Ako sa upokojiť v každodenných stresujúcich situáciách?
Ahojte, neviem ako na to, ostať kľudná aj ťažkých situáciách. Jednoducho ma ľudia vytočia a potom sa to už vezie.
Idem do bankomatu vybrať peniaze, kartu mi zhltne bankomat. Volám na infolinku, 15 min som pri bankomate a 15 min som na čakačke. Zložím telefón, sadám do auta a idem do nákupného centra do banky vybrať peniaze cash. Tam chcú odo mňa poplatok za výber. Hovorím im, ja si vyberám preto, že ste mi blokli kartu, nie preto že chcem. Veľmi nepríjemná som bola na pani na pobočke.
Idem odtiaľ do lekárne, dôležitý liek pre muža, na ktorý čaká niekoľko dní, objednali ho a dnes po 12.00 som mala prísť. Prichádzam o 17.00, 10 minút stojím pri okienku a pani mi hovorí, že to nemajú, že to nebolo objednané. Tu už pením, ale držím sa.
Idem si dať opraviť kabelku, malé uško sa mi na nej roztrhlo, je to 5 min záležitosť, keby som mala stroj, zašijem to doma. Pani mi hovorí, že mám si prísť po to v pondelok na obed a bude to stať 10 eur. Wtf? To vážne, v pondelok? Nad cenou sa nepozastavujem. Tu už som skoro vybuchla, videla na mne, že je zle. Tak nakoniec mám prísť zajtra, bude to hotové.
Mám PMS, ale nemyslím, že je to mojím PMS. Jednoducho nedávam tieto veci.
Veľmi ľahko sa rozčúlim pre tieto veci. Ako to zvládate vy? Ako si nemám brať veci k srdcu?
vyjadrím sa len k tomuto - robila som v banke a presne takých klientov ako ty som neznášala… prečo? lebo za to, že ti bankomat zhltol kartu pani na pobočke nemôže, kartu ti blokli z bezpečnostných dôvodov a poplatok za vyber je štandard pre každého klienta, ktorý chce vybrať hotovosť…
A tak snad sa ti toto nedeje denne
Inak je fajn si veci nejako nepripustat, nebrat osobne, proste si skusit povedat, ze nepada na tom svet, fakt 99%veci je nepodstatnych,
Alebo mne velmi pomohlo sa skludnit, ked som pochopila, ze nieco sa vzdy deje pre nieco, ze nas chce zivot nejako vycvicit a nasmerovat. Tebe mozno chce zivot povedat, aby si spomalila, naucila sa trpezlivosti, tak ti taketo situacie moze neustale podsuvat…
@anonym_autor kartu ti nezhltlo len tak pre srandu...tvoja vina, zbytočne si sa rozčuľovala na pani v banke, neviem, z akého dôvodu by ti mala odpustiť poplatok...v lekárni si nemusela stať, si mohla zavolať, ci je už liek na pobočke, mohla si si ušetriť čas aj nervy. Služby už dávno nerobia na počkanie, nie si jediná v poradí. Za ten čas si mohla ísť na vzduch, urobiť kolečko okolo nákupného centra, a potom sa vrátiť kľudná. Ak sa nevieš ovládať, asi by nebolo zle navštíviť odborníka, poradí nejaké cvičenia, terapie.
@anonym_dbfdf3 kartu som vložila, zadala pin a išla si navoliť bankovky a zrazu žiadne tlačidlo nefungovalo, obrazovka zamrzla.
Kartu nevkladaj do bankomatu, ale len prilož bezkontaktne a tak vyber. Nemá ti potom bankomat čo zhltnúť.
Ak ti začali vadiť poplatky v banke tak si ju zmeň na takú kde nemajú tieto poplatky.
Maj viacero účtov a viacero kariet, aj keby si niektorú kartu potrebovala zablokovať, vieš potom fungovať s inou kým dostaneš novú kartu.
autorka napis ake si znamenie, len pre info, lebo podobne to mam ja 🙂)
vzdy ma vie niekto cez den poriadne vytocit. nastastie netrva to dlho
Kartu nevkladaj do bankomatu, ale len prilož bezkontaktne a tak vyber. Nemá ti potom bankomat čo zhltnúť.
Ak ti začali vadiť poplatky v banke tak si ju zmeň na takú kde nemajú tieto poplatky.
