Ako sa vysporiadať s návštevami svokry?
Prosím vás aj vy máte také hnusne svokry? Dnes prišla ku nám keď som malého dávala spať a už ako keby bolo zle že vtedy keď príde malý spi ? A ja zato môžem že vtedy ma spať keď ona prišla? Že stále spí ten malý ako keby ja zato môžem...
@viktoria1751 Tak sa jej spytaj, ze preco pride ona vzdy vtedy, ked maly spi.
@dskjhfdlkdjhl to je škoda slov minule rozprávala malému má 6 mesiacov že on buvat nebude a ešte mi aj to povedala že zato mi večer nespí lebo stále spincez deň ale keď potrebuje ten spánok cez deň uložím ho a lepšie mi spí v noci ako keby ho nechám unaveneho a išla sa somnou hádať že to není pravda že lepšie spí v noci keď nespí veľa cez deň skoro ma išlo roztrhnut
a nemohla si jej susne a v klude povedat ,aby najskor poslala spravu ked sa chysta k vam nech nejde zbytocne pripade maleho vychystas a moze ho ist kocikovat
@viktoria1751 ja by som ju poslala preč, že jej zavolám, keď sa zobudí. 😄 A spal by aspoň tri dni vkuse
a nemohla si jej susne a v klude povedat ,aby najskor poslala spravu ked sa chysta k vam nech nejde zbytocne pripade maleho vychystas a moze ho ist kocikovat
@ukgirls priateľ s ňou volal že chce ísť do obchodu a nemáme ísť ako tak išla teraz s ním a otvorila dvere videla malého že spi tak začala rozhadzovať rukami 😂😂😂
to nemozete ist do obchodu peso? nakup pod kocik a aspon sa prejdete? na rozvazanie
svokra dobra?
to nemozete ist do obchodu peso? nakup pod kocik a aspon sa prejdete? na rozvazanie
svokra dobra?
@ukgirls obchod máme vedľa v dedine a prsi a nie svokra brala ale svokor...
@ukgirls priateľ s ňou volal že chce ísť do obchodu a nemáme ísť ako tak išla teraz s ním a otvorila dvere videla malého že spi tak začala rozhadzovať rukami 😂😂😂
@viktoria1751 tak vy ich zavolate, ze vas treba odviezt na nakup, oni pridu a ty si este nespokojna, ze si dovolila povedat, ze skoda, ze maly spi akurat ked ona prisla na vase zavolanie aby vam spravili sluzbu... No neviem kto ma byt znechuteny...
svokra ci svokor-to je to iste ..ked vy nieco chcete je to ok ... nabuduce zavolaj taik a mate klud
@viktoria1751 tak vy ich zavolate, ze vas treba odviezt na nakup, oni pridu a ty si este nespokojna, ze si dovolila povedat, ze skoda, ze maly spi akurat ked ona prisla na vase zavolanie aby vam spravili sluzbu... No neviem kto ma byt znechuteny...
@viestta aj tak by prišli lebo písala priateľovi ráno že prídu ale že teraz presne keď malý spi nikto nečakal 😂 kks ešte ja som zlá no keby poznáte moju svokru aká dokáže byť prefíkana tak ..
@ukgirls obchod máme vedľa v dedine a prsi a nie svokra brala ale svokor...
@viktoria1751 dospejte obaja s frajerom. Svokra len chce pomôcť, určite by ste ten jeden deň bez nákupu vydržali. A návštevy si pozývaj keď to tebe aj dieťaťu vyhovuje.
tak ked vies ze maju prist a chcete od nich nieco poviem vtedy a vtedy spi pridte skor ... alebo rovno povedz cas a mas klud- nevies komunikovat a ano si ty ta zla.. my svokru nepozname to mas pravdu,ale staci co si tu napisala.. ono bude chyba na oboch stranach .. niekedy komunikacia a porozumenie neuskodi ani nevestam
A čo také dôležité ste potrebovali nakúpiť v nedeľu? Len som zvedavá. Nikdy som v nedeľu v obchode nebola.
@viestta aj tak by prišli lebo písala priateľovi ráno že prídu ale že teraz presne keď malý spi nikto nečakal 😂 kks ešte ja som zlá no keby poznáte moju svokru aká dokáže byť prefíkana tak ..
