Ako sa vyrovnať s kritikou od matky?
Som 4 roky vo vzťahu . Funguje nám to . Bývame spolu už 2 roky. Obaja máme kamarátov a aj svoje súkromie keď ho potrebujeme. Často chodievame niekam spolu ale napríklad aj tak že ja idem so svojou partiou a aj môj priateľ so svojou čiže nemusíme byť na sebe nalepený nonstop. Moja matka má stále ale na mňa blbé komentáre:/ . Že keď sa môj priateľ so mnou rozíde tak nemám ísť za ňou plakať, že sa stále flakam stále som preč všade chodím bez neho . Ona si asi neuvedomuje že žijeme spolu v jednej domácnosti čiže sme spolu dosť často . Môžme si robiť čo chceme hlavné je že jeden druhého informujeme . Ona to však nevie pochopiť že jej dospelá dcéra má už svoj vlastný život ktorý si riadi sama .
Neustále rýpe, nadáva mi . Keď jej niečo poviem tak sa na mňa " ofuči" a je schopná písať môjmu priateľovi nech ma nikam nepúšťa. Priateľ je tiež z toho už na nervy . Čo by ste poradili ?
@tenjeden
s tebou žiadna zenska nevydrží, peto si aspom tu chceš pohonkat ego. Ale taký kkti ako si ty mňa urazit nemôžu 😁 Z teba ma kino aj môj muž. Vies ako definuje takých ako ty? Maly vták, neschopak ale ego ako vesmír 😉
Svojimi komentármi sa akurát krásne vyfarbujes, len ta ďalej. Keby si mal gule stretnúť sa s nami na živo, co tu na nás pindas, ani by si nepipol, taky malinky by si bol. Hubu by si neotvoril a argumenty by ti došli ty mudrlat. A myslím ze by ti stačili 3-4 zeny zrovna z tejto diskusie - tak rýchlo by ta zrušili, ani by si nemal ci povedať.
Prorovnavas tu zeny k sliepkam? Tie aspom vajcia nesú- ty ich ani nemáš 😉.
A kým budeš penit so svojím urazeným egom, idem sa venovať mojmu muzovi, ktorý je chlap a nie je kkt, narozdiel od teba. Tak si uži ten svoj jed, dobehne ta rychlejsie ako si myslíš 🤪.
naco vobec odpisujete trollovi? ved presne to chce - pozornost 🙂
@autorka - si uz dospela a mas svoj vlastny zivot, bud nevesaj matke/na soc. siete vsetko, co robis/kam ides, alebo si proste povedz svoj nazor. ked nepomoze, pri prvom naznaku na tuto temu povedz, ze mas odlisny nazor a nehodlas sa s nou o tom bavit 🙂
@tenjeden
až teraz som si všimla plná huba pána Ježiša Krista ale do pobehluc a sliepok tu budeš nadávať?
Ty si ako človek nie kompletný a tvoja viera s Ježišom nema nič spoločné ty dilino! Krista z kríža ide strhnúť ale chovas sa ako psychopat! Haloo láska k blížnemu? Mária Magdaléna a Ježiš?
Na teba Ježiš zrovna hrdý nebude. Ty si len ďalší farizej falošný.
Ci ti tu niekto stúpol na otlaky, lebo teba zena podviedla/muz? Ani sa nedivím a nič iné ta s tvojim nastavením ani nečaká.
Bože môj.Napise tu jeden troll,ktorý sa sem prišiel iba vyventilovat a vy mu nato skočíte a spustite tiež nadávky a prehovaracky do duše.Rozpoznavacia schopnosť žiadna?
Panko už má účet zrušený.Stacilo ho nahlásiť a admini sa o to postarajú.🤦🏻♀️
zablokuj mamu na nete, nemusí vedieť ani približne kedy ides niekde
zablokuj ju na soc.sieťach ty aj priateľ,a on nech si ju zablokuje aj v mobile
mamu na sietach vymaz, alebo ju oznac ako znamu a zverejnuj fotky iba pre "priatelov". To je jedna vec, druha vec zakaz jej vypisovat priatelovi. A priatel nech ju rovno vymaze. ja som sa s matkou kvoli tomuto normalne prestala bavit, nakoniec som as rozisla s tym chlapom, ked nedokazal prestat si snou vypisovat/vyvolavat (a ten nestastnik aj potom s nou telefonoval este dlho). proste nebudem mamine dristy riesit cele dni. Tvoj nech ju kludne blokne.
Mimochodom keby do mna rypala a nadavala mi uplne zrusim kontakt s nou na nutne sviatky a vazne rodinne zalezitosti.
Tá matka musí byť vnútorne veľmi nešťastná a nevyrovná osoba. A možno aj závistliva. Zaplatila by som jej terapeuta. Alebo wellness pobyt - takú terapiu šokom, kde sa zlo oplatí dobrom, možno jej veci docvaknu
Ja by som si mamu zablokovala na sietach...mne by to pripadalo ako kontrolovanie. A takisto priateľ nech jej slušne napíše, že je mu nepríjemné čítať takéto sms.
Čiastočne chápem, že tvoja mama ma odlišný názor, ale to je tvoj život a keď rady neprijmas, tak nech netlačí na pílu. Každý sa učíme hlavne na svojich chybách a žijeme vlastnym stylom života.
Ved si to nastav na fb, ig, kdekolvek tak, aby Ti tie fotky nevidela a vybaveneeee

@tenjeden este ze si sa ozval,uz som sa bala,ty hus 😘👌