Ako sa rýchlo zbavím chlapa?
Napada vas nieco ako sa zbavit stareho prehniteho matracu?
Luk a šíp. Tie sú tichšie ako pištoľ.
@puchic rozid sa s nim................a vec vybavena.....
Nerozumiem o co ide v diskusii.
O matrac,ci chlapa?
@anatalia77 😀 😀 to si zabila teda
@anatalia77 v mojom pripade je to ta ista vec 😔
Odíď od neho ty. Zbaľ sa a kým bude v práci zmizneš - adresu mu samozrejme nenecháš, ani kľúče od nového bytu.... 😉
čo už nemá euráčiky, že sa ho chceš zbaviť, ty mladá, on starý, prehnitý ? 🙂
ja neviem ci to je tym modrym konikom, ale zda a mi, ze niektore zeny su bud mentalne zaostale, alebo od prirody hlupe, alebo im proste drbe... nechcem nikoho urazit lebo som tu nasla vela zien, ktore rozumne poradili a chodia si tu po normalne rady...ale niektore zeny hanbite sa...este si tu aj fotku vycap, aj fotku dietata a pytaj sa ako sa mas zbavit chlapa a nazves ho madrac, co ste niektore potraili rozum ci co? iq mas kolko? ked ho mas priemerne...ako napr ja, tak sa ho "zbavis" jednoducho ako ti to aj zdrvy rozum nasepkava, proste mu to povies, ze chces rozchod,,,ale pytat sa toto na MK, a este takym stylom...myslim si, ze aj ked je tento moj koment trosku drsny tak vela zien bude so mnou suhlasit, lebo toto sa tu uz meni na zumpu a nie diskusne forum kde si zeny navzajom radia...myslim, ze nie som sama ktorej taketo temy dvyhaju zaludok a zlc...sak majte nejaku sebauctu k sebe aj svojmu okoliu...
prehnity matrac treba vyhodit, bud ku kontajnerom, kde si ho vezmu nejaki smutni bezdomovci, aby sa im lepsie spalo, alebo ho treba zaniest do zberneho dvora.
a bacha na karmu. ak sa zbavis akehokolvek cloveka, zivot ti to moze velmi nepekne vratit, ukazat ti druhu stranu mince.
😉
Ja to beriem ako vtip. Či? Zas nechápem?
Zakladateľka nepíše jeho dobré vlastnosti, lebo takto sa ho nezbavíš. Musíš vychváliť. Kto by chcel hnilý matrac. Jáj to nie je inzerát. 😢

@puchic Komunikovat nevies? 😀