icon

Ako sa nedať vytočiť mužom?

2. okt 2022

Baby ktoré máte muža, ktorý je škriepny a užíva si keď vás vytočí do nepríčetna … nemáte nejaký overený recept na ignoráciu? On nemá problém do mňa rýpať pred deťmi. Dnes mi zadrel pred deťmi že som horšia ako učiteľka.

Strana
z3
autor
2. okt 2022

@elizabet173 už veľa krát sa stalo, že bol na chvíľu s deťmi a došlo k úrazom hlavy. Raz buchol dverami dieťaťu hlavu, lebo on nečakal, že sa dvojročné dieťa neuhne keď bude dverami trieskať….Raz sa zbesilo naháňal okolo stromu po betóne s dieťaťom až spadlo plnou parou na betón hlavou. Proste keby nebol na mobilčeku pri nich a keby mu na nich skutočne záležalo tak by si ich “šanoval” inak, a neriskoval by zakrvácanie do mozgu. Raz mal syn smietku v oku a to nezabudnem do smrti čo sa stalo. Išiel mu ju vybrať, ale syn začal plakať tak ho zdrapil z nočníka a “položil” ho na zem pod seba aby mu tu smietku vybral (som ho okamžite vykázala z izby, s upozornením, že ak sa to bude opakovať, budeme to už riešiť inde). Proste psychopat to je.

viestta
2. okt 2022

@katarinka89 mne stacp čítať Základy mužského sovinizmus. Síce sa to fajn číta, nie je to nič co by mi žalúdok nezniesol, ale celkom som pochopila ako funguje mužský mozog. Odvtedy viem čítať ich reakcie úplne ináč. A aj keď som tu niekoľkokrát bola obvinená, že nenávidím mužov, môj pohľad na nich je iný. Jedno co ma po prečítaní tej knihy boli naivne predstavy a druhe bolo, že ma opustilo samaritanstvo. Chlap ma rovnako dve ruky ako ja, tak nech ich používa. Chlap ma v hlave o dvadsať deka mozgu viac ako žena, tak nech aspoň tie využíva na rozmýšľanie.

viestta
2. okt 2022

@h2 ja som na tom podobne. S ďalšími a ďalšími príspevkami je mi jasné, že ta porucha je na vysielaci. Škoda, že autorka nepočúvala svoje kontrolky.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
tykat
2. okt 2022

On nie je skriepny, on na vas kasle.
Takze jedine ze si rano zariadis tak aby si akurat vtedy nekojila ked potrebujes urobit tie veci ktore on neurobi. A uber z veci ktore robis pre neho. Proste si nalinkuj den tak aby si ho nepotrebovala. Deti nebudu navzdy male, nesamostatne. Podrastu a casom sa to zlepsi.

sszuzu8
2. okt 2022

Nasla som múdru vetu - vždy keď povie partner nejakú hlúposť vždy sa tvar ze práve povedal niečo brilantne 🤣
Nikdy nedaj na sebe vedieť ze si nasrata alebo totálne ignoruj. Môj keď je nervny mne ide do smiechu a mam potrebu do neho rýpať esye viac

elizabet173
2. okt 2022

prečo máš s psychopatom deti? Prečo s ním vôbec si?

elizabet173
2. okt 2022

@katkami123 asi preto, že s jedným dieťaťom sa matka skôr pretlčie, ako s dvomi. Možno keď si to budú čítať iné ženy, ktoré majú podobného blba a zamyslia sa nad tým, či je rozumné do takéhoto vzťahu porodiť ďalšie dieťa, tak sa nedostanú do pomaly neriešiteľnej situácie. Či myslíš, že je lepšie keď žena s dvomi deťmi úplne vyčerpaná čaká, kým deti odrastú, ona pôjde do práce a bude môcť od toho muža odísť? A písať budem to, čo uznám za vhodné. Ak uchránim pred podobným životom aspoň jednu ženu, tak tie moje nemiestne príspevky mali zmysel. Je tu príliš veľa smutných tém na to, aby som tieto ženy potľapkávala po pleci a písala im kvetnaté reči, ako im deti lásku vynahradia

katkami123
3. okt 2022

@elizabet173
Myslíš, ze iné zeny sa rozhodujú či mat dieťa alebo nie na základe tvojho príspevku? 😁 myslím, ze každá zhodnotí situáciu zo svojho hľadiska. Príde mi to neskutočne rypavá otázka, ktorá sa vyskytuje vždy v každej jednej téme.

