Ako sa vysporiadať s neprofesionálnym správaním šéfa?
Ahojte, idem si po radu. Prosím o normálne reakcie bez nadávok. :D
Pracujem v jednej firme na home office, ale teraz som v tom nemenovanom meste, takže som navštívila aj náš office.
Môj šéf je dosť mladý a nezadany a vždy mi bol sympaticky. Trochu divne bolo, keď ma začal sledovat na instagrame, predsa len pre mňa je to už súkromie, ale povedala som si, že okej…
Zavolal ma von aj s jeho kamošmi na pivo, keď som sem prišla, tak som si povedala, že idem aj tak tu skoro nikoho nepoznám.
No a ten večer bol divný, pochopila som, že on dosť pije a mal take divne reči. Asi 100x okomentoval môj vzhľad, že som pekná atd atd. A stále niečo o sexe hovoril…Ja som sa snažila byt triezva a nepiť toľko ako oni, aby som nerobila hovadiny.
Najväčšia sranda bola, keď šéf ukradol obraz z podniku. :D to som zostala celkom čumiet, že čo sa tu deje, ale zobrala som si taxík a radšej som odišla.
Pointa situácie je, že po tom dni už som nešla do office, keďže mám home office, tak na tom nezáleží, kde som a odkiaľ pracujem.
Ale šéf mi komentuje skoro každú story, čo pridám na Instagram. Včera okomentoval moju kamosku, a ja som mu na to odpísala, že nechcem aby začal baliť ju.
Myslela som to samozrejme zo srandy… No ale dnes mi došlo, že asi to tak vyzerá, že ziarlim a mám o neho záujem.
Celý deň mi to ide v hlave, a neviem ako sa zachovať. Pre mňa asi najhoršia vec, čo sa mi mohla stať, lebo nikdy som nechcela miešať prácu a osobný život. Alebo je pravda, že to zbytočne riešim a nemám nad tým toľko rozmýšľať? Len proste nechcem problémy.
Prosím o slušnú radu bez nadávok a ďakujem, kto to dočítal až sem. 🙂
no on ukradol obraz a ozral sa do nemoty - myslim ze sa zhovadil viac ako ty jednym komentom.. kazdopadne ak od neho nic nechces nekomentuj a ignoruj ..
@syslik81 Prosim ta, a ty mas zaujem o taketo ožrate hovedo, a este aj s ukradnutym obrazom ?uz aj keby bol triezvy a mily, ale ukradnut obraz vsak to je ubohe,,Ty mu radcej napis, ci uz vratil ukradnuty obraz...No ja aj keby sa mi akokolvek pacil, a bol hoci aj milionar ,uz by som ho nechcela,,,,bud rada ze si s nim nadaleko,Ruky od takehoto alkoholika a kmina prec,A ktohovie aku cenu mal ten obraz..Keby to dali na sud pojdes svedcit?,,A ze sef,Vsak to je kminsky spratek ,utekaj od neho, myslim sukromne,,praca ked je dobra, aj financne ostan .ale len praca,Ja by som taketo nechcela,ani keby z restavracie ukradol lyzicku,,,Fuj ,bridi sa mi ukradnuty cudzi majetok,Az ten obraz ma nejaku hodnotu ,lutujem tych majitelov restiky, ci co to kde ste boli

Zablokuj ho na IG🙂