Ako sa vyrovnať s manipulatívnym rodičom?
Zdravim je tu niekto kto má podobný problém ? takáto manipulácia je nezvyčajná ale človek pochopí kedy je manipulovaný a není to najlepšie pre človeka ide o to že mám narodky 19.2 čo je už hraničný dátum ale je to považované za znamenie Ryby mám aj sestru Rybu a otca mám Vodnára problém je v tom že on si myslí že som Vodnár a je v to presvedčený aj keď sa mýli mne by to až tak nevadilo keby mi to nedával vyžrať že som znamenie Vodnár trvá to už 3 mesiace ak nie viac naposledy čo som mal narodky minulý rok tak mi bolo až ľúto ako si myslí že som Vodnár a úplne som videl ako sa to snaží dokázať správaním ja som iba prešiel do druhej izby a viac sa s ním nebavil vtedy to bolo ešte v pohode ale teraz keď okolo neho prejdem hneď mám nervy lebo cítiť z neho ako sa stále snaží dokázať že som Vodnár lebo ak je niečo pravda tak človek nato nemysli nieto ešte dávať najavo človeku správaním ktoré druhých ľudí len odpudzuje najviac ma zaráža že má mobil stále ma nový ale nevie otvoriť google chcem týmto príspevkom tiež povedať že aj takáto manipulácia dokáže človeku narobiť problémy lebo človek uverí a presvedčí sa že druhý človek má pravdu a dokonca si to začne sám sebe dokazovať je to už choré chcem od vás rady ako ďalej alebo ako to povedať rodičom ? mám pocit že ak im to poviem oco sa sklame a stane sa z neho agresor na druhú stranu mi je to jedno lebo keby nebol hlúpy sám by si to zistil a ja by som mal pokoj manipulácia je nová téma ktorá ma zaujímala je to hrozné ako obeť nemá šancu sa brániť pred manipulátorom a mozog to už nezvláda ale aj napriek tomu manipulátor má šancu ťa manipulovať verím že sú aj horšie prípady ale myslím že to je úplne to isté ale ak ti niekto zmanipuluje myseľ je to horšie pretože to môže chvíľku trvať kým to odznie najlepšie riešenie je toho človeka nestretávať no keď to není možné tak je to ťažké ďakujem každému kto si to celé prečítal budem rád za odpovede možno je to blbosť ale bol by som rád ak by sa našiel niekto s podobným problémom
Ja som vodnar aj moja mama je vodnar a sme rozdielne…
@diablikovci ale stále si Vodnár 😂 niekto verí v boha a žije ako kresťan a niekto zase nie záleží aj na tom aký máš postoj k životu xd
@cacianka čo tým chceš povedať že všetko vzniklo len tak ? keby si ty nejaké IQ mala tak vieš že muži niečo dokázali a teraz sme tam kde sme nebavím sa o iných veciach aj ženy majú vysoké IQ v niektorých veciach ale treba si uvedomiť že to ako teraz žijeme môžeme vďačiť práve mužom xd není sa čomu čudovať že ženy už niesu ako kedysi a viac mužov je sigma a je jedno či si modelka keď si krava nikdy si nenájdeš chlapa 😂
@robik_25 môj zlatý keď dokážeš niečo iné ako písať xd namiesto smajlíkov (to sme robili ako 13 ročné deti) a riešiť horoskopy potom sa ozvi.
@robik_25 ty si sa zhejtil sám!!! Ak ti niekto povie, že riešiš blbosť? Ty si ignorant. A žene nadávať do kráv? Si ty normálny? Veď ti vravím, že tvoj otec nie je podľa toho čo si napísal manipulátor? Vyhľadaj si to slovo v slovníku. Ja si skôr myslím, že ty si nevyzretý chlapec. Ak máš ku všetkým ženám a ľuďom takéto správanie. Ty by si mal zájsť k psychiatrovi, či nemáš dajakú poruchu. A čo si ty dokázal? Ty nie si chlap. Ideš tu zo seba robiť niečo viac len preto, že sa ti tam niečo hompáľa? Si smiešny. To tvoje dvojaké znamenie je tiež smiešne. A nikto si to nemusí študovať. V živote to nikto nebude riešiť. Prácu ti to nepomôže nájsť. Ak sme ti nijak nepomohli, tak sa s tým obráť na niekoho iného. A zruš radšej diskusiu ty ryba.
@robik_25 veď mne je ukradnuté aké si znamenie. Nechápeš? Ako ti to prospeje v živote? Ty sa uvedom. Záleží iba na tom aký si človek, nie či si ryba alebo vodnár. Tak prečo sa takto správaš? Na jednej stránke si vodnár a na druhej si ryba. A nie je to jedno? Kazdého bude zaujímať čo si dosiahol, nie či si to alebo ono? Tak sa zamysli, že či ti to stojí zato sa s niekým dohadovať o tejto trápnej veci. Máš rád svojich rodičov? Či ti viac záleží na tom ako budete ako rodina fungovať alebo viac sa chceš dohadovať o blbostiach. Choď za niekým kto sa v tom vyzná. No mne to skôr pasuje na psychiatra. Nemusíš už na mňa ani reagovať. Najskôr niečo dokáž a potom daj vedieť aké máš IQ. A nie všetko dokázali muži!!! Keby nebola doba aká bola, tak by ženy mohli prosperovať omnoho viac ako muži. Asi si toho ešte moc nenaštudoval, keď nevieš, že ženy to v minulosti nemali dovolené. A nebuď zakomplexovaný len kôli jednému postoju.
@robik_25 Len toľko, že si dobre udereny

@momo00 zisti si niečo o tom a potom píš 😂 buď rada že nemáš hraničný dátum ľahko sa ti hejtí a ja som Ryba ale bol som v tom že som Vodnár a dosť som sa kvôli tomu trápil takže tak ale asi to už nemá zmysel riešiť ale stále je to manipulácia asi to chce len čas aby som neriešil blbosti