Maj viacero účtov a viacero kariet, aj keby si niektorú kartu potrebovala zablokovať, vieš potom fungovať s inou kým dostaneš novú kartu.
@maranco nie na kazdom bankomate to je. Tam som si to nevsimla. Poplatok vie zrusit riaditel pobocky, nebol tam, poznam ho.
@anonym_autor no musíš pochopiť, že nie si pupok sveta🤪že sa všetci zbláznia, že ty niečo potrebuješ.To koľko bol ten poplatok, keď ťa tak rozčúlil?Lekáreň by ma hnevala ako sa mohlo stať, že sa to neobjednalo mne dávajú vždy lístok na vyzdvihnutie.Podla mňa také bežné veci ja to mám skoro denne🤣ale beriem to zľahka nepotrebujem infarkt, alebo tetaniu.Pomoze ti niečo, že sa vnútorne rozculis?nie, tak dýchaj zhlboka skús ručne práce, čítať knihy niečo kde vypnes hlavu
autorka napis ake si znamenie, len pre info, lebo podobne to mam ja 🙂)
vzdy ma vie niekto cez den poriadne vytocit. nastastie netrva to dlho
@frflos_nespokojny lev 🙂
@anonym_autor no musíš pochopiť, že nie si pupok sveta🤪že sa všetci zbláznia, že ty niečo potrebuješ.To koľko bol ten poplatok, keď ťa tak rozčúlil?Lekáreň by ma hnevala ako sa mohlo stať, že sa to neobjednalo mne dávajú vždy lístok na vyzdvihnutie.Podla mňa také bežné veci ja to mám skoro denne🤣ale beriem to zľahka nepotrebujem infarkt, alebo tetaniu.Pomoze ti niečo, že sa vnútorne rozculis?nie, tak dýchaj zhlboka skús ručne práce, čítať knihy niečo kde vypnes hlavu
@anonym_d0e8b1 ja objednávam emailom, keď majú pokoj prečítajú čo chcem a potom odpíšu že objednali, majú to písomne tak nezabudnú
@frflos_nespokojny lev 🙂
@anonym_autor ja som tiež lev 😂😂😂
A vytočí ma snáď všetko 😂😂
@frflos_nespokojny lev 🙂
@anonym_autor ja som pred tebou 🙂 , tak mame asi nieco spolocne .. babi robia s teba psychopatku. netrap sa budeme dvaja, ale verim , ze pri tomto cisle to neskonci 😉
také blbosti ani neriešim. nechápem sa rozčuliť kvôli oprave kabelky. však pondelok je coby dup.
Si taký samonaserací typ 😅
také blbosti ani neriešim. nechápem sa rozčuliť kvôli oprave kabelky. však pondelok je coby dup.
@deti95060810 tá kabelka bola najmenej naozaj.
Si taký samonaserací typ 😅
@chichua práveže samú seba nenahnevám, alebo sa zasmejem na mojej nešikovnosti. Dokážu ma nahnevať neschopní ľudia a nefungujúce veci. Mám veľké strpenie na cestách, s autoškolami, nemám problém čakať v rade na pošte a nehnevá ma, keď mi započítajú na pokladni viac ako mám platiť. Nemám rada, ak si niekde nerobí svoju robotu, ak ju nerobí dobre a vyhovára sa. Rozprávala som potom s riaditeľom, povedal, že keby tam bol, tak to neplatím samozrejme a že by zistil, prečo mi vlastne kartu zhltol bankomat, ale vyzerá to na chybu toho zariadenia.
Máš na sebe a sebaovladani popracovať. Ľahšie sa ti bude žiť. 😁
@chichua práveže samú seba nenahnevám, alebo sa zasmejem na mojej nešikovnosti. Dokážu ma nahnevať neschopní ľudia a nefungujúce veci. Mám veľké strpenie na cestách, s autoškolami, nemám problém čakať v rade na pošte a nehnevá ma, keď mi započítajú na pokladni viac ako mám platiť. Nemám rada, ak si niekde nerobí svoju robotu, ak ju nerobí dobre a vyhovára sa. Rozprávala som potom s riaditeľom, povedal, že keby tam bol, tak to neplatím samozrejme a že by zistil, prečo mi vlastne kartu zhltol bankomat, ale vyzerá to na chybu toho zariadenia.
