Ako sa naučiť ignorovať muža a jeho problém?
Ahojte v úvode mám 28 Rokov muž 35 Rokov 10 ročný vzťah 8 ročnú dcéru ale.k veci môj vzťah s mužom raz sme boli hore raz dole boli super obdobia no posledný rok je to masaker podotýkam milujem ho . On je ľahko ovplyvniteľny ale bohužiaľ stále tým zlým smerom a inými ľuďmi. Všimla som si na ňom zmeny ako nespavosť vydrží byť hore nonstop aj tri dni potom samozrejme dalsie tri dni spí. Veľmi schudol. Keď ma to obdobie nespavosti neje ale že vôbec večne sa motá všetko mu trvá a nič nedokončí začal byť ľahostajný sebecký nekomunikuje iba keď to vyhovuje jemu posledný pol roka akonáhle príde piatok povie že ide za kamošom a nepríde celú noc samozrejme mu volám píšem a on nič ráno príde akoby sa nič nestalo ešte som ja ťa zlá že ho otravujem. Do práce chodí má ťažkú prácu s drevom vstáva o 4 ale už sa stalo pravidlom a.pravidelnostou jeho nespanie každý týždeň minimálne 3x nespí. Trápi ma to pretoze mám tušenie že je v Tom pervitín priznal sa že si v decembri dal ale podľa správania je to už pravidelne. Navrhla som mu pomoc no on si to neprizná neviem ako ďalej nevládzem už záleží mi na ňom a nechcem si raz v živote vyčítať že som mu mohla pomôcť viac o dcéru sa starám iba ja on je živiteľ každý deň má navarene prichystany obed desiatu za celý týžden je s ňou maximálne 4hodiny. Nieje tu.medzi nami nejaká psycholicka ktorá by ma vedela nasmerovať? Som typ čoveka ktorý sa jednoducho nedokáže dlho hnevať ako sa naučiť ho na určitý čas ignorovať nestarat sa o neho ? Úplne mu dať najavo že pokiaľ sa jeho správanie nezmení tak sa prestanem o neho zaujímať
Kontaktovala by som centrum pre zavislosti nech ti poradia ako na neho ak mu teda chces pomoct - ako mu povedat ze pozadujes aby to riesil a pod. Ostatne bude na ňom. Zaroven však potrebujes aj ty nejaku podporu pre seba aby si to ustala. Jednak mozes byt spoluzavisla a teda ak on sa rozhodne to neriesit tak musíš byt silna v tom nehrat podla jeho podmienok ale zamerat sa na seba.
100% pervitin
A tymto by sa ho nedalo postrasit, ze co ked si v praci urobi problem? Alebo sa to prevali?
Docitala som len po to s tym spankom a prva myslienka - to budu drogy...

a aký máš dôvod v ňom zotrvávať?