Ako sa vysporiadať s toxickým vzťahom s matkou?
Dobrý deň moja matka sa so mnou prestala rozprávať,opytam sa jej neodpovie iba sa na mna jeduje..... Som vyčerpaná , dakedy uz aj skebram o pozornosť...u ocina to mam ako tak okay ....je to tu dosť toxické manipulatívne mi to pride skor s jej strany
bývaš doma? kolko má rokov a ty ?
@anonym_663383 byvam s rodicmi doma a mam 27 rokov za chvilu 28 v july som doma kvoli zdravotným
@anonym_663383 byvam s rodicmi doma a mam 27 rokov za chvilu 28 v july som doma kvoli zdravotným
@tina356 s jej strany, v july.. v 28 v detskej izbe. Mozno na teba maju nervy. vela by to vysvetľovalo
@tina356 ako dlho si doma? Mas nejaky prijem, ci len rodicov vyjedas? Prispievas na domacnost, podielas sa na jej chode? O com bola posledna debata pred tym ako sa mama prestala s tebou rozpravat?
@tina356 pozri sa, ak ťa musi obskakovať, raňajky chystať, obed, oprať, upratať, tak jasne, že sa chmuri na teba, ak jej nepomáhas. Skús jej viac pomáhať, možno sa to polepší.
@anonym_9067e0 ja jej pomáham až moc sa snažím
@tina356 a preco si doma a nie v praci?
@anonym_9067e0 ja jej pomáham až moc sa snažím
@tina356 pocuj naco zakladas diskusiu ked nevies odpovedať a doplniť obraz o situácii? Ako ti mame poradit?
@tina356 ja som sa ja chcela ze sa odstraňujem ale ona je skor proti všetkému čo poviem ....a musela by si a musela by si
@tina356 lebo sme sa aj bavili o sťahovaní ale tam mi raz povie tak raz onak že musela by si mat maximalne 1000 rozmysli si ci pôjdeš preč byvat alebo si vies od zahrady takto odtrhnúť veci ako myslim.....je to tvrdenie proti tvrdeniu by som povedala
@tina356 lebo sme sa aj bavili o sťahovaní ale tam mi raz povie tak raz onak že musela by si mat maximalne 1000 rozmysli si ci pôjdeš preč byvat alebo si vies od zahrady takto odtrhnúť veci ako myslim.....je to tvrdenie proti tvrdeniu by som povedala
@tina356 z mojej strany som viac ja vyčerpaná,z toho čo som doma si viac domyslam....matku skôr zaujímajú iba kam mi miznú peniaze na mne vôbec nezáleží..........neopytaju sa ako sa mate alebo tak
@tina356 ako dlho si doma? Mas nejaky prijem, ci len rodicov vyjedas? Prispievas na domacnost, podielas sa na jej chode? O com bola posledna debata pred tym ako sa mama prestala s tebou rozpravat?
@anonym_c80e6b mam prijem nevyjedavam rodičov dokonca si ešte dostávam peniaze za vajíčka a snažím sa pomáhať
@anonym_c80e6b ona mi povedala uz viac krát ja som stebou skončila ničím len životy,som piča..........vety ktoré dostávam od matky...navyse ešte čo ze ked len tak ležím tak ona za mnou príde že čo robíš toto to bola nasa posledna debata
@anonym_c80e6b ona mi povedala uz viac krát ja som stebou skončila ničím len životy,som piča..........vety ktoré dostávam od matky...navyse ešte čo ze ked len tak ležím tak ona za mnou príde že čo robíš toto to bola nasa posledna debata
@tina356 lebo sme mali ísť predtým do kostola a ja som neisla
@anonym_96cf46 ja som zacala dobre diskusiu bed sa mama so mnou nerozprava o tom je diskusia
@tina356 precitala si si po sebe co píšeš? Žiadne ucelene vety, myšlienky. Píšeš velmi chaoticky, neodpovedáš na otázky. Psychicky si v poriadku?
@tina356 ešte raz sa spýtam: prečo nechodíš do normálneho zamestnania? A kam si sa chcela odsťahovať? A ak by si sa odsťahovala, z čoho chceš žiť? Peniaze za vajcia ti dlho nevydržia
@anonym_3f779e kvoli zdravotným som doma preto dostávam peniaze,ja viem ze nevydržia....ved by som si v meste asi niečo naisla...co tu na dedine stale doma na dochodku som unavena a znudena
@anonym_3f779e kvoli zdravotným som doma preto dostávam peniaze,ja viem ze nevydržia....ved by som si v meste asi niečo naisla...co tu na dedine stale doma na dochodku som unavena a znudena
@tina356 takze si na invalidnom dochodku? Dostavas dochodok? Mas z neho nieco nasetrene aby si mohla zacat v meste? Mas nejake telesne obmedzenia? Ci pdychicke problemy? Zvladas fungovat sama?
@tina356 takze si na invalidnom dochodku? Dostavas dochodok? Mas z neho nieco nasetrene aby si mohla zacat v meste? Mas nejake telesne obmedzenia? Ci pdychicke problemy? Zvladas fungovat sama?
@anonym_3f779e mam ombedzenia , nemôžem dvihat moc ťažké veci ,ano som mam psychicke s depresiami

bývaš doma? kolko má rokov a ty ?