@anonym_autor tu nikto nebol neschopní, len ty hysterka, ktorá si myslí že svet točí okolo nej
@anonym_autor tak si hádam písala reklamáciu v banke a poplatok za výber ti vrátia. A neviem prečo by ti mali vyjsť v ústrety v oprave, na počkanie, keby každému, tak tam stojíš možno doteraz 🫢
Prečo si myslíš, že vsrtci okolo teba sú neschopní a ty si tá dokonalá. Možno si aj tá pani v banke povedala, že sprostejšiu ženu ešte nevidela...
@anonym_autor tak si hádam písala reklamáciu v banke a poplatok za výber ti vrátia. A neviem prečo by ti mali vyjsť v ústrety v oprave, na počkanie, keby každému, tak tam stojíš možno doteraz 🫢
Prečo si myslíš, že vsrtci okolo teba sú neschopní a ty si tá dokonalá. Možno si aj tá pani v banke povedala, že sprostejšiu ženu ešte nevidela...
@anonym_dbfdf3 vsak to napisala iba ako priklad , ze ju vytacaju veci okolo.
vidim, ze teba vytaca zase nieco ine 😉
@anonym_dbfdf3 určite si povedala pani v banke hocičo, ale to ma popravde netrápi. Robila som v banke, čiže viem, ako to chodí. A nejde mi o peniaze, ide mi o princíp. Ak sa pokazí bankomat a zasekne sa uprostred procesu, tak mi nepríde fér pýtať peniaze za to, že si tie peniaze chcete vybrať v banke. Ak by som spravila fuckup a vlastnou vinou by sa to stalo, beriem, mea culpa, zaplatím a šuchám nožičkami. A vedľa sa bavili s 80 ročnou pani a nebolo to vôbec pekné a dôstojné.
@anonym_dbfdf3 vsak to napisala iba ako priklad , ze ju vytacaju veci okolo.
vidim, ze teba vytaca zase nieco ine 😉
@frflos_nespokojny @kávasmliekom sa prekecla a zabudla zapnúť anonymné komentovanie. 🙂
@frflos_nespokojny @kávasmliekom sa prekecla a zabudla zapnúť anonymné komentovanie. 🙂
@anonym_autor neprekecla, len som to chcela napísať ináč a nevedela som upraviť správu 😄 tak ešte raz, že ja nie som nahnevaná, ani ma nič nevytočí, len sa zastanem toho, kto za to, že ty si nervózna, nemôže.
@anonym_autor neprekecla, len som to chcela napísať ináč a nevedela som upraviť správu 😄 tak ešte raz, že ja nie som nahnevaná, ani ma nič nevytočí, len sa zastanem toho, kto za to, že ty si nervózna, nemôže.
@kavasmliekom ale áno, keď si si myslela, že si anonym, napísala si to 3x horšie. Ako to bolo? Že mám pošahanú nervovú sústavu? To si chcela opraviť a napísať pokazenú? Či ako?
@kavasmliekom ale áno, keď si si myslela, že si anonym, napísala si to 3x horšie. Ako to bolo? Že mám pošahanú nervovú sústavu? To si chcela opraviť a napísať pokazenú? Či ako?
@anonym_autor nedozretu 🙃
@kavasmliekom jasne , ze nemoze, ale ked mas den blbec, tak sa to zacne nabalovat a niekto to potom odserie. zakon padajuceho hovna.
@anonym_autor nedozretu 🙃
@kavasmliekom no vidis, a co si na tom chcela opravit? Pozri moja, v banke som robila, asi preto tam aj poznam riaditela, cize viem, co sa da, co sa neda a co je prozakaznicky pristup.

@anonym_autor kartu ti nezhltlo len tak pre srandu...tvoja vina, zbytočne si sa rozčuľovala na pani v banke, neviem, z akého dôvodu by ti mala odpustiť poplatok...v lekárni si nemusela stať, si mohla zavolať, ci je už liek na pobočke, mohla si si ušetriť čas aj nervy. Služby už dávno nerobia na počkanie, nie si jediná v poradí. Za ten čas si mohla ísť na vzduch, urobiť kolečko okolo nákupného centra, a potom sa vrátiť kľudná. Ak sa nevieš ovládať, asi by nebolo zle navštíviť odborníka, poradí nejaké cvičenia, terapie.