Ako sa odosobniť od reči kolegov?
Žienky..Som po druhom potrate..O tomto tehu kolegovia vedeli napriek mojej vôli, lebo bohužial kolegyňa(nevedela to odo mna) si pustila hubu na špacír. O prvom nevedli, to tehu bolo mimomaternicové a skončila som iba s jedným vaječníkom. Kedže som po 30tke, tak stále počúvam od kolegov kecy o tom,že asi sa s mojim mužom nelubime,popípade, že som karieristka a nechcem mať deti a preto nemáme deti a bla bla..Fakt ako neviem, ako mám reagovať keď dojdem do roboty, Bohužial už o dva týždne idem s5, ale fakt nemám chuť..Je mi z toho na grc. Nejaké rady ako sa odosobniť, poprípade niekto kto je alebo bol na tom bohužiaľ podobne?ďakujem vopred 😘
@marca12 Dakujem za nazor,presne tak to je. Kazdy si bude hovorit aj tak svoje. Musim to nejsk rozdychat a dufam,ze ma vezmu inde. Uz sa na tom pracuje😊
@vlcik1 Ano,robila som vo Svajci a kvoli rodine som sa vratila velmi mi chybali, no xkrat som to olutovala. Tiez tam boli kadejaki uchylaci,ale to bolo skor smiesne ako vyslovene taketo na grc.
@vlcik1 Kedysi hypoteka, potom muz dostal vypoved atd. Ale kaslem na to,ak tak budem prinsjhorsom chvilu nz urade prace. Prvykrat v zivote a dufam aj posledny🙏
@damianka27 Dakujem. My mame dvoch psov aj macky. A tiez hovorim,ze to su moje deti 😂
@miadi Toto je dobry tip ze ked ty schudnes 😂 Tam by to sedelo na vela ludi. S tym boxovacim pytlom to je top 💪 Take smutno-smiesne. Potiahnrm PN dlhsie resp. najdlhsie ako sa da,uvidim coskoro co s tym druhym miestom a kaslem na to. Toto som nikdy predtym nezazila a dufam,ze uz ani nezazijem. Aj ked je mi jasne,ze vsade sa najde niekto zvedavy,alebo intrigan🤦
Vsade nie. Niekde je aj super kolektiv. Drz sa a nedaj sa nic si z nich nerob. Drzim palce nech sa dalsie teho zadari vsetko ako mà byt a nech si uživas matersku ❤️

@vlcik1 Presne tak. A zas je to o tom istom. Ludia si myslia,ze musia byt informovaní🤢