Ako sa dostanem do manželovho mobilu?
Prosím ženy, poraďte mi viem sa nejak dostať manželovi do mobilu?ma ho zaheslovany...viem že by som asi nemala, ale musím sa dozvedieť pravdu nejak....ide o to, že ma podviedol, dala som mu šancu hlavne kvôli deťom a aj kvôli nám, sme spolu 20 rokov a mám ho asi stále ešte rada...povedal, že vraj to skončilo a že s ňou nič už nemá, ale stále si píšu...vraj len také o ničom somariny ale píšu si....no a ten mobil, robí s ním tajnosti, doma ma vypnuté zvonenie, možno aj vypnutý internet aby som mu náhodou niečo nezbadala keď mu niečo pride, ma jednoducho tajnosti, ja to aspoň tak vidím... rozmýšľam aj nad tým že odídem od neho, ale chcela by som mať asi najprv istotu, či ma ešte podvádza alebo hovorí pravdu....a asi sa aj bojím, že to sama nezvládnem finančne s dvoma detmi, som momentálne nezamestnana...prosím poraďte mi niečo...dakujem
nevím, co ti radí psycholožka, ale podle toho, co tady čtu, jsi z větší části rozhodnuta od manžela odejít, jen řešíš v sobě kdy. takže než ten krok uděláš, zkus tohle: sedni si někde v klidu a napiš si na papír, co tě štve, napiš si sama sobě dopis, a popiš si tam,co a jak se cítíš. napiš tam cokoliv, co tě napadne.ale neoslovuj se v něm jménem. pak ten papír spal. a to samé udělej i vůči manželovi.mělo by se ti ulevit,papír totiž snese všechno. když se ti to podaří a najdeš aspon částěčný klid v duši, začni si víc hledět sama sebe a dětí. k manželovi se chovej slušně, ale nic víc. žádné intimnosti. prostě bud za slušnou usměvavou ženu. zajdi si ke kadeřnici, kup si něco nového na sebe a pokus se chodit častěji ven, s dětmi i bez nich, však manžel taky může hlídat. prostě začni se více starat o sebe a bez pomoci manžela. nic mu ale nevyčítej, hezky se usmívej a mile mu odpovídej. a současně s odkládej peníze stranou, hledej si práci, zapojuj se víc do společnosti....a co z toho může vzniknout?
a) až znova najdeš svoje sebevědomí a začneš si věřit, možná že pak ten krok odejít už bude jen ta třešinka na tvé cestě od nevěrného manžela k smaostatnosti a svobodě, nebudeš potřebovat něčí souhlas a radu
b) časem se otupí tvoje bolavé já a naučíš se nějak žít po boku svého manžela, :budete jako dva lidi, co spolu občas sdílí společnou postel, starají se o děti, ale každý si jede po svém
c) je taky ale možné, že si manžel časem začne všímat změny chování u tebe,změnu účesu, tvoji dobrou náladu, časté chození ven. a začne mít strach, že o tebe přijde. občas chlapi potřebují zatřepat svojí samozřejmostí.a když zjistí, že by mohli přijít o svoje pohodlí nebo majetek nebo nedej bože i ženu, tak začnou opět projevovat zájem a hlídat si to. ne vždy jsou totiž chlapi ochotni znovu začínat a budovat si zázemí. v tom jsou dost pohodlní.
je to tak 30:30:30. rozhodně ale nejdříve potřebuješ najít zpět svoje sebevědomí, svoji víru v sebe a přestat říkat nejde to, ale hledat způsob jak to zvládnout. a na to je dobrý ten papír, psát a psát ....problém je nejlépe chytit pojmenovat a pochopit všemi smysly,aby člověk došel správného řešení.
držím pěstičky
@evusik2305 ak môžeš odísť k rodičom, tak hneď. Predbežným opatrením si daj stanoviť výživné na deti. Aké sú veľké? Ak aspoň škôlkari, hľadaj nejaké upratovanie zatiaľ, v obchode. Aké máš vzdelanie?
Ak ta ozaj chce, spamätá sa. Ak nie, jedine už rozvod. Keď je chlap raz sukničkár, zopakuje to skôr alebo neskôr. Preto by som neveru neodpustila. Asi to je u mna jediný dôvod, pre ktorý by som sa rozišla s mužom.
