icon

Ako sa zoznámiť so ženou mimo zoznamiek?

alexanderrr
Dnes o 20:34

Dobry den/vecer. Chcel som sa len opytat kde sa da zoznamit so zenou. Citam tuto temu a vacsina z vas pisete zoznamky, ale mna tam uz odmietlo tisicky zien. Urcite to bolo kvoli vzhladu , pretoze bez fotky ak sme si aj rozumeli a vymenili sme si fotky tak koniec. Pisem preto tisicky , pretoze na badoo/tinder som za roky nemal ani spojenie. V realite tazko narazim na zeny, v praci sme muzska partia a pri mojich konickoch som tiez len s kamosmi ktori su uz zadani. Rad cestujem, bicykel, turistika a podobne veci. Keby aspon nejaka zena odtialto si chcela len popisat kludne do spravy.

anonym_0daf3e
Dnes o 20:48

@alexanderrr idealne vo fitku 😃

anonym_a21e90
Dnes o 20:51

Skola, praca, kurzy, cestovanie, zoznamka.

matana2
Dnes o 21:03

@alexanderrr
Skus cez kamosov, ich frajerky/zeny maju kamosky, sestry, nech ta pozoznamuju.

anonym_3757af
Dnes o 21:22

Dnes som bola v centre Bratislavy . A teda mesto je plne zien. Fakt ze strasne vela zenskych partii. Staci len ist von..

jamimo
Dnes o 21:33

@alexanderrr prečo keď ste si vymenili fotky bol koniec? Myslíš, že je problém tvoj image alebo krása? Skús čo najviac chodiť medzi ľudí, akcie, besedy, športové a mestské podujatia, charitatívne behy, klub turistov. Neboj sa komunikovať, ak si slušný a vtipný, trochu klasik žiadna ťa nepoženie hneď preč. Ťažko povedať, kde je "chyba" Ženy tvrdia, že je problém nájsť normálneho chlapa. Muži tvrdia to isté o ženách 🤷‍♀️

anonym_031ce9
Dnes o 22:22

To si ty, unbeholfen?

bombulka1987
Dnes o 22:30

Nemajú ženy kamarátov kamošky, s ktorými by Ťa zoznámili? My sme sa s mužom takto zoznámili. Časom mi došlo, že tí naši kamaráti nás zoznámili zámerne. Nuž a vyšlo im to, mali pravdu, že sa k sebe hodíme.