icon

Ako sa odosobniť od reči kolegov?

18. feb 2021

Žienky..Som po druhom potrate..O tomto tehu kolegovia vedeli napriek mojej vôli, lebo bohužial kolegyňa(nevedela to odo mna) si pustila hubu na špacír. O prvom nevedli, to tehu bolo mimomaternicové a skončila som iba s jedným vaječníkom. Kedže som po 30tke, tak stále počúvam od kolegov kecy o tom,že asi sa s mojim mužom nelubime,popípade, že som karieristka a nechcem mať deti a preto nemáme deti a bla bla..Fakt ako neviem, ako mám reagovať keď dojdem do roboty, Bohužial už o dva týždne idem s5, ale fakt nemám chuť..Je mi z toho na grc. Nejaké rady ako sa odosobniť, poprípade niekto kto je alebo bol na tom bohužiaľ podobne?ďakujem vopred 😘

Strana
z3
autor
21. feb 2021

@vlcik1 Presne tak. A zas je to o tom istom. Ludia si myslia,ze musia byt informovaní🤢

autor
21. feb 2021

@marca12 Dakujem za nazor,presne tak to je. Kazdy si bude hovorit aj tak svoje. Musim to nejsk rozdychat a dufam,ze ma vezmu inde. Uz sa na tom pracuje😊

autor
21. feb 2021

@vlcik1 Ano,robila som vo Svajci a kvoli rodine som sa vratila velmi mi chybali, no xkrat som to olutovala. Tiez tam boli kadejaki uchylaci,ale to bolo skor smiesne ako vyslovene taketo na grc.

autor
21. feb 2021

@vlcik1 Kedysi hypoteka, potom muz dostal vypoved atd. Ale kaslem na to,ak tak budem prinsjhorsom chvilu nz urade prace. Prvykrat v zivote a dufam aj posledny🙏

autor
21. feb 2021

@damianka27 Dakujem. My mame dvoch psov aj macky. A tiez hovorim,ze to su moje deti 😂

autor
22. feb 2021

@miadi Toto je dobry tip ze ked ty schudnes 😂 Tam by to sedelo na vela ludi. S tym boxovacim pytlom to je top 💪 Take smutno-smiesne. Potiahnrm PN dlhsie resp. najdlhsie ako sa da,uvidim coskoro co s tym druhym miestom a kaslem na to. Toto som nikdy predtym nezazila a dufam,ze uz ani nezazijem. Aj ked je mi jasne,ze vsade sa najde niekto zvedavy,alebo intrigan🤦

miadi
22. feb 2021

Vsade nie. Niekde je aj super kolektiv. Drz sa a nedaj sa nic si z nich nerob. Drzim palce nech sa dalsie teho zadari vsetko ako mà byt a nech si uživas matersku ❤️

Strana
z3