Ako sa vysporiadať s toxickým vzťahom s matkou?
Dobrý deň moja matka sa so mnou prestala rozprávať,opytam sa jej neodpovie iba sa na mna jeduje..... Som vyčerpaná , dakedy uz aj skebram o pozornosť...u ocina to mam ako tak okay ....je to tu dosť toxické manipulatívne mi to pride skor s jej strany
bývaš doma? kolko má rokov a ty ?
@anonym_663383 byvam s rodicmi doma a mam 27 rokov za chvilu 28 v july som doma kvoli zdravotným
@anonym_663383 byvam s rodicmi doma a mam 27 rokov za chvilu 28 v july som doma kvoli zdravotným
@tina356 s jej strany, v july.. v 28 v detskej izbe. Mozno na teba maju nervy. vela by to vysvetľovalo
@tina356 ako dlho si doma? Mas nejaky prijem, ci len rodicov vyjedas? Prispievas na domacnost, podielas sa na jej chode? O com bola posledna debata pred tym ako sa mama prestala s tebou rozpravat?
@tina356 pozri sa, ak ťa musi obskakovať, raňajky chystať, obed, oprať, upratať, tak jasne, že sa chmuri na teba, ak jej nepomáhas. Skús jej viac pomáhať, možno sa to polepší.

bývaš doma? kolko má rokov a ty ?