...u nás doma sa úplne bežne stáva že napr. príde manželovi správa a keď sa mu nechce vstať s gauča a ja som blízko pri telefone povie nech mu poviem kto píše a čo chce atd...tých situácii je veľa a neskrývame pred sebou telofony,fb a už ked by chcel mať dáke tajnosti tak si dá tú námahu podľa mňa a to vymaže😀 to isté ked potrebujem kontakt tak kľudne kuknem do je telefonu a on môže tak isto
@evusik2305 o to je to jednoduchsie. Ved ked v noci zaspi vezmi mobil a priloz mu ho o prst, odomkne sa na odtlacok a mozes veselo studovat. Nie je nic jednoduchsie ako ten odtlacok, potom otvor nastavenia heslovania a nasnimaj tam aj svoj prst ako druhu alternativu odomknutia, uz nikdy nebudes mat problem sa tam dostat a on na to ani nepride
No ja sa vam teda divim, ze by ste odisli k rodicom, do podnajmu. Ja by som mu zbalila kufre. Snad nepojdem s detmi niekde do jednej izby sa tlacit a panko si bude uzivat byt/dom s nejakou fuchtlou. Zbalit veci a je. A navyse predala by som vacsinu hnutelnych veci a odlozila peniaze. Mozno pomaly postupne tak aby si to nevsimol.
Ahoj @evusik2305, najsmutnejšie je keď ťa muž prestane ľúbiť a keď zabudne ne tie roky spoločného života, na to pekné čo ste spolu prežili, ako ste spoločne od malička vychovávali vytúžené dieťa. Život je niekedy veľmi krutý ale každý muž je v prvom rade lovec, ja som si tiež zažila veľa preplakaných nocí, veľmi som ho ľúbila a nakoniec mi povedal do očí plných sĺz že ma už nemiluje a odišla som s dcérkou od neho veľmi ďaleko aby som zabudla, ale nedá sa to lebo ho napriek všetkému čo mi spravil stále ľúbim. Prepáč že píšem o sebe, ale viem ťa veľmi dobre pochopiť a možno by bolo riešením stretnúť a porozprávať sa s jeho milenkou
@dominikamacakova presne to iste ma napadlo. Do drinku nasypat prasky na tvrde spanie, vyckat a neskor hned prilozit a si tam. 🙂 drzim palce!!!!
pozri naco odchadzat, normalne si s nim zi ako so spolubyvajucim, ulievaj bokom peniaze, najdi job, uvidis co bude dalej. Len toto bude fungovat ak ti je lahostajny, ak ho milujes bolo by to bolestive.
@mirola asi to skúsim, len sa bojím že sa zobudí....a keď si tam dám aj svoj odtlačok vážne to nezistí?ani keby si znova nastavoval heslo a tak?
@lija22 presne toto si hovorím, nech sa stará o nás, sme ešte manželia...už som si začala odkladať bokom peniaze...aj prácu si hľadám....len neviem či to zvládnem, keď ho vidim každý deň a vidím ako je na mobile a robí tajnosti....ale si hovorím vždy, že som silná a musím to vydržať....tak snáď
@engynka on mi rovno povedal, že z bytu ho nedostanem....a momentálne si neviem dovoliť platiť byt a všetko...kebyže hej, tak už ma kufre dávno pred dverami
@evusik2305 V akom veku sú deti?
