Ako sa porozprávať s manželom, aby som nevyzerala ako stíhačka?
Ahojte už som písala tu ohľadom tejto témy...
Ako by ste reagovali alebo ako sa s manželom porozprávať aby som nevyzerala ako "stíhačka"?
S manželom sme spolu 15 rokov máme dve deti...manžel sa pred dvoma rokmi zoznámil s jednou vydatou ženou... má ju vraj ako kamarátku a nič s ňou nemá len šport s rovnakú kondičku...
Ide o to že keď som mu povedala nech mi povie že ide s ňou teda na ten šport povedal hej poviem následne išiel nepovedal mi stalo sa to viackrát zakaždým mi povedal že bol sám dokonca raz mi aj iné miesto povedal...teraz s ňou občas aj volá...mne stále hovorí že nemá ani jej telefónne číslo...
Ako mu toto celé povedať?on mi len povie že som paranoidna a vymýšľam si, že nič zle nerobí a neklame mi...
@gejb možno to isté robí aj jej muž a obom im to tak vyhovuje- koli deťom, majetku, peniazom
@lejka218 Jemu je to momentálne jedno. Zažíva druhú mladosť s novou známosťou, zatiaľ čo sa mu staráš o deti a domácnosť. Prečo by to menil? Keď ti klame, má aspoň chvíľu pokoj, žiadne výčitky. Ak ty nič nezmeníš, nebude mať dôvod meniť veci ani tvoj manžel. Povedz mu, že nie si slepá a nech z teba láskavo nerobí debila..a tie jeho manipulatívne reči, že si stíhačka si má nechať pre niekoho iného. Nie je to normálne, aby sa na pravidelnej báze stretával s cudzou ženskou.
Konfrontovala by som ho a zariadila sa podla toho, co povie. Ale predtym by som si musela byt ozaj na 100% ista. Ak s tebou netravi cas, je to slabsie v posteli a mas dokazy, ze ti este aj klame, tak by mi asi potom bolo fuk, co si pomysli. Je rozdiel nebyt stihackou a nechat sa tahat za nos.
@komplikovana nechcem byť stíhačka ale ako žiť s tým že mi klame...mal moju dôveru narušil ju...nikdy som mu nič nezakázala mal voľnosť má ju ...ako rodina trávime podľa mňa málo času on len tak na výlet s nami ide málokedy...už som ho prestala aj volať...do cirkusu som ho volala dcéra tiež nechcel ísť anj nešiel
@margieamatusko a čo mam zmeniť?
venuj sa sebe a svojím koníčkom a deti mu nechaj, nech sa postará min. 2x týždenne, staraj sa o svoj vzhľad, čítaj, prípadne začni diaľkovo študovať... potrebuješ dvihnúť sebavedomie a odpútať sa od domácnosti, možno sa niečo zmení aj vo vašom vzťahu
@lejka218 Ak ukazes klamarovi, ze klame, takto sa nauci klamat este rafinovanejsie. Teraz vies, ze to robi a je na tebe ako sa k tomu postavis. Nepotrebujes k tomu dokazy, mas ich dost - vasa rodina nefunguje. Mozes mu povedat, ze takto zit nechces, z manzelstva nemas nic, ste ako spolubyvajuci. Jemu to takto vyhovuje?
Tvoj muz ta pred tvojimi ocami podvadza a ty mas strach aby ta nebral ako stihacku. Zistila by som si telefon na jej muza, stretla sa s nim a porozpravala sa, povedala by som mu vsetko ako ti muz klame, ze si vyvolavaju atd. Nech ma panicka doma dusno a tvojho muza by som oplula a podala ziadost o rozvod.
