorým susedom.
Tu, v tvojom príbehu, som však trochu stratená.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
0kristina0
2. jún 2025
@dorotkaplus7

@zabka79 bola som hore za susedom a povedal ze polícia mi nepomôže, že aj jemu sa niekto vyhrážal smrťou a nič polícia nespravila

@dorotkaplus7 nehnevaj sa ale mne prides vysinuta ty

rusalkablack
2. jún 2025

Ako ti zakazujú chodiť do okna ??? Kde ťa fotia a natáčajú ? Nie si trochu paranoidná ?

balerina2025
2. jún 2025
@0kristina0

@dorotkaplus7 nehnevaj sa ale mne prides vysinuta ty

@0kristina0 mne pride ze to skor ona sleduje susedov.😎 ked ma o nich taky prehlad.

Strana
z2