icon

Ako si získať bohatého manžela?

20. dec 2023

Tu na koniku mam niekedy pocit, ze vsetky zeny maju za manzelov milionarov. A tak ma to zaujima, kde ste na tych muzov prisli? Ako si najst manzela pri ktorom sa budem mat dobre? Vacsinou stretavam len muzov s priemernym alebo podpriemernym prijmom.

rebrambora
20. dec 2023

A ty mas nadpriemerny prijem?

kacena4
20. dec 2023

peniaze na účte muža ti nezaručia ze sa budeš mat dobre ... ak ťa nebude milovať, bude podvádzať či biť ťa milióny na účte, byt v ba ci dovolenka na maldivach ti bude na.... ale možno sa mýlim ...
a nie nemáte tu vsetky muzov milionarov a predstav si máme sa veľmi dobre lebo aj po 20r sa milujeme a to je základ vzťahu

autor
20. dec 2023

@nikaeli nie je to malo, nehovorim ze mam malo, ale chcela by som mat tu slobodu napriklad nepracovat, alebo pracovat menej a zaroven sa mat dobre

suve99
20. dec 2023

@suge a dobre sprostého

sticker
autor
20. dec 2023

@rebrambora ano ja mam nadpriemer.

ell_addams
20. dec 2023

Ja v posilke, tam sú aj pekní aj bohatí

autor
20. dec 2023

Mile zeny. Vela tu citam prispevkov ze bohaty= zlata klietka, bohaty lasku nezaruci. Mate pravdu. Ale naozaj neexistuje muz ktory je sikovny, nadpriemerne zarabajuci, laskavy a stedry?

marseillefan
20. dec 2023

Moja manželka si ma našla ešte keď som bol chudobný študent. Videla vo mne to, čo žiadna iná žena nie... Imponovalo jej na mne, že som ambiciózny a inteligentný, i keď jej srdce som si získal vďaka úplne iným prednostiam. Nehľadala peniaze, ale ak si žena správne vyberie, tak tie prídu samé. V mojom prípade však len a len vďaka tomu, že pri mne vždy stála a bezhranične mi dôverovala v mojich rozhodnutiach. Nechala ma investovať bez mihnutia oka aj naše posledné úspory do začínajúceho biznisu a vyšlo to... nikdy by som nebol taký úspešný bez podpory a dôvery mojej manželky. Za každým úspešným mužom stojí žena a o mne to platí stopercentne.

radacak
20. dec 2023

Nepotrebujem muža aby som sa mala lepšie ale chcela by som 🙈🙈🙈🙈🙈🔝

ariannazara
20. dec 2023

Všetci boháči majú zlatokopky napichane kačky co sa pretrcaju po instagrame, telke a pod. Priemerná teba ho nezaujíma bohužiaľ 🤣 všimni si všetkých aké majú ženy vyzerajú jak cez kopirku

banderaska29
20. dec 2023

@anonymous87 nehovorím o laske až za hrob, kde to tam preboha čítaš ? 😀 😀

zuzanaete
20. dec 2023

Myslim, ze mas idealnu predstavu, ze botaty muz = istota, stastie. Zial choroby si nevyberaju iba chudobnych, rovnako aj problemy. Mozno vidis v okoli len nejake veci napovrchu, ale nevidis vsetko. Ano, peniaze su dobre, ale nie su vsetko.

kitycat
20. dec 2023

Su taki muzi, ale tazko sa hladaju.

Neviem preco sa tak do teba obuvaju lebo tiez mam pocit, ze vacsina ma muza bohaca.. my sme taky priemer s muzom, ale oproti jeho kamaratom si pripadam za nas ako chudera.

0silvia0
20. dec 2023

Mne pripominas Marfu z mrazika: aj ja chcem zenicha, chcem a chcem!!!

anonymous87
20. dec 2023

@banderaska29 nie ja som to myslela na toho zlatokopa, ze my mame takeho kamosa zlatokopa 😅 ze vsetci mu “verime”, ze ju lubi tak ako prezentuje (ona tazko za vodou, o 10 rokov starsia, s dvoma detmi…)

tiezjedna
20. dec 2023

@autorka samozrejme, že takí existujú. Mám jedného doma. Navyše je skvelý otec a manžel. Ale neviem, či by sme boli tam, kde sme, keby kedysi nepomáhal budovať firmu mne a potom ja jemu. V tom môže byť zásadný rozdiel ako prežiješ život - či navzájom niečo vybudujete a prejdete si tú cestu spoločne, alebo prídeš k hotovému, kde bude tvoja pozícia úplne inde.

autor
20. dec 2023

@0silvia0 a co je na tom zle, chciet sa mat lepsie?

maryetta
20. dec 2023

Tak to už len boris….
On berie taketo pripady…

bessie12
20. dec 2023

Tak sa snaž viac a budeš sa mať lepšie 🤷‍♀️

pe_mi
20. dec 2023

@autorka ja som si našla manžela a tiež v tej dobe nezarabal veľa.podpriemer.
Teraz zarába nadštandardne, ale zase na úkor čoho.robi v zahraničí
Malo času spoločného,s deťmi.nechodime skoro nikam.lebo jednoducho stále pracuje.
Ja sa nesťažujem ,len konštatujem nevýhody
Nebude vonku večne,len na čas.
Je štedry ku nám.nemame rozdelené financie,nemusím pýtať peniaze, koľko miniem,tolko miniem.šetrime si.máme sa proste finančne dobre.
A nie nechvalim sa,neskreslujem.som vďačná že sa máme dobre.nie je to chvalenkarstvo na MK

0silvia0
20. dec 2023

Ved nic, chci, len pisem, ze si mi pripomenula Marfusu

autor
20. dec 2023

@tiezjedna to je pravda, vela zien chce prist na hotove, ale asi to takto nefunguje. Budem sa s tym musiet zmierit a byt vdacna za to co mam

sissy27
20. dec 2023

Neporadim, ale dovolim si pripomienku - hladaj nie len bohateho, ale aj stedreho, lebo lakomec ti bude zbytocny 😅

autor
20. dec 2023

@bessie12 ja sa snazim najlepsie ako viem som pracovita, ale mam svoje limity

ell_addams
20. dec 2023

Nie je na to nič zlé že sa chces mať lepšie ale úprimne, teraz ma tu zhejtujú ale tie čo žijú priemerné a podpriemerné životy ti neporadia, aby si sa nedajbože mala lepšie ako oni

lapersefona
20. dec 2023

A preco to vlastne chceš dom ci dovolenku na Maledivách? Je to naozaj to co by ta urobilo stastnoi alebo po tom tuzis len preto ze vidis tie fotky na modrom konikovi? Mas dobru pracu, vela uspor, rodinu a verim ze aj zdravie vaz si co mas. Nie je to samozrejmost.
Dolezitejsi ke aj tak miz ktory ma dobre srdce s miluje ta co z domu keby ti ten zbohatlik zahyba alebo neviem co

autor
20. dec 2023

@ell_addams ano ja mam pocit ze zatial len ty jedina mi tu fandis 😀 ale tak ostatne zeny su mozno realistiky, zas tych bohatych a stedrych muzov naozaj vela nie je

basulaak
20. dec 2023

Daj sa porobit (kvalitne plastiky) a najde si ta

ell_addams
20. dec 2023

Len som odpovedala na otázku kde som takého našla ja 😁 lebo niektoré majú potrebu moralizovať a poučovať o tom čo sa človek ani nepýtal 😁

autor
20. dec 2023

@ell_addams ano dakujem za tip.