Ako sa vyrovnať s manželovým prehraním peňazí?

9. mar 2025

Ahojte , myslela som si ze to nikdy nebudem riesit ale stalo sa .. mam muza a male dieta, muz zacal tipovat a prehral cez 1000eur ..co je pre mna dost kedze som na materskej … teraz slubuje ze to uz nikdy nespravi a prosi aby som mu odpustila…neviem co mam robit ..stalo sa vam to niektorej ? Rozvidedli ste sa ?

domkakvet
9. mar 2025

To kde prehral na internete, tebe nevadilo, ze travi cas nejakym podivnym sposobom? 1000 eur je dost vela, popremyslaj ci nie je na hlavu. Ci by som odpustila zalezi od okolnosti, ako sa celkove sprava, ako travi spolocny cas, ci pomaha v domacnosti, pri pozitivnych odpovediach v manzelstve tuto jednorazovu zalezitost ano s tym, ze oci na stopkach, v partnerskom vztahu by som neodpustila.

lindous
9. mar 2025

Nestalo, takže môžem hovoriť len teoreticky, ale ak by bol ochotný vyhľadať pomoc odborníka a liečiť sa + to je jediný problém, tak si viem predstaviť dať šancu a zostať spolu žiť, ale rozvod by som zvážila aj tak, aby tam neboli spoločné financie a dlhy...

kitycat
9. mar 2025

A inak tie peniaze bral z nejakej rezervy alebo ma nadsatdartny prijem?

Kde byvate?

dadis
9. mar 2025

1. zapisat do registra vylucenych osob 2. liecba u osychiatra 3. Vzdanie sa moznosti riesit financie - odovzda svoje pristupy do banky, kartu, dostane peniaze iba na nutne vydavky najlepsie v hotovosti, vsetky vydavky zdokladovat.

pribinak
9. mar 2025

Vyrovnať? S týmto sa nevyrovnáva ale robia sa opatrenia, napr vyrabovat účet, aby nemal čo míňať.
Mat prehľad o to čo a kde platí

autor
9. mar 2025

Zijeme v prenajme takze majetok nemoze prehrat, a uspory mam na ucte vsetky ja k nemu nema pristup, prehral to zo svojej vyplaty a ostalo mu 800eur … inak mame vztah dobry .. som zufala strasne ma to zabolelo , neviem co mam robit

autor
9. mar 2025

Mam ho poslat za psychologom alebo psychiatrom?

nika11103
9. mar 2025

Ale bolo to jednorazové ? Alebo pomaly postupne pretipoval tisícku ?

dadis
9. mar 2025

Nie ze nemas ty pristup k uctu, pristup mas uz mat ty a on nie.

nikpa
9. mar 2025

Nevyrovnavat sa ale dat jednoznačné podmienky za ktorých si ochotná s nim zostať. Čize dat mu jednu jedinú šancu ale pozor, nie viac. Lebo ak sa zamotas v živote s gamblerom, budeš tú jeho gulu okolo nohy v podobe dlhov ťahať za sebou ešte dlho. A spolu s tebou aj vaše dieťa.

pribinak
9. mar 2025

Majetok síce prehrať nemôže, ale môže narobiť dlhy a sakra veľké

A keďže ste manželia a ste spolu v dobrom aj v zlom, tak exekútori budú dlhy vymáhať aj od teba

hefo
9. mar 2025

@pribinak A je to vôbec manžel (autorka nič také nepíše), alebo zase bol nejaký admin príliš agilný?

pribinak
9. mar 2025

@hefo to mi načo píšeš?

autor
9. mar 2025

A niesme manzelia

sylvester1
9. mar 2025

1000e tosu len drobne na kavu 🤷‍♂️🙈🤓🤣

user62056819
9. mar 2025

1000 eur to sa ešte dá vyhrať späť, len nie v slovenských kasínach

marikaan
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hefo
9. mar 2025

@pribinak Prečo? Lebo ty si tam použila výraz "A keďže ste manželia.."

