Ako sa fyzicky a manuálne realizovať?
Ahojte.
Privítala by som nejaké návrhy alebo diskusiu 🙂
Som mladá, vydatá, bezdetná, s rutiným usporiadaným a celkom spokojným životom. Mám stabilnú robotu už niekoľko rokov, administratívu.
Mám veľmi rada keď do nejakého chaosu môžem vniesť poriadok, systém, oslobodzujúco vyhodiť veci alebo sa proste otočiť a vidieť kus dobrej roboty. V robote sa to všetko len tak pokojne udržiava, doma mám tiež priebežne poriadok a nemám sa kde realizovať 😂😂 nikde sa proste nedokážem pozrieť a povedať si že toto bola pohroma ale teraz je to dobre spravené a pekné.
Normálne by som bola ochotná si zobrať aj týždeň dovolenky a ísť kdesi čosi manuálne robiť, kde po mne ostane niečo za čím sa budem môcť obzrieť a povedať si že toto som spravila a je to vidieť a je to dobré.
U svokrovcov alebo starých rodičov by aj bolo čo robiť ale nemôžem im povedať že idem vám teraz doma premaľovať altánok, vypratať špajz a naplniť tento veľkokapacitný kontajner.
Máte niekto nejaký nápad čo a kde by som mohla ísť robiť? Na pár dní, aj keby to bolo bez peňazí, asi aj ten pocit, že som sa niekde bola fyzicky manuálne realizovať by mi bol odmenou. Prípadne mali ste niekedy také pocity? Ak áno, ako ste to vyriešili?
Ďakujem za príspevky 🙂
Prídi aj ku nám, môžeš nám pretriedit celý byt 🙂. Hlavne hračky, lego a tak 🙂.
Juj...mňa by takáto osoba potesila..veľmi by mi pomohlo aby ma niekto nakopol a povedal ved tie okna sú špinavé....a toto takto nemôže byť a toto inak....taky iný pohľad k mojim zaužívaný stereotypom....
Prenajmi si zahradku
@wanduska327 inac to s tym poziciavanim deti nie je zly napad. Ved nebude ich mat na 20 rokov, ale ked sa bude nudit, niektora z MK jej ich poziciame aspon na vikend a prejde to autorku aspon na polroka
@canany Prednese prednese ja svoje na týždeň kľudne požičiam 😂
Prečo nemôžeš natrieť rodičom altánok?
Čítala som kdesi, že nejaká žena mala psychické problémy a začala pomáhať ľuďom upratovať veľmi zanedbané byty. Ľudia boli veľmi šťastní aj jej to psychicky pomáhalo. Nehovorím, že máš rovnaký problém, ale pomôcť niekomu kto si naozaj nevie rady s neporiadkom...je super služba.

Tiez somvydata, bezdetna, v praci sedim za pocitacom (doma). Mne pomaha stavat s muzom postupne dom, to je tak zabavka na cely zivot:D