icon

Ako sa porozprávať s manželom, aby som nevyzerala ako stíhačka?

lejka218
22. apr 2023

Ahojte už som písala tu ohľadom tejto témy...
Ako by ste reagovali alebo ako sa s manželom porozprávať aby som nevyzerala ako "stíhačka"?
S manželom sme spolu 15 rokov máme dve deti...manžel sa pred dvoma rokmi zoznámil s jednou vydatou ženou... má ju vraj ako kamarátku a nič s ňou nemá len šport s rovnakú kondičku...
Ide o to že keď som mu povedala nech mi povie že ide s ňou teda na ten šport povedal hej poviem následne išiel nepovedal mi stalo sa to viackrát zakaždým mi povedal že bol sám dokonca raz mi aj iné miesto povedal...teraz s ňou občas aj volá...mne stále hovorí že nemá ani jej telefónne číslo...
Ako mu toto celé povedať?on mi len povie že som paranoidna a vymýšľam si, že nič zle nerobí a neklame mi...

retatka
Autor odpoveď zmazal
victory7897
22. apr 2023

@lejka218 čo sa mohlo zmeniť?

victory7897
22. apr 2023

@retatka a nikdy s nikým nič nemal , zaujímavé...asi ma viac apetítu ako pani manželka

retatka
Autor odpoveď zmazal
lejka218
autor
22. apr 2023

A áno uvedomujem si že ma klame neviem prečo...na jednej strane nechcem aby to robil aby ma klamal na druhej strane sa bojím čo bude...ja mu to celé poviem že ma klame že to viem on mi len povie že neklame že zase som paranoidna a vymýšľam si a že ma ľúbi a všetko toto a ja čo spravím...?

jamimo
22. apr 2023

@lejka218 ja by som sa ho ooýtala: Tak sme spolu, alebo nie? Prosím ťa zaraď sa, kam chceš patriť, JA takto žiť nechcem a potrebujem si zariadiť svoju ďaľšiu existenciu!.... fakt divný patrón ten tvoj manžel, hlavne tie výhovorky...

sense
22. apr 2023

Ak by som vedela ze to. Číslo je jej a on by mi tvrdil ze ani jej číslo nemá, stíhačka nestíha ka by to dostal priamo na tanieri ako predjedlo by bolo ako sa dohadujú o šport. Aktivitách keď nemá na ňu kontakt.
On nechce s vami aktivity lebo sa deti hádajú (co je normálne) ale ty máš obavy kvôli rozvodu?

lejka218
autor
22. apr 2023

@sense on mi povie že sa nedohsduju lebo spolu nechodia

gejb
22. apr 2023

@veronika33 tak v tom prípade ten chlap vyhral jackpot. Našiel v jednej osobe lásku, parťačku na život a sex a ako bonus ma doma služku a babysitterku...

eeffka
22. apr 2023

@lejka218 po prezreti inych tem ti mozem akurat povedat ,ze sa s tym zmier. Bodka.
Kazda normalna zena by uz bola posunuta niekde inde.

sense
22. apr 2023

@lejka218 a ty si tak naivná ze mu veríš ze sa náhodne stretnu

domkakvet
22. apr 2023

@lejka218 ved to je uplne jasne, bud s nou prestane chodit, alebo koniec a tato tema tu uz nedavno bola, neviem co riesis nech sa rozhodne ci bude s nou alebo s rodinou.

lejka218
autor
22. apr 2023

@sense neverím už nie

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
victory7897
22. apr 2023

@gejb a nezabudnime nato ,že aj ta slúžka je sem tam poruke keď ma pánko chuť 🙃

reanda
22. apr 2023

bojis sa byt 'stihacka', ale ze si hlupana ti nevadi? sorry, ale to sa neda inak nazvat, podla toho, ako sa chovas..

bloger
22. apr 2023

@reanda Prečo by mala byť hlupaňa. Tak on ju klame a ubližuje jej a ona je hlupaňa? To nemyslíš vážne. Prečo ju urážaš?

sense
22. apr 2023

@lejka218 a co mienis robiť kezde podľa ostatných tém si neurobila absolútne nič..

retatka
Autor odpoveď zmazal
reanda
22. apr 2023

@bloger ano, je hlupana, lebo si to necha.. uz roky a este sa boji mu nieco povedat, aby nevypadala ako stihacka.. ja nemam ine pomenovanie pre taketo spravanie, ako ze je hlupa.. ona uraza sama seba, tym, ako dovoli jemu sa k sebe chovat

lejka218
autor
22. apr 2023

@elizabet173 neviem čo si s touto píše...ale netrápilo ho keď mi klamal/klame

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lejka218
autor
22. apr 2023

Ja sa teraz bojím situácie ktorá nastane..ja mu poviem že to viem on to popre..a vtedy neviem vôbec čo robiť? zobrať sa a odísť lebo v podstate mám pravdu ostať dať nejaké podmienky (šport len s nami-nato nepristúpi)...takže mi vychádza z toho fakt len odísť

lejka218
autor
22. apr 2023

@elizabet173 neviem... bojím sa..keby som vedela čo urobiť alebo čo bude tak už to dávno neriešim...sama si pripadám ako krava lebo poviem ešte jedna vec a riešim to s ním a stále dokola sa to deje a ja nič...

reanda
22. apr 2023

@lejka218 ale ved ty vobec nepotrebujes jeho priznanie, aby si mohla odist.. nemusis uz vobec nic hovorit..

bloger
22. apr 2023

@reanda Lebo ho ľúbi a trpí to všetko z lásky. Snaží sa mu veriť. Nie je hlupaňa iba vie ľúbiť.

reanda
22. apr 2023

@bloger 🙄

reanda
22. apr 2023

@bloger keby vedela lubit, lubi v prvom rade sama seba.. nevie lubit.. vie trpiet a bat sa.. a ty mas scestnu predstavu o laske

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal