Ako sa zoznámiť so ženou mimo zoznamiek?
Dobry den/vecer. Chcel som sa len opytat kde sa da zoznamit so zenou. Citam tuto temu a vacsina z vas pisete zoznamky, ale mna tam uz odmietlo tisicky zien. Urcite to bolo kvoli vzhladu , pretoze bez fotky ak sme si aj rozumeli a vymenili sme si fotky tak koniec. Pisem preto tisicky , pretoze na badoo/tinder som za roky nemal ani spojenie. V realite tazko narazim na zeny, v praci sme muzska partia a pri mojich konickoch som tiez len s kamosmi ktori su uz zadani. Rad cestujem, bicykel, turistika a podobne veci. Keby aspon nejaka zena odtialto si chcela len popisat kludne do spravy.
Skola, praca, kurzy, cestovanie, zoznamka.
@alexanderrr
Skus cez kamosov, ich frajerky/zeny maju kamosky, sestry, nech ta pozoznamuju.
Dnes som bola v centre Bratislavy . A teda mesto je plne zien. Fakt ze strasne vela zenskych partii. Staci len ist von..
@alexanderrr prečo keď ste si vymenili fotky bol koniec? Myslíš, že je problém tvoj image alebo krása? Skús čo najviac chodiť medzi ľudí, akcie, besedy, športové a mestské podujatia, charitatívne behy, klub turistov. Neboj sa komunikovať, ak si slušný a vtipný, trochu klasik žiadna ťa nepoženie hneď preč. Ťažko povedať, kde je "chyba" Ženy tvrdia, že je problém nájsť normálneho chlapa. Muži tvrdia to isté o ženách 🤷♀️
To si ty, unbeholfen?
Nemajú ženy kamarátov kamošky, s ktorými by Ťa zoznámili? My sme sa s mužom takto zoznámili. Časom mi došlo, že tí naši kamaráti nás zoznámili zámerne. Nuž a vyšlo im to, mali pravdu, že sa k sebe hodíme.
Aspoň nejaká žena-MK posledná štácia re zúfalcov?
Aspoň nejaká žena-MK posledná štácia re zúfalcov?
@anonym_b717ac Kto si niekoho hlada, je zufalec? Aj zeny, co hladaju po 40-50tke a nemozu nikoho najst, su zufale? Karma je zdarma, pozor aby raz neprislo aj na teba.
Tu skôr nájdeš ženu s dieťaťom, aj to by si bral?
@alexanderrr Skôr by som išla na ten problém so zoznamkami a hneď sa ťa opýtala, či lajkuješ a píšeš si so ženami, ktoré sú tebe vzhľadom podobné. Moja skúsenosť so zoznamkami je taká, že áno, síce je tam viac mužov ako žien, ale tí muži idú po tých 10 % najkrajších žien, čo tam sú. Úplne úprimne si nemyslím, že keby ideš po žene, ktorá ti je vzhľadovo podobná, tak by ťa odmietla. Len skús byť k sebe úprimný a prestaň lajkovat 20-ročné modelky
divná doba keď zoznamky nahradili zoznamovanie prirodzeným spôsobom že muž o ženu prejaví záujem 🙂 Zoznámiť sa dá kdekoľvek - na ulici, v obchode, u lekára....stačí prejaviť záujem a niekedy to klikne....
"Pane, prosím Vás, nie som odtiaľto. Chcel by som len vedieť, či by ste mi vedeli odporučiť miesto, kde by som mohol nájsť nejakú prítulnú spoločníčku a dobré pitie na dnes večer?"
" Vidíte ten kostol tam?"
"Áno, vidím."
"Tak tam nie. Ináč všade!"
Tu skôr nájdeš ženu s dieťaťom, aj to by si bral?
@anonym_01f181 ano
A este som niekede cital ze mam znizit naroky napr na zoznamkach a pritom som na zeny nemal ziadne naroky hlavne aby chcela mna. A okrem vzhladu som normalny, mam vysoku, v pohode pracu, nemam nadvahu, nepijem, nefajcim. Ako nechcem sa dotknut zien ale asi si to fakt mozu dovolit na zoznamkach, tak ich naroky su neskutocne. Od vzhladu, vysky konkretnej v centimetorch, zaujmy, vlastnosti vypisany sloh na knihu co musi muz mat .
