Ako sa zbaviť človeka, ktorý začína byť pre mňa toxický a saje zo mňa energiu?
Ahojte 🙂.
Pred pár mesiacmi som sa zoznámila s mužom, cez sociálnu sieť. Páčil sa mi tým, že jeho písanie bolo slušné, a nemal sexuálne narážky, ako to už na takýchto fórach býva väčšinou zvykom. Stretnutie sme ešte nemali, kvôli korone. Voláme si cez Viber. Ale ja už teraz cítim, že naše písmenkové debaty sa nemajú kam posunúť, stále sa už len točíme okolo rovnakých tém. A to isté aj pri Viber rozhovoroch. Hovorí mi o vzťahu, dokonca ma tlačí do dieťaťa.Cítim sa tlačená. Keď spomenie, že či si nezavoláme vojde do mňa nervozita. Ako mu to mám povedať, že mi lezie na nervy. Je mi ho ľúto, lebo je inak slušný
Staci typicke, ze si o vas dvoch tuho rozmyslala a prisla k zaveru, ze by to nefungovalo medzi vami a ze mu zelas vela stastia pri hladani inej partnerky.
😀 Mne sa paci, ako si pekne napisala, ze ti lezie na nervy, ale je ti ho luto. Bez urazky fakt. Nuz no povedz mu to a hotovo mas pokoj... Niesi mu nic dlzna. Aj mna by odradilo, keby ma nejaky cudzi chlap tlacil do dietata.
Čo tak urobiť rýchly chirurgicky rez. Poďakuj sa mu za spoločne strávený čas a zrus konto. Ak má tvoje mobilne cislo buď si ho zablokuj alebo si zmeň cislo.
Nič sa nestane ak na pár dni vypnes celé sociálne siete a hotovo
Nikdy neľutuj zúfalcov lebo budeš zúfalá ty.Najlepšie sa ani nestretnúť.
Hneď po stretku by nasledovalo.Si len ďalšia čo ma nechala 😭 zabijem sa.
Nenechaj sa dotlačiť do niečoho čo nechceš.
'Necitim sa prijemne, ked otvaras temy ako dieta, na toto je potrebny pevny vztah, ktory my vybudovany nemame'
'Prehodnotila som nas vztah, momentalne potrebujem byt viac sama so sebou, ak by si mal pocit, ze som sa odmlcala' a bloknut
Podľa toho, koľko času si mu ochotná ešte venovať. Môžeš sa stať sama pre neho otravná. Píš mu o nezaujímavých témach, odpisuj stroho, neklaď otázky.... Kontaktuj sa s ním čoraz menej a menej, až na neho úplne prestaneš reagovať.
V zrýchlenej verzií - blokni si ho... Ak chceš byť slušná, môžeš mu konkrétne vysvetliť, prečo už nestojíš o kontakt s ním. Možno si neuvedomuje, čo robí zle. Keď mu to nikto nenapíše, nemá v podstate šancu na zmenu (s ktorou by mohol uspieť pri ďalšom vzťahu). Buď to príjme alebo nie. Normálni zvyknú pochopiť a odmlčať sa aj sami. Nekritickí sa zvyknú uraziť a viac sa neozvať. Na ostatné prípady je tam tá možnosť "blokovať" 😅
Pockaj akože on sa ti zdá v pohode, keď tá tlači do dieťaťa a ešte ste sa ani nevideli?😀 to podľa mna nie je vôbec v pohode. Trosku psychopat. Keď sa ti s ním zle píše a nerozumieš si s ním tak naco mu odpisuješ? Však to je take jednoduché. Zablokovať a máš pokoj, čo riešiš veď to neni tvoj manžel. Alebo mu napisat že si podľa teba nerozumiete a že nemá zmysel pokračovať v písaní a spoznávaní a hotovo...
ehm ehm, pardon ale "Stretnutie sme ešte nemali" a "Hovorí mi o vzťahu, dokonca ma tlačí do dieťaťa" ???? Wtf, :D
Rozhodla som sa pre radikálny "rez". Vysvetlila som mu, že náš "vzťah" sa už nemá kam posunúť, že naše rozhovori sa stále točia okolo jedného a toho istého. Slušne som sa rozlúčila a blokla ho....lebo on by ma prehováral.
Povedz mu to na rovinu. Že nemáš záujem. Tu niet čo riešiť.
Ešte ste sa ani nevideli a on Ťa tlačí do dieťaťa? 😂. Zablokujem, viac nepodpíšem.. K čomu sú dobré takéto pisacky?
Sakris to je take tazke sa jedneho dna zobudit, prestat mu odpisovat, nedvihat telefonaty popripade vymazat viber?...bo to nieje normalne sa s niekym nevidiet poznat sa mesiac ci kolko aj to cez zoznamku a uz by chcel decko a este ani len tvoju vaginu nenavstivil 😂 ....to je taka chora laska ako dakedy za cias teletextu a smskovania tam

Tak mu to napíš, keď nemáš odvahu mu to povedať. Určite to nie je normálne, keď ste sa ešte ani nevideli naživo, že chce mať s tebou dieťa. On bude asi nejaký manipulátor. Kľudne si ho zablokuj a máš pokoj.