@lejka218 a prečo by si nemohla vyzerať ako stíhačka? On vyzerá ako kur*evnik a klamár, to je v poriadku? Vôbec by som sa neopeknovala a normálne to na neho vybalila, dala ultimátum, buď alebo! Takéto vzťahy medzi mužom a ženou vždy aspoň jeden z nich berie ako niečo viac, ak už teda aj to niečo viac medzi nimi nie je. Opýtaj sa muža, či by sa mu páčilo, keby to bolo opačne a ty by si si našla takého ,,kamaráta,,
@elizabet173 áno jemu to vyhovuje..s nami po nočnej nie je ale ide si pospať s ňou išiel na skialp - ale povedal samozrejme že ide sám....s ňou ide lebo šport to mi hovorí dookola
Nepotrebujem na rozvod dôkaz viem úplne ako to chodí bohužiaľ robím s tým....
@lucka_ke on sa o deti postará...chodím cvičiť raz do týždňa on keď chce ísť tiež a nechá ich samich... starám sa o svoj vzhľad
@nikpa povie že nevadilo pokiaľ by to bolo v rámci normy a povedala by som mu o tom lebo povie že on mi verí a ja jemu nie
Stala sa aj taká situácia že išiel na šport a zrazu na fotkách odtiaľ ona pred ním stala mali čísla za zebou on povedal že si ju nevšimol a tiež čísla že sa asi registrovala keď on len chlapi sa inde a ženy inde...išiel úplne mimo okres na turistiku vraj s kolegom a ona pridala fotky že tam bola tiež..povedal mi že to dal do nejakej všeobecnej skupiny a ju tam pri slapani len stretol
@lejka218 a prečo na tú turistiku s ním nejdeš aj ty s deťmi?
@lejka218 Vieš čo chod s ním aj ty na ten šport ,turistiku alebo navrhni ,že sa stretnete všetci traja niekde na káve .Uvidíš ako sa k tomu bude mať .Ak budú výhovorky ,vieš koľká bije ….Keď by bol za stretko alebo za šport s nimi videla by si ako sa k sebe majú ..
Prečo si nenavrhla aby ti ju predstavil keď to je len kamoška ?
@zmrzlinka2021 lebo keď poviem že pôjdeme s ním sama alebo s deťmi povie že on ide také a také a že mu nebudeme stíhať..alebo že čo tam budeme robiť načo tam pôjdeme...a či ho chcem ísť sledovať a kontrolovať
Uff. Tak po 15-tich rokoch si nevediet vysvetlit veci je riadny extrem. Zatajovanie v partnerskom vztahu je v podstate klamstvo.
Ja by som si nasla tiez niekoho 'na sport'. Toto je ale zaciatok konca. Prepac.
@lejka218 to je tá istá kolegyňa, ktorej pred rokom písal, že ju ľúbi a ako mu chýba?
@lejka218 ja by som už ani nepozerala na seba či som či nesom stíhačka,už by mi bolo jedno ako vyzerám v jeho očiach, aj tak to je už podľa všetkého jedno , s ničím sa mu nezavďačíš,je to prehratý boj..len sama seba ponižuješ a on očividne vie ako na Teba,aby si mala čím ďalej menej sebavedomia a sebaúcty..zrobila by som taký cirkus,že až , aj keď už je podľa mňa neskoro na záchranu tohto manželstva ...a s tým súvisí aj ten sex o ničom...pod lampou býva najväčšia tma ,staré dobré pravdivé
Aj mne sa to zdalo povedome už som čítala podobné ako tvrdí že ju na túre nechcete stíhať
@veronika33 nie toto je iná...
@elizabet173 áno je to skoro rok...teda s touto sa zoznámil pred dvoma rokmi a ako dlho takto spolu chodia neviem...viem teda len posledného pol roka rok...povedala som mu že keby chodili ako partia by to bolo iné ale nie že idú dvaja...len jedno mi nejde do hlavy teda ak je s ňou majú vzťah nielen šport načo je somnou?naco mi povie že má ľúbi alebo mi dá pusu?
@victory7897 ten sex je len posledný mesiac.. dovtedy sme mali cca dvakrát do týždňa

ty sa bojíš niečo riešiť, na každú radu od nás píšeš ako sa to nedá, tak buď to riešiť budeš alebo sa s tým zmieriš