A este som niekede cital ze mam znizit naroky napr na zoznamkach a pritom som na zeny nemal ziadne naroky hlavne aby chcela mna. A okrem vzhladu som normalny, mam vysoku, v pohode pracu, nemam nadvahu, nepijem, nefajcim. Ako nechcem sa dotknut zien ale asi si to fakt mozu dovolit na zoznamkach, tak ich naroky su neskutocne. Od vzhladu, vysky konkretnej v centimetorch, zaujmy, vlastnosti vypisany sloh na knihu co musi muz mat .
@alexanderrr myslia si, ze sa nemaju kam ponahlat a cim dlhsie pockaju, tym vacsie terno pride. Po 40-50tke budu pre zmenu plakat, ze kde su vsetci normalni muzi a preco ich uz nikto nechce.
@alexanderrr Skôr by som išla na ten problém so zoznamkami a hneď sa ťa opýtala, či lajkuješ a píšeš si so ženami, ktoré sú tebe vzhľadom podobné. Moja skúsenosť so zoznamkami je taká, že áno, síce je tam viac mužov ako žien, ale tí muži idú po tých 10 % najkrajších žien, čo tam sú. Úplne úprimne si nemyslím, že keby ideš po žene, ktorá ti je vzhľadovo podobná, tak by ťa odmietla. Len skús byť k sebe úprimný a prestaň lajkovat 20-ročné modelky
@anonym_afbbd8 zaujimave ze statistiky zoznamiek hovoria pravy opak..
@alexanderrr lebo je deformovany dating market odkedy sú socialne siete. Vdaka nerovnomernosti a vela simpom. To sposobuje hyperinflaciu obycajnych chalanov.
@anonym_afbbd8 zaujimave ze statistiky zoznamiek hovoria pravy opak..
@libertz Stačí sa zamyslieť. Keď autor hovorí, že ho odmietli už tisíce žien, tak očividne nejde po svojej lige. Síce nemám zoznamky, ale mám kamarátky na zoznamkách ktoré hovoria, že dostanú 3 matche za mesiac. Ak má pán 35, plešinku a pupok, tak samozrejme, že jeho match by bola tiež jednoduchšia žena pri tele.... JOJ to Vám ego nedovolí ale, zabudla som 😉
A ešte by som vystrihla túto vetu, čo napísal: „Určite to bolo kvôli vzhľadu, pretože bez fotky, ak sme si aj rozumeli a vymenili sme si fotky, tak koniec.“
Na 100 percent viem, že ak by nešiel cez svoju ligu, tak by ho tá žena neodmietla za vzhľad. Očividne už len podľa celého opisu, odmietnutý tisíckami žien a ghosting po poslaní fotky... Hľadajte si sebe rovné, páni, a ignorujte ego. Nie, tá 20ročná blondínka vás nechce, tá tam má 20ročných s tehličkami a bicákmi.
@libertz Stačí sa zamyslieť. Keď autor hovorí, že ho odmietli už tisíce žien, tak očividne nejde po svojej lige. Síce nemám zoznamky, ale mám kamarátky na zoznamkách ktoré hovoria, že dostanú 3 matche za mesiac. Ak má pán 35, plešinku a pupok, tak samozrejme, že jeho match by bola tiež jednoduchšia žena pri tele.... JOJ to Vám ego nedovolí ale, zabudla som 😉
A ešte by som vystrihla túto vetu, čo napísal: „Určite to bolo kvôli vzhľadu, pretože bez fotky, ak sme si aj rozumeli a vymenili sme si fotky, tak koniec.“
Na 100 percent viem, že ak by nešiel cez svoju ligu, tak by ho tá žena neodmietla za vzhľad. Očividne už len podľa celého opisu, odmietnutý tisíckami žien a ghosting po poslaní fotky... Hľadajte si sebe rovné, páni, a ignorujte ego. Nie, tá 20ročná blondínka vás nechce, tá tam má 20ročných s tehličkami a bicákmi.
