Ako sa nezblázniť zo zlej finančnej situácie?
Dobré ráno mamičky. Som zúfalá z toho, do akej zlej finančnej situácie som sa dostala. Neviem čo mám robiť. Mám strašne depresívne stavy bojím sa, že to už neunesiem a dostanem skrat.Lebo v minulosti som sa ťažko vyrovnávala s jednou udalosťou v mojom živote a predávkovala som sa liekmi. Už je to veľa rokov dozadu ale presne sa tak teraz cítim. Som mama 2 detičiek a bojím sa , že by sa situácia mohla opakovať.Prosím vás kde by som mohla požiadať o pomoc?
@dominika6
Ahoj, dakujem za reakciu. Peniaze neposielam ako sukromna osoba, na to naozaj nemame ( presne ako si trefne napisala, setrime dievcatam a rodicom na starobu), a bohuzial vo vacsine pripadov to aj tak nepomoze. Islo mi len o to prezistit, ako na tom dana osoba je, kolko a za co dlzi. Z jej prispevku som sa dokopy nic nedozvedela.
Akoze dlzi 200 eur za najom, to bolo vsetko. Ale co bude dalej? Islo o narazove zlyhanie alebo sa zacal kolotoc splatok na ktore nema. Podla jej reakcie som usudila, ze nic riesit nemieni. Vies co, dokonca uvazujem aj o tom, ze to bol len taky vylev, akoze zlyhala ako matka, lenze dalej ziadne riesenie nehlada. Vypisala sa, my sme ju utesili, a ide si dalej po svojom.
V mnohom mas pravdu, aj v tom napriklad, ze pomahat by sme mali v prvom rade ludom, ktorych pozname. Keby sa kazdy staral o nestatlivcov v svojom okoli, bolo by ich menej na nete.
Dufam, ze ti tato diskusia pomohla, ze vyhladas odbornu pomoc a dostanes sa z najhorsieho. Drzim palce.
@trdelnik234 dakujem pekne
Chcem vás poprosiť ak by ste v budúcnosti potrebovali tortu z plienok tak mi prosim napíšte rada by som si privyrobila
@trdelnik234 veľká pravda
Milé mamičky ,žienky. Ďakujem každej jednej z vás.Balickou budeme mať až až a keďže moje deti už nie sú hladné a malá kričala z izby keď som navarila , že to už v kuchyni vonia netrápi ma nezaplatený nájom. Ďakujem ale hlavne aj za psychickú pomoc za všetky IP a keď som niektorej nepodpísala nehnevajte sa na mňa lebo keď som písala tak vždy ma to rozplakalo a malá ma potom videla a bola smutná aj ona. Modrý koník naozaj zbližuje a som veľmi prekvapená koľko dobrých ľudí sa stále nájde... ĎAKUJEME!!!

@marosinko Držím palce.