Ako sa vyrovnať s minulosťou muža?
po 10 rokoch som sa vratila k muzovi ktory bol mojou velkou laskou ale on medzitim narobil v intimnej oblasti veci ktore sa mi hnusia teda to s kym spal sa mi hnusi ako sa vyrovnat s jeho minulostou.nedokazem ho opustit lebo ho privelmi milujem ale vzdy ked si na to spomeniem zurim,tuzim po pomste a trapim sa.neviem co s tim robit ako sa vyrovnat s jeho minulostou a da sa to vobec?
Uzavieram debatu tim vsetkym zastankyniam ciernych prajem aby ich pritel opustil aspon na mesiac a potom sa pokorny vratil asi by ste mu z lasky odpustili a potom by ste sa dozvedeli ze za ten cas spal s ciernou ake zastankyne by ste boli predtym
Na margo toho ze som taka ista ako ona az na toa ze s nou si len uzival az kym ostala kotna a potom si ju vzal kvoli detom,ale dovtedy za nou isiel len ked mu to chybaloa stale ju podvadzal ani ked boli vzaty nesedel jej pri riti. A pocas celeho vzthu ju podvadzal so mnou bol aj vtedy aj teraz aj po rozchode skoro stale a bol verny
Na margo jeho charakteru pre deti vzal si ju kvoli nim aj ked ho pustli bol s detmi bez nej kazdy den a nebolo lahke aby sa na ne vykaslal ciganka pomohla tim ze mu komplikovala zivot a plati na ne
vacsinou tu len citam, neprispievam, ale neda mi - preco v poslednej dobe su vsetky debaty zakladane osobami s IQ hlboko pod normalnou hranicou (otrasnou gramatikou pocinajuc a chorymi nazormi konciac)? to uz sem normalne zeny ani nechodia? akoby sa to tu cele hemzilo nejakymi spamami 😢
@ennylilith Tuto temu by admin mal uzavriet kvoli tvojim rasistickym nazorom. Je jedna vec ked sa stazujes, ze ti Cigani vykradli chatu, a je ina vec ked sa stazujes, ze tvoj muz bol zalubeny do nejakej Ciganky, a nevies sa s tym zmierit. Ked sa ti to nepaci, tak ho nechaj a najdi si ineho, ci ho teraz kvoli minulosti budes obtazovat nasledovnych 10 rokov? Ty si co robila 10 rokov? Nespala si s nikym? Zrejme mas aj dieta, tak co by on mal teraz urobit, zabit sa, lebo si s niekym v minulosti si urobila dieta? Katastrofa, presne ako je to hore povedane, IQ level zrejme pod bodom mrazu.
@ennylilith čítam a nestíham sa čudovať.... ako môžeš tvrdiť že tebe bol verný???? veď keď ju podvádzal s tebou, nemohol ti byť verný! podvádzal vás obe!
@ennylilith
si chora hlava!
zenam, ktore ti pisu, ze uvazujes rasisticky, prajes aby ich opustil partner... ☹
nikdy nebudes stastna a spokojna... pokial nezmenis pristup k sebe samej, k ludom...a nezacnes skutocne milovat.
@mike_bassett bohuzial vsetko je mozne aj to ze ona je skutocne dospela osoba s volebnym pravom, kreditkou a vodicakom...😂
@ennylilith
Aj ja som mala taky vztah. Dozvedela som sa o byvalom, ze spal s cigankou a presne ako ty hovoris - slusne povedane, s takou, ktora velmi nedba na hygienu ani cistotu :/
Tiez som to tazko predychala a nakoniec som to nepredychala a rozisla sa s nim. Aj ked toto nebol jediny dovod, bolo ich viac. Ale bol to jeden z dovodov rozchodu. Nasla som si ineho a teraz som stastna 🙂
Takze ja sa z vlastnej skusenosti tiez priklanam k nazoru, ze to asi nerozdychas len tak...
PS: A to sa nepovazujem za rasistku. Nemyslim si ani o tebe, ze si. Len proste je to ine - vediet, ze spis s niekym, kto predtym spal s kadekym :(
nuz mas dve moznosti bud sa zmieris alebo ho nechas....
a okrem toho si este aj rasistka...a to ze prajes inym aby ich opustil partner je doslova ubohe...mas to trochu popletene v tej hlavke...
@charlie1980 presne si to vystihla 😊👍
@mike_bassett tak toto si fakt zabila. Mne tiež nepríde možné, aby niekto s takým chorým uvažovaním vôbec existoval. Taký človek sa snáď ani nemôže narodiť. Taký sa musí vyskytnúť 😂😁😃
@ennylilith tak ja poznam xy inteligentných, vysokoskolsky vzdelaných a bohatých romov, ktorym ty nesiahas ani po paty,najma ked cita tvoje spisovne a gramaticky nezavadne prispevky, cloveka napina pri tom, co cita, dufam len, ze je to vymyslena tema, ak nie, tak pevne verim, ze taky trtko, s takou prid..anou, choromyselnou zenskou ostanu naveky spolu a nebudu ohrozovat druhych, ja by som vam vytvorila rezervaciu, tam sa mozete tr...navzájom a bude. brrrrr a taketo osoby su matky????