katkami123
3. okt 2022

A čo ťa autorka, pri takom psychopatovi drží? Nebudeš mat ty, sj deti väčšiu pohodu bez neho? A nie, vidíš, ze sa nemení. Keď má raz diagnózu, bude ju mat naveky.

0silvia0
3. okt 2022

Kontrolky ti svietili, ist do protiutoku je typicka crta psychopata. Skoda, ze si si to nevsimla. Ber na vedomie, ze poruchy osobnosti su dedicne. Takze vyvaruj svoje deti nevhodneho rodinneho prostredia a ber ich od psychopata prec, lebo raz mozes riesit nieco podobne s detmi v puberte. Ono sa to zda daleko, ale ani sa nenazdas a mas tu pubertu deti.
Nevhodne detstvo je liahen na psychicke poruchy a vznik poruch osobnosti. A foter psychopat k tomu....

katica06
3. okt 2022

Jednoznačne odísť. Nevydržala by so v takomto vzťahu. Kamoška sa práve s takýmto rozvádza po 35 rokoch. Celé roky ju ponižoval, deti otočil úplne proti nej. Vyrastali tak že je to normálne, teraz v dospelosti sa takto chovajú aj k partnerom, tak im žiaden vzťah nevydrží. Ona sa ten vzťah snažila zachrániť, chodili do manželskej poradne, na párové terapie, dokonca sa aj odsťahovala. Vábil ju domou sladkými rečami , vyznával lásku, dal serenádu a vyhrážal sa samovraždou či otočil voči nej spoločných priateľov. Ona sa vrátila ale zázrak sa nekonal. Lenže oni okrem spoločného domu na hypo majú aj spoločnú firmu.
Až teraz keď sú od seba začína vnímať veci inými očami. Pochopila, že muž sa s ňou zahrával už v období keď spolu iba randili, že mu vyhovuje odísť od rodičov ktorím musel okolo domu pomáhať k žene ktorá ho bude obsahovať.
Prajem ti veľa síl.

domca1408
3. okt 2022

žiť s chlapom ktorý ma ponižuje a ešte aj pred deťmi..tipujem, že nemám problém to spraviť aj pred rodinou zvyšnou..kamarátmi..a to teda veru nie. ale každý ma slobodnú vôľu odísť....ked zostávaš a trpíš to...áno ja viem ľahko sa mi to hovorí ako slobodnej a bezdetnej...ale ak od neho neodídeš a necháš sa dalej ponižovať...ver mi nezlepší sa to, len zhorší...bude dalej skúšať čo všetky vydržíš...

autor
3. okt 2022

Ďakujem kočky, máte pravdu každá jedna. Už mi pretiekol pohár trpezlivisti cez víkend a je dosť možné, že to tu zabalím skôr ako som plánovala. Radšej neporiadok a na všetko sama ako psychoteror no stop. Kľud pre mňa a pre deti.

elizabet173
4. okt 2022

@katkami123 môže ti to tak pripadať, ale nehnevaj sa, neverím absolútne tomu, že kým prišli deti, tak to bol jeden zodpovedný človek, s ktorým jej bolo fajn. A ja osobne sa radšej učím na chybách iných, ako na svojich.

katkami123
4. okt 2022

@elizabet173
Zodpovedný určite nebol, viac krát tu bolo uvedené, že autorka asi verila v zmenu, že dieťa je čarovný prútik, ktorý zmení jeho povahu. No on je otrasný aj k tým deťom. Ale deti za to nemôžu, ani za to, ze sa narodili, oni si svojho otca nevybrali. Vybrala im ho autorka, no toto konštatovanie už aj tak nič nezmení. Už sa jedine zamyslieť, čo ďalej …

Strana
z3