Ďalej ťaž peniaze z neho, odkladaj si, ži si, nespavaj s nim, sex ma zjavne niekde inde, jednoducho zi si svojím životom... A keď príde čas, tak ho kopnes do guli.. 0
@hettinka čo je to predbežné opatrenie na výživné?deti majú 4 a 9 rokov...tiež som si vždy hovorila, a aj mužovi som vždy prízvukovala, že neveru by som nikdy neodpustila...ale stalo sa, neodpustila som mu to nie, ale ostala som s ním, zatiaľ, a máme deti a 20 rokov veľa času čo sme spolu, a je to veľmi ťažké sa rozhodnut
@evita2222 4 a 9 rokov
@evusik2305 kazdy ma rodinu,hypoteku a predsa to zahodi. Tiez tomu nerozumiem. Poznas tu zensku? Ja mam odjakziva v hlave,ze ak ma chlap podvedie,zbalim vsetky spinave veci,smradlave ponozky a vysypem to pred dverami milenky,nech sa paci,nech mu operie. Ty uz nepotrebujes ziadny dokaz,je jasne,ze ta podvadza a prosim ta nenahovaraj si,ze to tak nie je. Ak jo stale chces,mozno by som si odchytila milenku a venovala jej par teplych slov o rodine. Ak ho uz nechces,setri si,hladaj si pracu a odid. Nema vyznam sa trapit kvoli debilovi
@evusik2305 napíšem ti to priamo, tvoj eštemanzel si ťa neváži a podvádza ťa ďalej. Bojuje o teba, o deti, za rodinu? Trochu sebaúcty, dôstojnosti.. ja som sa rozvadzala keď dcéra mala 3roky, bez práce, u rodičov v izbe, a za sebou nevera niekoľkoročna.. ale našla som tú silu začať z mínusu, teda nie z nuly. Vždy je riešenie, ale hlavne musíš ty sama chcieť.. dnes bývam s deťmi sama, hypotéka na krku ale na dusi pokoj..ver mi, zvládli sme to všetky a zvládneš to aj ty.
@evusik2305 volakedy som aj ja tvrdila,ze neveru neodpustim. Ale zistila som vekom,ze nevera je sucast zivota a vzdy bola sucastou zivota,preto treba zvazit,ci vztah stoji za zachranu alebo bola nevera len postrcenim ako odist z neperspektivneho vztahu. Nemam rada silacke reci,ze odid,co s nim este robis a podobne. Len vy viete,aky mate vztah,ake chyby ste robili,ci nevera pomoze vztahu alebo ho zahubi. Lebo v niektorych pripadoch je nevera napomocna,ked si obaja uvedomia,kde robili chyby a chcu zachranit vztah. Mala by si sa s nim uprimne porozpravat,ze nechces byt druhou,neznesies byt podvadzanou a ak sa nehodla vzdat milenky,navrhujes rozvod.
@evusik2305 na jeho mobil by som sa vykašlala, ked nemá ani toľko úcty k tebe, že si s nou prestane písať, tak ozaj ten vzťah nemá cenu zachranovať, v prvom rade si nájdi prácu, to je doležité, prídeš aj na iné myšlienky, nebudeš na manželovi závislá a pomaly si odkladaj peniaze bokom, byť sama s deťmi tiež nie je med lízať, nemáš sa kam ponáhľať, tak sa na to aspon poriadne pripravíš, držím ti palce
@marca12 nepoznám ju osobne, ale viem kto to je a ako vyzerá...ona vedela že je ženatý a má deti....keď som to zistila, ešte v tú noc som jej napísala sms, hneď si ma blokla ...rozmýšľam aj nad tým, že by som išla sa s ňou porozpravat, že možno mi ona povie pravdu, ale viem že môže aj klamať....
@sante81 obdivujem ťa, vážne, si silná a rozhodná žena....aj ja by som chcela taká byť, ja som naopak dosť citlivka a nerozhodna ...ale toto musím nejak ustáť a niečo urobit....tiež sa nechcem trápiť po zbytok zivota
@evusik2305 tak to necakaj ze ti cudzia zena povie pravdu
@evusik2305 Určite sa s nou stretni,za pokus to stojí,možno budeš prekvapená,čo sa všetko dozvieš...
@evusik2305 nepotrebuješ sa mu dostať do mobilu. Buď mu veríš alebo neveríš. Aj keby si sa do toho mobilu dostala a nič nenašla, tak ho budeš upodozrievať, že si to vymazal. Miesto sliedenia v mobile si radšej uprac v hlave a rozmysli si, čo vlastne chceš.
tak ak sa chce jeden druhemu pozerat do mobilu, tak vas vztah je uz za zenitom. je koniec...
@tata1401 sme na tom rovnako!!! 🙏💪🤗
@evusik2305 ak sa bojis, ze sa pri tom zobudi, tak mu musis predtym dat vypit flasu vina 🙂 ... neviem ci sa na to da prist, ak nebude mat potrebu menit odtlacky, co by mat nemal, lebo tie mame stale tie iste nemal by..
@evusik2305 v noci ked zaspi tvrdo mu ho odomkni a chod si popozerat fon

@kopytko03 za dobrotu na zobrotu....