@ennylilith ježiši Kriste. No ja mam Veľa pochopenia aj pre ľudí čo nemajú rozum, ale to čo tu už ty predvádzaš je choré a zvrátené. Neviem či si si všimla, ale trpíš nejakou chorou predstavou že chlap po tebe túži 10 rokov a ešte sa aj vysere na svoje deti a ďalší chlap, otec tvojho dieťaťa, alkoholik po tebe tiež túži. Ty si potom riadna Bohyňa. Všetci po tebe túžia. Ale ja ti to prajem. Slintať po pedofilovi, trestancovi a magorovi, čo nechá svoje deti aj partnerku kvôli niekomu ako si ty, to je fakt na smiech. A ty sa tu ešte budeš obhajovať 😂
@ennylilith a moja zlatá, ak by ma nechal chlap a ešte aj spával pre mňa za mňa aj s medveďom, nevrátim sa k nemu. A už vôbec nie k takému ako je ten tvoj. Tak nebuď rasistka.
@ada1313 ja sa tiež čudujem. Buď sa dotyčná riadne nudí, alebo má fakt IQ hojdacieho koňa. Neni normálne aby tu napísala také názory. Ved je na portále pre milujúce mamy a ich deti. Čo čakala? Že jej budeme tlieskať? Psychiatria 😂👎
@macamac presne si mi zobrala slová z úst. ..Neviem ako si vôbec princezná dovoľuje sa takto vyjadrovať o ľuďoch. Deti označiť ako zver, pretože ich neznášam. Choré
@erika04 ak je ťažké teraz spať s niekým, čo spal s kade kým, načo je s nim? Nepovažuješ ju za rasistku? Je podľa teba normálne aby nazvala malé deti a bývalú ženu partnera zverou, na ktorú nie je povolené strieľať? Len preto že sú Rómovia? Nazývať ich čiernymi, hentými a neviem ešte akými?
@maciatkolulu 😀😁😂😊☺😃😅😆😉😚🙈🙉🙊💖👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 tvoj príspevok nemá chybu...si mi slová zobrala z úst
Vďaka Bohu za môj rozum a môjho chlapa 😊💏💖👍
@snubenci08 Uff, ale jej nakladas 😀 Ja sa do toho pustim vecer, ked dietko zaspi, ak bude Este tema "in" 😀
@ennylilith Prestaň to riešiť, naozaj to nemá význam...a keď to nevieš, tak je problém niekde inde. Choď si to prebrať s psychológom...
Ak tému nezamknú kvôli jej chorej hlavičke tak tu budem určite aj ja. Už len zo zvedavosti, koľko ľudí je na ktorej strane.😂😆☺👍
@charlie1980
@mike_bassett je registrovana este v roku 2012, to su 3 roky, pochybujem, ze by sa 14-rcone dieta vtedy registrovalo, takze to uz bude dospela osoba
@snubenci08 tema je nahlasena od vcerajsieho neskoreho vecera, ale asi maju admini vikend, takze asi az v pondelok to bude niekto riesit...
Sa divim ze sa vam taky pripad chce riesit..ako fakt;D
@ennylilith k tvojmu zelaniu
Vies my normalne zeny si väcsinou vyberame partnerov ktori nas urcite neopustia kvoli romke alebo inej zene lebo vedia co doma maju.
@cawes Tu vobec nejde o Romku. Ti su niekedy mozno cistotnejsi a normalnejsi ako bieli. Tu nejde ani o to, ze chlapi nas neopustia, lebo stat sa moze hocico, kedykolvek a komukolvek. Ale toto je pre mna Fakt tvrdy oriesok. By som jej odobrala rodicovske prava, za to ze dieta vystavuje takejto buducnosti. Chuda dieta 😔😔😔
@bubka19 my neriešime veď to riešiť nejde😂 tú osobu už len svojprávnosti zbaviť 😂
toto je pravda???neverim 🙂 niekto sa asi velmi nudi 🙂

Ženičky, zas si z vás nejaká debilná puberťáčka robí srandu. Či je naozaj možné, aby bola niektorá živá osoba naozaj taká hnusná, sprostá, rasistická, duševne chorá, po pedofilnom mamrdovi túžiaca, psychická mrzáčka s debilným vkusom na chlapov a len so štvrtinou funkčného mozgu ako sa tá stvora tvári ? To sa mi nechce veriť 😀