@viktoria1751 nabuduce zober taxik, chodte na nakup. Nebudete odkazani na ich sluzby a ani vas nebudu "otravovat" recami.
@viktoria1751 zariad si ty a priateľ veci bez svokry s svokra a nebudeš musieť znášať hlúpe reči
Ísť peši, alebo si zavolať taxík.
Ja mam tak rada, keď nakyda niekto na rodinu a potom sa dostaneme k pointe celého konfliktu, nepochopenia...
Sak si jen mala povedať, prosím, prídete s autom, keď malý vstane? Chceli by sme ísť do obchodu, keď už nechcete dat na taxík, aspon komunikujte a nerobte kovbojku z toho.
@viktoria1751 tak mala odviezť priateľa do obchodu,alebo prišla za malým alebo čo vlastne? Lebo píšeš tak trochu "piate cez deviate"
@viktoria1751 ma chodiť keď nespí alebo rešpektovať potreby dieťaťa
@viktoria1751 ma chodiť keď nespí alebo rešpektovať potreby dieťaťa
@kvietok1233 ona podľa všetkého prišla len odviezť priateľa autorky na nákup,nie cielene kvôli vnukovi.Len skrátka pri tej príležitosti zrejme povedala,že malý spí
Autorka, máš naozaj otrasných priateľových rodičov (tvoji svokrovci to nie sú) - skáču, ako vy pískate... 😅 a vy nemáte auto? Ako môžete v dnešnej dobe fungovať bez auta?
@viktoria1751 teba mat za nevestu je hotový dar..fakt 🤦
Autorka, máš naozaj otrasných priateľových rodičov (tvoji svokrovci to nie sú) - skáču, ako vy pískate... 😅 a vy nemáte auto? Ako môžete v dnešnej dobe fungovať bez auta?
@andreakotesova my máme auto, ale ja nemám vodičak, manžel nie je doma niekedy aj viac ako 2 mesiace a nechýba mi. Veľakrát idem na nákup a domov s taxíkom, lebo si objednám nákup domov. Ja neviem, prečo by sa nedalo fungovať bez auta, má tri deti a mame nohy a aj autobusy, vlaky.
Jezis, neviem si predstavit, ze by moj muz a uz otec maleho dietata volal rodicom, aby ho prisli zobrat, nech nakupi 🙈 Prepac, ale tvoj priatel sa mal zariadit sam, a ano, ked uz byvate tak, ze ani do obchodu sa neda ist inak ako autom, tak by ste nejake auto fakt mali mat…
@andreakotesova ani my auto nemame a fungujeme
Samostatní ludia si vedia nakupit sami aj v dazdi. Preto sa k tebe sprava ako k decku lebo v jej ociach nim si a dovolí si hocico.
Akože tvoj priateľ volal jeho rodičom nech prídu k vám pre neho a nech ho zoberú na nákup? A on ma dieťa? Ty tu neustále píšeš o obliekaní a spaní tvojho dieťaťa, tvoj priatel si nevie zaobstarať rodinu sam a ešte svokra je zla 🤣 akože ja verím, že po niektoré tu majú svokry fakt bosorky ale aj tieto "nevesty" su ako zatrest, keď im vadi ešte aj to, že svorka si dovolí niečo povedať.
@andreakotesova ani my nemáme auto a fungujeme a vždy sme fungovali normálne 😄 čo má s tým doba prosím Ťa?
@andreakotesova my máme auto, ale ja nemám vodičak, manžel nie je doma niekedy aj viac ako 2 mesiace a nechýba mi. Veľakrát idem na nákup a domov s taxíkom, lebo si objednám nákup domov. Ja neviem, prečo by sa nedalo fungovať bez auta, má tri deti a mame nohy a aj autobusy, vlaky.
@kavasmliekom ja napr. mam šoféra, no najazdím. Manžel chodí na sluzobky do zahraničia, takže sa viem zariadiť aj bez auta. Ale ked je manžel doma, tak na nákup (do práce, školy, k lekarovi...) chodíme autom.

@viktoria1751 Tak sa jej spytaj, ze preco pride ona vzdy vtedy, ked maly spi.