icon

Ako sa vyrovnať so stratou starého otca?

27. jan 2025

Neviem sa s tým zmieriť. Zomrel minulý týždeň ale mne sa moje uzkosti zdvojnasobili neviem nájsť v ničom radosť všetko robím nasilu a ani neviem ci chcem prejaviť niekde radosť mam pocit ze ak budem spokojná tak mu vzdam neuctu. Iba prežívam hocikedy sa rozplacem vrátili sa mi myšlienky ci môj život ma zmysel a vidím samu seba ako zlú hnusobu ktorú aj tak nikto nemá rada. Desí ma to všetko 😔😔😔😔

gribka1
27. jan 2025

Veď to je ešte krátky čas, dovoľ si smútiť. Kto je tvoj ďalší najbližší?

trevis12
27. jan 2025

Je to moc krátko ....ja ti len poradím že nezatváraj sa do seba aj keď máš smútok. On by si to isto neželal a tebe to tiež v ničom nepomôže. Viem to z vlastnej skúsenosti

miskamisiq
27. jan 2025

Môj starký zomrel keď som mala 26 rokov. Trvalo mi veľmi dlho vstrebať smútok, nakoľko som s nim a so starkou trávila nespočetne veľa času od útleho detstva. Mali sme výnimočný vzťah. Prešlo 7 rokov ako tu nieje a vždy mám slzy v očiach keď si na neho spomeniem a chyba mi.

sashka22
27. jan 2025

Preco chceš hľadať radosť? Je úplne normálne smútiť! U každého to trvá inú dobu. Na vzdavanie úcty môžeš najbližší rok nosiť čiernu a nemať strach sa usmievať, keď najťažšie obdobie preboli. Mne pomáhala myšlienka, že ten človek neodišiel, iba nás predbehol. 🖤 vyjadrujem Ti úprimnú sústrasť.

vemi23
27. jan 2025

Na tu bolesť si zvykneš... Ja som mojho milovala bol to mega bomba super človek ktorý mi tak chyba. Stale hovoril ze mna a sestru chce este vykrutit na nasich svadbach... Dedko sa toho nedozil. Je to uz tak dlho a ja mam pocit akoby to bolo včera čo zomrel. Nezmieris sa s tym ako ani ja len si na to trocha zvyknes ... Mozno ti pomoze to co mne napis o nom basen 🙂
Úprimnú sústrasť
🖤

simona1998
27. jan 2025

Chce to len čas, neboj sa. Mne pomohol len čas 🩷

balerina2025
27. jan 2025

je to normalne, mne umrel brat pred mesiacom, a je to horsie a horsie.
uz mi umreli blizki na vsetko chce cas :(

drz sa

nikushka8
27. jan 2025

Dopraj si cas smutit. Cas bolest trochu otupi,no nezmizne uplne. Moj dedko zomrel pre 10rokmi a stale mi za nim byva smutno (aj teraz sa mi tlacia slzy do oci). Pol roka po nom zomrela aj starka 😭 Pomohlo mi isty cas nosit za nimi smutok, nemala som potom ten pocit neucty, ze mam zit dalej spokojny zivot,no bez nich.
Uprimnu sustrast.