Ako sa správajú vaši manželia, keď sa poriadne opijú?
Ako sa spravaju vasi manzelia ked sa poriadne opiju? Ste s tym spokojne? Ako reagujete?
Moj manzel zacne byt velmi uprimny, povie veci ktore za triezva nepovie a vobec neviem ako na to reagovat.
Moj ma klapku, takze naozaj opiteho som ho nevidela, max pripiteho, a vtedy mi vyznava lasku az kym uprostred vety nezaspi 😁
Sa neprestavam divit... na konovi ako vidim su len 2 skupiny zien
1. Zeny co vela mega vela zarabaju,maju dokonale manzelstva,k alkoholu ich muzi ani neprivonali atd atd a maju neustalu potrebu to pri kazdej diskusii pisat (i napriek tomu,ze sa na to niiik nepytaal!)
2. Zeny co maju opak.
🙄🫣🤥🤥🤥🤥🤥🤥🤥
A k OTAZKE ako sa sprava vtedy moj muz (citate zeny? Autorka sa nepyta CI vasi muzi pijuuu). - moj muz mi podnapity vyznava lasku a je straasne pritulny.
@iffushka nie doma nie, zivot ma naucil. A tvarit sa ze na slovensku sa na svadbach oslavach rozluckach atd nepije je naivne
Mame tu takých co vôbec nepiju, potom milých macikov prítulných, len neviem kde sa berú tie historky o mužoch, u ktorých alkohol spúšťa agresivitu?
Môj je druhá skupina, macik pritulny
@zmrzlinka2021 nepochopili ste otazku a ani nezodpovedali
@maminka940 tak teda neviete odpovedat na otazku tak neodpovedajte.. ked vas chlap si nevypije
@viestta tak s tym sa asi ziadna chvalit nebude. Ja takych poznam a teda nechapem,ako za triezva su to mudri,mili chlapi ktori ochotne kazdemu pomozu. A ked vypiju tak uplny prepinak a skacu do bitky a pod
@zuzanockamt a odpoved na otazku ako reaguje opity je kde? Aha nikde....lebo nepije.. tak?
@sense a odpoved na otazku je kde?
@petulda333 ale však viem, že sú takí. A žiaľ, je ich priveľa. Len ma prekvapilo to množstvo tých čo pri pohľade na pohár piva kričia Apage satanas
@zuza265 a odpoved na otazku?
U nas doma si nemusime vypit, aby sme boli k sebe uprimni 🤷🏼♀️ ale ked si muz vypije tak vacsinou mu je zle od zaludka, kedze je to malokedy a ako hovori uz je na to stary a nema trening a vzdy doda, ze uz nikdy nepije 🙈😂
@katuskamala1 dakujem za odpoved
Za malo. Pocuj,ake uprimne veci ti povie,ze nevies ani reagovat?
moj muz nikdy nebol opity, ani si nema potrebu kazdych 5 rokov vypit tak, ze o sebe nevie 🤦🏼♀️ a ani nefajci..
boze kam na takych chlapov chodite?!
s mojím drahým som 9 rokov a ešte som ho opitého nezažila.. a vlastne zažila, raz 😆 toľko som sa z neho nasmiala, že až.. uložila som ho na vankúšik, prikryla dekou a nechala spokojne spať 🤪 hej a keď tu ešte spomínate fajčenie, ten môj kvôli mne prestal fajčiť ♥️
Môjho muža som za 14r videla opitého 3x a vždy boli veľmi vtieravy a žartoval. Nikdy nebol agresívny, hlučný atď...
@katuskamala1 no stalo sa to 2x ... raz nadaval na svojich rodicov a raz rozoberal temu o tom ze je presvedceny ze si ja myslim ze je nezodpovedny a nevie sa postarat... obe veci su somarina s rodicmi ma dobry vztah a to druhe je tiez hlupost lebo sa stara ukazkovo..som v tedy len ticho qle je to podla mna extremne.
