icon

Ako sa rýchlo zbavím chlapa?

puchic
9. júl 2015

Napada vas nieco ako sa zbavit stareho prehniteho matracu?

Strana
z2
sunnyfunny
9. júl 2015

@puchic Komunikovat nevies? 😀

bianca
9. júl 2015

@puchic este tu napis par prispevkov a nechaj to otvorene na ploche.Mozno ti na roluzcku aj zuby vybije aby to malo formu

maca_p
9. júl 2015

@puchic najdi mu nenarocnu milenku (s domom) 😉

rebeka7501
9. júl 2015

Luk a šíp. Tie sú tichšie ako pištoľ.

martija
9. júl 2015

@puchic chlap neni nadcha asi to nepojde len nejakym carovnym vyvarom, jedine ak by si tam chcela nieco primiesat 😀

stellamaris
9. júl 2015

@puchic rozid sa s nim................a vec vybavena.....

puchic
autor
9. júl 2015

@martija skusala som ocot aj sol aby som ho odstrasila a jemu je aj taka dobra 😀
@bianca vybit zuby by si mal on sam sebe... 😉

anatalia77
9. júl 2015

Nerozumiem o co ide v diskusii.
O matrac,ci chlapa?

sunnyfunny
9. júl 2015

@anatalia77 😀 😀 to si zabila teda

eri28
9. júl 2015

@puchic ak to neviem na tomto fore sa snazia vsetci vztahy riesit aj rodiny.Tak som to tu pochopila.A ked uz su to roky a je starsi, a zvyknuty na teba tak asi tazko.Skus si naist milenca a povedz mu to.Nic ine ma nenapadlo.

puchic
autor
9. júl 2015

@anatalia77 v mojom pripade je to ta ista vec 😔

tenerifka
9. júl 2015

@puchic Nasadit nanho nejaku super peknu kamosku

bonaqa2013
9. júl 2015

Odíď od neho ty. Zbaľ sa a kým bude v práci zmizneš - adresu mu samozrejme nenecháš, ani kľúče od nového bytu.... 😉

oli18
9. júl 2015

čo už nemá euráčiky, že sa ho chceš zbaviť, ty mladá, on starý, prehnitý ? 🙂

bielavila
9. júl 2015

ja neviem ci to je tym modrym konikom, ale zda a mi, ze niektore zeny su bud mentalne zaostale, alebo od prirody hlupe, alebo im proste drbe... nechcem nikoho urazit lebo som tu nasla vela zien, ktore rozumne poradili a chodia si tu po normalne rady...ale niektore zeny hanbite sa...este si tu aj fotku vycap, aj fotku dietata a pytaj sa ako sa mas zbavit chlapa a nazves ho madrac, co ste niektore potraili rozum ci co? iq mas kolko? ked ho mas priemerne...ako napr ja, tak sa ho "zbavis" jednoducho ako ti to aj zdrvy rozum nasepkava, proste mu to povies, ze chces rozchod,,,ale pytat sa toto na MK, a este takym stylom...myslim si, ze aj ked je tento moj koment trosku drsny tak vela zien bude so mnou suhlasit, lebo toto sa tu uz meni na zumpu a nie diskusne forum kde si zeny navzajom radia...myslim, ze nie som sama ktorej taketo temy dvyhaju zaludok a zlc...sak majte nejaku sebauctu k sebe aj svojmu okoliu...

maly_konik
9. júl 2015

prehnity matrac treba vyhodit, bud ku kontajnerom, kde si ho vezmu nejaki smutni bezdomovci, aby sa im lepsie spalo, alebo ho treba zaniest do zberneho dvora.

a bacha na karmu. ak sa zbavis akehokolvek cloveka, zivot ti to moze velmi nepekne vratit, ukazat ti druhu stranu mince.
😉

velkacica
9. júl 2015

@bianca veru, zaslúžila by si prísť o chrup!

zana0077
Autor odpoveď zmazal
jumi2009
10. júl 2015

@puchic a preco sa ho vlastne chces zbavit?

sue
10. júl 2015

@puchic keďže tu máš aj jeho fotku, predpokladám, že sa nájde dobrá duša, ktorá mu ukáže túto tvoju otázku.... Už len chudák vaše dieťa. 😐

natalym
10. júl 2015

@puchic Keď to budeš vedieť tak sa rada poučím. Lenže ja by som toho môjho predala, lebo už ma stálo hodne energie ho niečo naučiť tak by som rada za to niečo mala, alebo ešte chvíľu počkám a bude dokonalý?

😀 😀 😀 😀

A potom mi ho nejaká kurva uchmatne.

natalym
10. júl 2015

Ja to beriem ako vtip. Či? Zas nechápem?

zana0077
10. júl 2015

@natalym myslim, ze inak sa to ani neda 😀

tykat
10. júl 2015

@puchic ...nový matrac? aspoň dočasne?

maria1989
10. júl 2015

@natalym ty sa bojíš, že ti ho nejaká uchmatne? 😀 😀 ja by som sa bála, že mi ho po pár použitiach zas vráti na krk 😢 😀

natalym
10. júl 2015

@maria1989 Zatiaľ sa nebojím, ale keď ho vychovám tak škoda roboty nie?

natalym
10. júl 2015

Zakladateľka nepíše jeho dobré vlastnosti, lebo takto sa ho nezbavíš. Musíš vychváliť. Kto by chcel hnilý matrac. Jáj to nie je inzerát. 😢

maria1989
10. júl 2015

@natalym myslíš, že by aj pri novej poslušne skákal? možno by sa vrátil do starých koľají... síce to by bola fakt škoda, takého poľudšteného tvora 🙂

maria1989
10. júl 2015

@puchic vyspi sa s jeho kamošom. najlepšie s 2 naraz. a zariaď nech to uvidí. heh.

natalym
10. júl 2015

@maria1989 No šak, keď som sa už nadrela. Ešte ja budem revať. 😀 😀 😀

Strana
z2