Ako sa mám správať k ex?
Ahojte , som tu už dlho a kvoli tomu som si zmenila nick - aby ma známy nespoznali 🙂
S manželom som žila 8 rokov , už krátko po svadbe si zacal dovolovat.. najprv urazky , potom milenka...odpustila som .. o pra mesiacov zase to iste .. narodila sa nam dieta a potom to šlo už celkom dole vodou ... este zo zaciatku javil ako taky záujem , ale potom stále menej a menej a urazok na moju adresu pribudalo... Je to typ cloveka , ktory je bez chýb a za vsetko moze ten druhy ... pri otazke preco sa ku mne takto chova mi odpovedal nech sa nad sebou zamyslim... nikto nie je bez chyb ale fakt som si nebola vedoma ze robim nieco zle ... varila , prala starala sa onho aj o babo , este aj v sexe som som prikivla jeho praktikam aj ked som to neneznásala , len aby bol spokojny ... ale pomalicky sa to vo mne zbieralo a povedala som dost .. vtedy chcel hrubu ciaru z a vsetkym a na 3 mesiace sa vsetko zmenilo .. bol mily , pozorny ...a potom bum zase sa vratil do starych kolaji a keby toho nebolo malo prisla som na to ze ma podvadza ... to bola posledna kvapka , vyhodila som ho ... zije u nej ... a teraz moj problem - ja neviem ako sa mám k nemu spravat , neviem byt svina , stale som bola hlupe dobracisko ktore kazdy vyuzil..aj ked si poviem ze budem zla , nevydrzi mi to , mila zase nechcem byt aby si nezacal namyslat ... Jedno viem že ho uz v nasom zivote nechcem , ale neviem ako sa spravat. Stretavam ho a vidavam aj jeho milenku . Baby co ste po niečom takom poradte mi ako a ako sa vyrovnat s tym že mi tak ublizoval.
@katarinapekna ty si pekna mrcha.... ze sa este takto verejne za to nehanbis a este to aj pises, ako by si manipulovala arobila zle.... ale asi nevies, ze tomu, co zle robi sa vsetko vrati... mozno inak ale trojnasobne....
@butterfly99 tak veru, otvoria sa nam casom ine obzory, ake sme vtedy nevideli.. je to len o zmene uhla pohladu... a vsetko zle je vzdy aj na nieco dobre.
@guinevre tam je vela okolo tej hypoteky ... keby som ju vzala ja platim mu jeho veci ..neviem ci to chapes , ale nechcem to do detailov rozoberat. A on sa rozviest nechce vraj kvoli domu , lebo ze to chce pre malu a boji sa toho ze sa zbalim a malu vezmem zo sebou alebo ze ked mi bude patrit barak tak ho predam ...
@ruzenin zda sa mi trochu cudne, ze pises, ze o malu nema zaujem, ale dom chce pre nu???? to nechapem...
poznam muza, co nechal cely cely dom zene a dcere a nechcel ani Euro po rozvode, ale on sa o dceru staral a nakoniec na to aj tak doplatil, lebo zena sa sama o velky dom starať nechcela, predala ho a kupila si iny , mensi inde.. novy zivot na novom mieste.
ale to sa mi nezda, ze tvoj chlap by toto spravil.... naozaj nema zaujem o malu??
@ruzenin a nikdy ta nenapadlo ze sa rozviest nechce lebo je zenaty, ma pichandu a az ho ona vyhodi tak on pride do VASHO domu k SVOJEJ manzelke a dcere a ty ho z domu nemas ako vyhodit a mozes suchat nohami...
myslim ze predat barak kde mi dennodenne niekto nakladat aka som chudera je uplne logicke, osobne by som sa nezdrziavala v priestore kde by mi kazdy kut pripominal co som so sebou nechala robit.
On tvoj muz ma viac rozumu , nez by si si mozno myslela.
@katrin21
@butterfly99 začiatky su najtažšie ... baby ja ked som odhalila tu neveru tak mi padol kamen zo srdca ... doslova som mala pocit že už možem zase dychat ... konečne mam pokoj a klud .. ano pridu chvile ked nad tym rozmyslam a trapi ma to ved som snim zila ...ale uz davno som vedela ze taky zivot nechcem .. len to zaboli a clovek sa city oklamany , zneuzity a nechape preco ? Ved ste do toho davali vsetko a ten druhy vas klamal a ponizoval.. preco neprisiel a nepovedal že nie je stastny..atd.. možno sa len neviem zmierit s tym ze ma nemiloval.. neviem ... vsetko je este cerstve a sem tam zaboli ale jedno viem urcite , že už nikomu nedovolim urazat ma a ponizovat , nadavat do spin a neschopným..NIKDY ... Moj zivot patrí mojej dcerke a dakujem Bohu kazdy den že mi pozehnal zdrave a sikovne babo a viem ze vsetko zvladnem
@katrin21 poviem ti to takto jedno vravi druhe cinni ... ked mu zacalo hrabat , ja som bola na materskej , do rodinneho rozpoctu nedal ani korunu , nekupil ani podzubany jogurt malej , ale sebe chlast ano ... potom co som mu povedala svoje tak povedal ze vsetko na polovicu...mala bola chor kupila som , lieky plienky atd .. veci pre malu , pytala som polovicu tak mi povedal ze mi kraviny nekazal kupovat .. peniaze mi nedal ... ked bola mala chora , ani nezavolal a neopatal sa ako jej je a ci nieco nepotrebuje..nic .. vies ja mu neverim ze chce dom pre nu lebo ak nao , tak som vravela ze on k darovacej zmluve moze dat podmienku ze kym nebude plnoleta tak sa dom nemoze predat .. su to len , a len jeho vyhovorky... milenku si rozvazal kade tade a ked som ja brala malu na kontrolu tak odomna pytal peniaze na benzin .. vraj on do nadrze necura... tak aky zaujem prosim ta ? toto ze ked nas stretne vonku tak pred ostatnymi robi tutu mutu ? keby mu tak chybala tak preco si ju nevezme aj cez tyzden ale len 2x do mesiaca?
@ruzenin pokial ho lutuješ tak je šanca ze prijmeš...sama píšeš ze ,,vela krat bolo odpustene,, ha ha...ešte jeden krát ,,sa zmestí,, nie? Aj tak to máš nevysporiadnaé aj majetkovo aj v sebe takze len by prišiel a začal na kolenách plakať a si na mäkko...z toho čopišeš aka si ,,dobračka,,. Neviem, neviem.. 🙂
@sardinka335 Ja si to tiež myslím. 😢
@ruzenin
@sardinka335 nevim byt svina ale toto uz nie , staci mi ked si spomeniem na to vsetko a buble mi krv ... prave preto ze mal vela krat odpustene a nevazil si to ... taky clovek si to nikdy vazit nebude , nikdy sa nezmeni ... a to spravanie k malej ... nie radsej inteligentná samota ako bezcharakterna spolocnost... v tom mam jasno a to v daka kolegyni ktora mi otvorila oci ... spat ho nechcem
@natalym ved len ,,logicky,, ked to čitam - jedna zena ponížená, podvedená rieši a lutuje svojho bývalého, ktorý chudatko biznis mu nejde, milenka tiež asi nie je to čo si myslel ze bude no kdobru mu služi ze plati hypoteku, rozvadzať sa nechce - kto vie prečo, ze? zadne vratka si nechava...
ved dotyčna pracuje, vyzivne to som omluvam sa nepostrehla kolko jej dava...takze nemal by to byť az taký problém najsť si nejaku ,,garzodieru,, aby mohla začať sama s dcerou. Ale takto to vyhovuje - on plati hypo tak zatial sa ,,vezie,,...ako nemyslím to v zlom, ale tiež to nevidím ako dlhodobé riešenie.
@natalym
@sardinka335 baby toto nie .. to uz by som sa nedokazala pozriet sama na seba ... ked si pomyslim ako ma zo smiechom fakoval ze konecne je stastny a ze viem ze je s nou ... nie vybral si nech ide.. ja som neprisla o nic ...to najcenejsie mam kazdy den pri sebe... dohodnem sa spravnikom , poradim o rozvode a ukoncim to na dobro ... aj ked zacnem od nuly ale mam pre koho budovat ..
@sardinka335 Tak možno sa len potrebuje vykecať.
@ruzenin Urob ako píšeš. Treba to uzavrieť a nie sa v tom motať.