lilyianka
9. mar 2025

Kamaratkin muž prehral 300 000. Áno vidíš dobre. Takže oproti 1000 euram je to nič.
Ale teda. Keď to zistila,skoro ho samozrejme zabila. Najprv sa tvárila,že všetko bude ôk. Ale mala plán. Ich dom prepisala na mamu, muža vyhodila, rozviedla sa s nim a ostala s 2 deťmi sama. Ale ona je šikovná baba. On stále spláca dlhy,dokonca jeho rodina musela predať babkin dom,aby aspoň čosi z toho splatil. Býva u rodičov a ti mu tiež pomáhajú splácať dlhy 🤷‍♀️

nin12345
9. mar 2025

No pozri ja by som ho poprosila ci by som mohla nahliadnut do jeho internet bankingu a tam by si videla asi ze ci dlhodobo prehrava po malych castiach lebo pri stavkovani sa stavkuje vacsinou po mensich castiach. Pokial dlhodobo takto stavkuje na zapasy vidim to ako problem. Niekto to ma ako hobby a vie v tom chodit aj roky a vyhrava ale tvoj partner sa nestiti stavit na supu 1000 euro co vam teraz chybaju

pribinak
9. mar 2025

@hefo čudujem sa sama sebe že ti odpisujem ale dopíšem
V nadpise píše o manželovi, v texte o mužovi.

zobaka
9. mar 2025

nech sa zapise do registra vylucenych osob, mala som jednu babu, okolo 30 rokov prehrala cez 200 000 eur ked to prisla urobit

janickacrazy
9. mar 2025

@pribinak názov témy asi upravil admin

slecna_zuzka
9. mar 2025

Napr. ja takto podávam eurojackpot roky, dva rkat týždenne ma 6eur nezabije. Jasne ze keď si otvorím stránku tak tam za tie roky vidím mínus cez 1000eur, po odratani výhier. To už som gemblerka ci ako? A mám sa rozvádzať? Dakto viac prefajčí za pár mesiacov a ľudia sa kvôli tomu nerozvadzaju.

mandarinka555
9. mar 2025

@lilyianka Píšeš "ich dom" ...Ako mohla prepísať ich spoločný majetok na matku? To čo je za blbosť?

cacianka
9. mar 2025

Získať dôveru ? Len ak každý mesiac ti dá výplatnú pásku, platový dekrét, prístup k jeho účtu , celú výplatu odovzdá a vezme si iba dohodnuté vreckové, odovzdá platobnú kartu, vyhľadá odborníka na závislosti a budete to konzultovať spolu, terapie.
No neviem či to dáte ty a on, takéto obmedzenia, ktoré nie sú medzi partnermi ok, ale za pokus to stojí - či a ako bude súhlasiť.
Neznamená to však, že nestavkuje už dlho, bohvie kde a ako, kde a koľko má požičané, aké dlhy. To nezistis, možno až po čase keď ti veritelia začnú hádzať poznámky alebo rovno pýtať € vrátiť.

andrejka2424
10. mar 2025

Neverím gemblerovi ani slovo. Veľa vecí o sebe zatajujú, klamú, podvádzajú a tým, že som to prežila s ex, nie je pre mńa väčšia červená čiara ako toto. Život postupne žiadna radosť, len nekonečné sračky. Pri zistení, že môj partner hrá by sa mi zhnusil asi tak, ako by som práve zistila, že ma roky podvádza, droguje a je pedofil dokopy. Ide to ruka v ruke s klamaním a na to som sa stala alergická. Keď ho raz za uhorský rok stretnem, tak hľadám vrecko na vracanie, neviem sa ani neutrálne tváriť a mám chuť sa na neho vrhnúť a zabiť ho...asi toľko z mojej skúsenosti.

dadka1997
10. mar 2025

Ano rozviedla som , z 1000 e bolo 5000€ a potom to bolo 50000€ .. aale na zaciatok moja rada, zruš si BSM, ešte pred rozvodom, ak si narobí dlhy, zrušenim BSM nebudu dlhy tvoje

sima234
10. mar 2025

@dadka1997 nie sú manželia

hellwant
10. mar 2025

Uf 1000 za mesiac? Chapem, ze človek skusa stastie, ja podavam klasicke Loto a sms do Fun radia( ked tam je aspon 60k), kde raz za 2 tyzdne volaju. Ale 1000 eur miniem za 4 roky a nie za mesiac. To by mi vadilo. Aby sa to nezvrhlo.