Ako sa znova zaľúbiť do manžela?

12. máj 2020

Nemyslela som si, že niečo takéto vyslovím,ale uz neľúbim svojho manžela. Trvá to už dlhšie, ale úplne som si to uvedomila nedávno. Neprajem si od neho dotyky, bozk mi nie je príjemný atď. Ono, nie je to ukážkový manžel, ale nikde sa netúla, nepije. Je nervak, v poslednej dobe viac, arogantným tónom mi veľa krát, už aj pár krát za deň niečo povie. Veľa krát na mňa zvýši hlas. Ja mu na oplátku za to vynadam.. Už žiaľ bez ľútosti. Aký požičaj, taký vráť. Už sme mali rozhovor, že nie sme si uz takí blízki ako sne si boli. Ka som mu povedala, že žiaľ ani neviem, či ešte chcem, aby sa to napravilo. Môžme za to obaja, on sa snaží viac ako ja, no jeden tón iný a ja som zas tam kde som bola. Mám v sebe zas hnev na niekoľko dní. Neviem čo s tým, či sa mi podarí ho niekedy ešte ľúbiť a ci sa dokážeme zmeniť obaja. Neprešla si nejaká žena uz týmto? A podarilo sa nájsť si k sebe znova cestu?

jaass
12. máj 2020

poradňu nechceš skúsiť?

autor
12. máj 2020

@jaass tam by som ho žiaľ nedostala. Má ego ako hrom a to by veľmi utrpelo.

jaass
12. máj 2020

rozprávali ste sa o tom?

autor
12. máj 2020

@jaass áno, on ma na psychológov svoj názor a hotovo.

jaass
12. máj 2020

Spomenula si, že sa snaží viac ako ty. Nechcela by si ho nejako prekvapiť niečím? Aby ste šli niekam na výlet, wellness, kamkoľvek....zlý nápad?

mata1001
12. máj 2020

Veď mu pri ďalšom jeho arogantnom vystúpení povedz,že ked sa neuvedomi a nezmeni správanie voči tebe ,tak začneš premýšlať nad rozvodom...

autor
12. máj 2020

@jaass tri dni dozadu som vybavila k malej našich, ze skočíme tam, kde sme chodili za slobodna a boli sme tam šťastní. Nebolo mu najlepšie, a ze našich nechcel otravovať, nech si oddýchnu (boli u nas celý týždeň). Takže neviem, či mu bolo naozaj tak na nič (robil od rána okolo domu-aby na to nemyslel vraj), alebo so mnou sam nemal chuť stráviť čas. Alle sľúbili sme si, že najbližšie ako sa bude dat pôjdeme.

autor
12. máj 2020

@mata1001 to už počul veľa krát, teda nie priamo, ze rozvod, ale nech to uz nerobí, lebo ostane sám.

eliska13
12. máj 2020

Ako dlho ste spolu?

heln
12. máj 2020

Nájdite si na seba čas, porozprávajte sa, odpustite jeden druhému to čo vás hnevá. Keď prídete z roboty, napr. večer, nájdite si spoločný čas pri večeri, čaji, káve, keď sa každý z vás vyrozpráva z toho, čo bolo v robote a tak. Raz začas odložte deti a strávte sami spoločný čas.

autor
12. máj 2020

@eliska13 len 6 rokov.

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
daganov
12. máj 2020

nie, aké požičaj, také vráť, keď začnete spolu bojovať kto z koho a z vášho vzťahu sa vytratí úcta, je koniec, už to nebude mať zmysel lepiť. Ak je na teba arogantný a povieš mu pokojným hlasom - mrzí ma, že sa takto ku mne správaš, staviaš tým medzi nás múr. Chápem, že môžeš mať zlú náladu, niekto ťa naštval, ale ja som ti neublížila, prečo sa tak ku mne správaš? Netrkne ho to? Určite musíte ísť niekde len vy dvaja, aj keď len do kina a potom na pohár vína a to aspoň raz, dva krát mesačne a veľa sa rozprávať

autor
12. máj 2020

@heln áno, to robievame, poobede si sadneme ku káve, resp donedávna sme robili a stále to bolo na nič. Naša malá je živé dieťa a do večera mam co robiť, s nou mi moc nepomáha, ze ho nebaví čítať si knihy atď. Keď mu poviem, občas ju vezme na dvor ked potrebujem upratovať. To je ďalší kameň úrazu.