Tak ja mam asi choreho chlapa, kruci, musim ho poslat k dr na vysetrenie 🤣
Sme spolu 8 rokov a poriadne sa este neozral! Mozno to bude tym, ze sme sa stretli akob30 rocny a ozranparty maval doctej 28cky.
On vela znesie, taky typ co druhych v pohode upije a na nom nic nezbadas 😁
Ale napriklad ked si da 1-2 pohare sampanskeho, je vysmiaty ako leco, taky zlatusik. A ked si napriklad na silvestra vypil viac po dlllhej dobe, bol uplne v pohode, dobra nalada, len ho razom chytila unava a isiel spat, a teda bol pritulnejsi 😂
@zuzuliennka1 a odpoved na otazku ako sa sprava ked je opity?
@viestta 😀😀 to mas pravdu
nastastie neviem a nikdy vediet nebudem, lebo moj muz sa neopija 🤦🏼♀️
Za 8 rokov som ho ešte opitého nevidela. Jeden jediný krát som ho videla "v nálade" a to sa z inak skôr pozorovateľa stal prvotriedny zabávač 😄 bolo to celkom smiešne. Keby to ale predvádzal častejšie, bolo by to trápne, nie zábavné.
Je normálne, že si dospelý človek dá niekedy alkohol, ale nie je normálne, ak nevie zastaviť skôr, než je to na ňom poznať.
@zuzuliennka1 tak taka odpoved vobec nie je odpoved. Len zabera cas a pristor v diskusii .. mna nezaujima spravanie chlapov co si nevypiju..
Hm.tak myslela som si ozaj extrem,toto podla mna je v poriadku. K rodicom mame kazdy (okrem tych dokonalych zien tu) nejaku vycitku z minulosti (lebo vo vychove su chyby povolene (to som citovala titul jednej knihy),takze sa uvolnil a vravel co si mysli.. a to druhe je tiez jeho pocit..vezmi to ako podnet,ze preco si to mysli?pravdepodobne od teba neciti uznanie v tejto oblasti ake by ON ocakaval i napriek tomu,ze ty si myslis opak. Jeho strana mince je taka aka je a aspon nabral odvahu ked sa "opustil s alkoholom". Fakt na tom nevidim nic extremne.
@katuskamala1 ono tqkto napisane to znie v poho.. ale ten prejav akym to vravi je asi extrem..a z toho som mimo.. neviem ci sa mam k tomu vobec za triezva vracat.. napriklad v oboch pripadoch sa rozplakal.. ako tiez by som mu asi mala na to nieco povedat ale neviem..
tvoj druhy prispevok v diskusii a tvoja odpoved na zmrzlinku, ktora reagovala ako prva:
“ani moj nie. Ale myslim ze kazdy zdravy chlap si rqz za 5 rokov pri prilezitosti vypije trochu viac“ - na to som ti napisala, a aj ine zeny, ze nie kazdy zdravy chlap ma potrebu si raz za 5r vypit tak, ze o sebe nevie.🤦🏼♀️ a polozila som recnicku otazku, kam na takych chlapov poniektore zeny chodia.
no a teda co chces citat? opiti ludia su bud extremne pritulni, vsetko je strasna sranda, no alebo agresivni hulvati.
sama si zhodnot, kam spada tvoj muz (a ako mas regovat, na to ti nikto odpoved neda, s tvojim muzom zijes ty, nie ostatne zeny)
Takze skor je extrem sposob a nie obsah hej.
Ved kludne sa k tomu vrat,povedz,ze si ostala taka vystrasena z toho , ze co ti povie na to. Ved tak predpokladam,ze nepije kazdy tyzden,ale vynimocne tak by som to moc neriesila a mozno ked mu to ppvies,bude vediet,ze nabuduce ak bude prilezitost na alkohol,ze si da stopku skor.

Strašné je prítulný, milý, strašný zabávač a hovorí mi ako má miluje a vo mne to vtedy vrie 👿. Našťastie už veľmi dávno som ho takého nezažila.