@ruzenin no tak potom čo? ked ho nechceš tak jednoducho o rozvod podaj lebo cely zivot ti tento nevysporiadany vztah bude krizit plany, nahoodu si niekoho najdeš a čo? potom to začneš riešit?
Ziadost o rozvod - či chce a či nechce, osamostatni sa - verim ze je to tažke a lahko sa to hovorí, ale takto si stale jeho ,,vazal,, a ostatne čo? PRide pre dceru pozdravíš ho, odovzdáš dieťa (ak teda ma zaujem o stretavanie) pripadne daš inštrukcice čo a ako mala, kedy ju donesie naspäť a tým hasne debata....ale ty nieee...butlava vrba že?
@sardinka335 ja viem ze to nie je dlhodobe riesenie a ano citam sa ponizena ale hlavne maximalne hlupa ze som si nechala takto srat na hlavu ... bojim sa toho ze neuzivim malu a nechcem zit v podnajme ... ano bojim sa toho vsetkeho , citim sa ukrivdine a hlavne sa citim ako krava , že napriek tomu ze zo mnou kazdy tanci tak mi tych ludi aj tak luto , pomozem doplatim na to a zase to urobim ...som naivna lebo verim v dobro ludi aj ked dostanem po papulii ... ano a prave preto som sem napisala a ziadam niekoho o radu alebo o pomoc ... ako sa preniest cez minulost a nebat sa buducnosti .
@sardinka335 ja sa chcem rozviest , ale chcem aby hypoteku vzal na seba ... brala sa na jeho kokotinu a ja za to platit nemienim .
@ruzenin Normálne. Každý máme svoje strachy. Lenže Ty máš dieťa, ono Ťa potrebuje, Ty si jej istota. Takže len sa vzchopiť, hľadať riešenie, práca, príjem, bývanie, nebáť sa hoc aj malého a lacného príbytku, vynahradí Ti to ten nepokoj. každé ráno si hovoriť, že to dáš a že bude dobre. Len sa v tom nemotaj, nemá to zmysel.
@natalym BSM som dala zrusit a je uz zrusene ( vyhrazal sa mi ze mi narobi dlhy ) ziadost na vyzivne a do opatery mam podanu , uz len cakam na papier kedy bude súd.. a potom chcem rozvod.. takto mi to radila znama , lebo kedze mame 2 rocne dieta tak by nas tahali po tych uzmierovacich somarinach .. on o tom vie a preto mi aj povedal ze sa nechce rozviest a ze na zaklade toho bude rozvod predlzovat a ze je mu jedno aj keby nas mali rozvadzat par rokov , lae ze jednoducho papiere nepodpise .. takze som to robila naopak , zrusila bsm dala ziadost na vyzivne a potom by ten rozvod nemal trvat dlho ..
@ruzenin cize pre teba je riesenie jedine to, ostat vo velkom dome a este aby ti platil hypo? riesenie typu predat dom, rozdělit peniaze a každý do mensieho nie je pre teba akceptovatelne? hmmmmm trosku mi to zavana dacim.....takto sa budes donekonečna tocit v jednom kole a budes sa len umarat
@natalym to ano to riesim , nevyckavam na nic ... len sa kurevsky bojim tej hypoteky a ked si predstavim ze tie prachy si uziva on a ja ich mam zplacat... preto este nie som rozvedena... kym ju plati ... je to sebecke odomna alebo aj vypocitave , ale uz som dost dala a toto fakt platit nemienim ked nic z toho nemam. byt sa kupil za hotove , kopu penazi som do toho navrazala a potom mu podpisala papiere na jeho somarinu a ja mu ju nechcem spalacat
@pimpulka to nie je velky dom , je to mali bungalovik ... ten domcek sa kupil za hotove ...hypo sa brala na jeho vec ale ten dom je v zalohe ... ja som z tych penazi nevidela ani cent a ani koruna nesla do domu ... ked sa rozvediem tak bud sa preda dom , alebo vezmem hypo na seba ... a ja mu mam splacat jeho rozkos ? preco ?

@katrin21 áno, píšeš pravdu, teraz to všetko aj ja tak vnímam, len na začiatku je to ťažké, ale nakoniec ex vďačíme za nové myslenie a treba pozerať len dopredu. len dopredu. minulosť bola a nič ju nezmení.