mirkava
12. máj 2020

Vecera, vinko..... spolocny cas, nahodit sa, koketovat 😉

autor
12. máj 2020

@zazvorka87 brala som si ho z lásky, za to aký bol, no ako je to teraz, za to môžme obaja a nestalo sa to zo dňa naa deň, čiže by to nebolo vôbec fér.

jaass
12. máj 2020

asi ste sa dostali do stereotypu....ale podľa mňa nič vážne, naozaj 🙂 pomohol by vám výlet, keď sa bude dať určite choďte, pomôže vám to. Večer mu skús urobiť masáž alebo ho potešiť hocičím.

daganov
12. máj 2020

Ty si zrejme s malou doma a on pracuje. Ako trávite voľný čas? Keď príde on z práce, víkendy?

autor
12. máj 2020

@daganov áno predtým som to takto robila stále, jeho ešte vytočilo, že to dokážem povedať pokojne. Až neskôr som začala byť aj ja arogantná. Najhoršie bolo to, ze minule leto bol celé u nas moj otec a dirigoval. Vtedy sa to cele veľmi pokazilo, ale keďže si našich vážime obaja veľmi, nemohli sme ho poslať preč. A manželovi som stále hovorila ze ho obdivujem, lebo mne keby svokor takto riadil gazdovstvo, hned mu ukážem dvere..

autor
12. máj 2020

@jaass chodievame takto z času na čas. Milujeme hory a ked deme aj sami bez malej, ja uz sa tam necítim ako predtým. Ale bodaj by to bol naozaj len stereotyp.

daganov
12. máj 2020

prečo ste otca nemohli poslať preč? Bol chorý, či čo? A dirigovať by som mu teda nedovolila ani náhodou

jaass
12. máj 2020

ver mi, že je. Bude všetko v poriadku, musíš mať chcelosť. Začni od seba. 🙂

autor
12. máj 2020

@daganov nie, ja tiez pracujem, resp momentálne home office, mala doma, jasle zatvorené a manžela prepustili z prace. Voľný čas teraz máme málo, pretože stále prerabame dom, tak väčšinou robí to.

autor
12. máj 2020

@daganov naši nám veľmi pomohli, veľa peňazí nam vrazili do domu a neviem, skrátka bolo nám obom blbé. Tak som maminu uprosila, aby si ho volala domov, ze sa sama bojí. Oni bývajú v byte a jeho bavia roboty okolo domu. Ale aspoň takto potom odišiel. Ja viem, ze sa to taktto velmi pokazilo, manžel vtedy chodil nonstop nervózny, co saa nečudujem, ale zas, ja som mu nic nespravila..

daganov
12. máj 2020

otec vám pomáhal s domom?
Ak manžela prepustili z práce, tak ho to mierne ospravedlňuje, ale ozaj len mierne, ale problém zrejme vznikol ešte pred tým

autor
12. máj 2020

@jaass ja viem, len ked ja začujem náznak arogantného tonu, fakt som zas na niekoľko dni tam, kde som bola. A navyše od porodu (skoro 3 roky) vôbec nemám naa manžela chuť. Úplne ma akoby prestal priťahovať. A to je ešte horšie.

daganov
12. máj 2020

tak teraz som na strane tvojho manžela a dúfam, že si to pred ním priznala aj ty, že to, že bol otec u vás celé leto, prispelo k tomu, že váš vzťah už nie takým, akým bol. To preboha koho bol nápad, že bude u vás celé leto a prečo ste s tým súhlasili? A ešte aby vás dirigoval, celé zle!

autor
12. máj 2020

@daganov nie to bolo ešte predtým, toto sme zvládli, tu výpoveď. To som ho naozaj podržala, lebo skutočne v práci je snazivy a za toto nemohol vôbec.

autor
12. máj 2020

@daganov áno, to vieem, ja som sama hovorila, ze ma to moc mrzí a viem ze sa yo vtedy najviac pokazilo, to beriem, ale uz tu daaavno nie je.

daganov
12. máj 2020

Predstav si, že je celé leto u vás svokra a stále ťa buzeruje, ako by ti bolo. Že nemáš na manžela chuť tri roky? Prečo to už dávno neriešiš? Možno je v tom antikoncepcia, možno niečo iné, ale ty čakáš od muža, ktorý celé leto má nad sebou "dohľad" svokra, ktorý cíti, že svoju manželku nepriťahuje a ktorý prišiel o prácu, že bude celý happy?