@anonym_afbbd8 Mam 34, vlasy aj zuby ma vsetkym, kedze som pisal ze mam 74 kg tak ani obezny nie som, mam aj tehlicky od malicka hravam futbal. Ja nepisem modelkam, ale odmietli ma aj zeny o 40-50 kg tazsie.
@anonym_afbbd8 to o tisickach som nejak prehliadol. Ale jak vidis autor pise ze hentak nevyzera. Ked hento ti pisu kamosky ze 3 matche za mesiac, skor sa ich opytaj ze kolko maju likes (zeny totiz na naprostu vacsinu chalanskych profilov nedavaju like). Sorry ale pozri si statistiky tych zoznamiek, je to naozaj velmi nevyrovnane. Kolko tam likuju zeny a muzi a jaky je pomer ze kolko likes kdo dostane. Je na toto dost zdrojov. Alebo si teda zi v bubline ze my mame ego 🙂 No som zvedavy co zareagujes teraz autorovi...
PS: skus si niekedy ak ta to zaujima vytvorit chalansky profil s priemernym vyzorom maximalne na zoznamke a uvidis. Videl som viacero experimentov s tymto kde to zeny skusali a boli psychicky zdeptane z toho uz po tyzdni
Vsak ja som sa tu neprisiel stazovat, plakat alebo nie som nejaky zufalec co si zase pomyslia niektori tu. Len som tu cital vela prispevkov, ze zeny mali xy rande cez zoznamky na presne ake som chodieval. No ja som tam mal nespocet pokusov, napr badoo/tinder tam som si vzdy vsetko zaplatil a 0 spojeni, spoluhraci mi ukazovali tak mali cez 50 spojeni. Pokec vzdy som pisal zenam bez fotky a s dost zemami sme si rozumeli ale akonahle sme si vymenili fotky vzdy to bol nahly alebo postupny koniec. Takze urcite to nebolo narokmi ze som pisal modelkam . Napr ja som so sebou absolutne spokojny, od malicka sportujem, mam sice len 172 cm, ale niekto tu spominal tehlicky aj tie mam, akurat som stihly a nevypadam muzne tak asi kvoli tomu sa nepacim zenam. Ale nic by som na sebe nemenil. Pisal som aj absolutne zenam co sa mi nepacili ale aj tie ma odmietli.
Bolo dost aj pokusov v realite, to nemozem povedat nic zleho na zeny , vzdy boli velmi mile, ale odmietli mi ze nie som ich typ, ze urcite sa nejakej budem pacit alebo podobne.
Jedine dlhsie som si pisal asi so 4-5 zenami, co boli mamicky a muz ich opustil, ale to som zistil potom, ze im uz vlastne bolo jedno ako vypadam lebo ich byvali boli alkoholici a podobni, no aj to nakoniec skoncilo to pisanie.
Tento sloh som len napisal , aby ste si zeny nemysleli ze kazdy chlap co si nemoze najst zenu je hned nejaky zufaly uplakany placko.
@alexanderrr idealne vo fitku 😃
@anonym_0daf3e fitko je najvacsia kravina aku tu donekonecna omielate. vo fitku spoznas, ano ale do mesiaca dvoch si uvedomis ze cim si dlhsie vo fitkutym na lepsieho na lepsiu a okasles toho co si nasla. Narcis a narcis asi tazko. Ak narcis tak konvalinku . ak tupupan tak pupavu.. treba hladat v prirodzenom prostredi a nie vo fitku, Roky vo fitku trenujem a poviem vam ze v zivote tam ziadn vztah netrval viac ako 2 mesiace.
@anonym_0daf3e fitko je najvacsia kravina aku tu donekonecna omielate. vo fitku spoznas, ano ale do mesiaca dvoch si uvedomis ze cim si dlhsie vo fitkutym na lepsieho na lepsiu a okasles toho co si nasla. Narcis a narcis asi tazko. Ak narcis tak konvalinku . ak tupupan tak pupavu.. treba hladat v prirodzenom prostredi a nie vo fitku, Roky vo fitku trenujem a poviem vam ze v zivote tam ziadn vztah netrval viac ako 2 mesiace.
@anonym_39cef1 dobrý výlev

@alexanderrr idealne vo fitku 😃