Ako si napraviť vzťah s otcom?

18. apr 2021

Ahojte myslíte že ešte sa dá zachrániť vzťah s otcom alebo je už neskoro? Keď som bola malá veľmi si nepamätám aký si mali vzťah potom keď som mala6 rodičia sa rozviedli a ja som s mamkou išla do zahraničia kde sme žili do mojich 16 rokov. Na Slovensko som chodila cez prázdniny ktoré som trávila s otcom keď sa dalo. No keď sme sa vrátili naspäť navštevovala som ho cez víkendy teraz už mám priateľa,bývame spolu a svoj život takže tak často sa nevidíme, aj tým že otec je doma len cez víkend. A ide mi o to že chcela by som lepší vzťah s otcom. nepamätám si kedy som mu povedala že ho ľúbim alebo objala. Mamke stále poviem že ju ľúbim. A je mi to trochu ľúto.

liljana
18. apr 2021

Ak ma o teba zaujem, co asi ano, ked ste sa cez prazdniny navstevovali. Mozte si casto volat, navstevovat sa, naplanovat si obcas spolocnu akciu cez vikend, ist na vylet, turistiku, robit rodinne oslavy. Veci, co sa robia v blizkej rodine.

autor
18. apr 2021

@liljana áno.vola mi pomaly každý druhý deň. Chodievali sme na nákupy cez víkend, teraz sa to nedalo. Aj sem tam som s ním išla do práce keď boli otvorené sauny a bazény tak tiež ma sem tam zobral.

janinah
18. apr 2021

Nikdy ,kým otec žije,nikdy nie je neskoro.Stretávajte sa ako často to len pôjde,ak budú vnúčatká,tak to bude ešte lepšie.Je super,že máš takú snahu.

maximilie
18. apr 2021

A co sa stalo, ze ho treba napraviť? Môžem vedieť koľko máš rokov?
Odcudzili ste sa, alebo sa niečo stalo? Prečo mas pocit, ze ho treba zachrániť?

lindous
18. apr 2021

Mne to neznie, že máte pokazený vzťah, len proste nie je toľko času sa stretávať a teraz ani príležitostí ... ale očividne má záujem, keď si takto volávate 🙂 tak mu kľudne povedz, že by si bola rada, keby ste si našli viac času na seba a spravili si cez víkend nejaký spoločný výlet, určite sa poteší a to že ho ľúbiš mu môžeš kľudne zavolať aj hneď teraz, keď to tak cítiš 🙂

amelie2017
18. apr 2021

No podla toho co pises, ani nie je moc co napravat. Ved ste casto spolu. Aj si casto volate. Len teda uz nevieme, ako ten cas ci telefonaty travite. A ze mu nepovies, ze ho lubis je tiez normalne. Uz len tym, ze sa stretavate mu to davas najavo.

sslobodnamama777
18. apr 2021

ved mu to povedz, co chces povedat.

autor
19. apr 2021

Ďakujem za rady.