Ako si získať bohatého manžela?
Tu na koniku mam niekedy pocit, ze vsetky zeny maju za manzelov milionarov. A tak ma to zaujima, kde ste na tych muzov prisli? Ako si najst manzela pri ktorom sa budem mat dobre? Vacsinou stretavam len muzov s priemernym alebo podpriemernym prijmom.
Ale milo si ma pobavila, úprimnosť sa cení a otázky treba klásť, prečo nie🙂
Ale, ved kazda by chcela bohateho a k tomu, aby bol dobry, stedry, venoval sa rodine. Kto neprizna, klame. Ale, taki su zvycajne uz rozchytani. Bud, pockas, az sa nejaky uvolni, alebo naozaj radsej zostat pri beznom priemernom, ale za to kvalitnom partnerovi, mozno sa pri dobrom vybere partnera a spolocnym podporovanim, spolu prehupnete do sfery bohatych
🤣🤣🤣🤣🤣
Mala som bohateho frajera. Totalne mi isiel na nervy - robil za mna rozhodnutia atd, snazil sa mi vsetko planovat, obskakoval ma. Po 2-3 mesiacoch som zdrhla, nebola som do neho zamilovana. Takze nie sa vzdy dat mat vsetko.....Spokojnost a lasku si nekupis.
Myslíš že bohatý by sa šiel starať o obyčajnú ženu ktorá zarobí 1400€ ?
Ktorá sa nevládze starať o svoje výdavky ?
Nemyslíš vážne 😂 Dúfam že aspoň vyzeráš ako modelka VS keď už máš takéto požiadavky na milionára... Zobuď sa zo sna prosím ťa, všetko nieje zlato čo sa bliští. To že je chlap bohatý neznamená že bude rozhadzovať prachy na ženskú 🙄
Moj muz zaraba nadpriemerne ale ked sme si spolu zacali tak mal asi stvrtinu ako teraz, mali sme spolu prenajatu izbu s dalsimi ludmi na byte, spavali sme na matracoch na zemi a nocne stoliky sme mali vyrobene z krabic 🤣🤣 Postupne sa vypracoval. A spoznali sme sa na VŠ.
Takže odporucam hladat niekoho pracoviteho a inteligentneho a mozno budes mat stastie a tiez sa postupne vypracuje na lepsiu poziciu 😉
Pripajam sa k podobnym prispevkom = moj muz zaraba nadpriemerne ale ked sme sa spoznali tomu tak nebolo kedze sme koncili VS. Ja som napr. velmi hrda ze na svadbu,auto a hypo sme nasetrili my dvaja sami bez pomoci a nas spolocny ucet sa volal “buducnost” 😂 Naozaj je to v zivote tak ze taketo veci prichadzaju postupne,spolocnymi silami. Nie ze si najdes nejakeho bohateho co ta vezme na Maledivy ale za 3 roky uz bude brat inu,to je načo dobre ?
@miska1997 Počkaj, tak ale prečo nie? Veď práve o to ide, že keď viem sám zarobiť, tak nemusím riešiť, koľko zarába moja partnerka. Moja manželka opustila veľmi dobre platenú pozíciu v korporáte a bolo to to najlepšie rozhodnutie pre naše rodinné šťastie a pohodu.
Mať sa dobre finančne alebo mať sa dobre? Na to prvé potrebuješ bohatého, na to druhé milujúceho a chápavého.
Ja ti poviem len jedno: peniaze nie sú všetko
Ver mi!!
Môj muž je síce bohatý a môžme mat všetko čo chceme, ale povahovo je to príšerný človek, ktorý ničí moje psychické zdravie
Naozaj by som radšej žila skromnejšie s dobrým a láskavým mužom, ktorý by ma skutočne miloval tak ako si to zaslúžim. Ako mať bohatého, ktorý ma nerobí šťastnou a neváži si ma.
Tým nechcem povedať že chlap nemôže byť aj dobrý aj mať veľa peňazí, verím že sa nájdu aj takí.
Ale zamysli sa nad tým prosím ta 🙏🏻
@nikoletta1712 ze lepsie ucila 🤣🤣🤣.
Zamyslela som sa a skúsim odpovedať k veci na tvoju otázku. Milionár môže viesť buď všedný nevýstredný život- toho ťažko vyčucháš, alebo naopak výstredný okázalý- tento druhý typ sa ti bude ľahšie hľadať. Bude najskôr jazdiť na poslednom modele Mercedesu, alebo zn. Jaguar, bude mať drahé hodinky (žiadne nepoznám) vygoogli si, bude hrať golf, bude členom jachtárskeho klubu...no a takto sa ti otvára milión možností. Môžeš sa zamestnať v autoservise Mercedesu, Jaguaru atď umývať tam autá (ak chceš v bikinách), Môžeš sa stať predavačkou v drahom hodinkárstve, Môžeš kosiť trávnik na golfovom ihrisku (ak chceš aj v bikinách) Môžeš byť čašníčka v tom jachtárskom klube, umývať servisovať jachtu...(pozor určite nie v bikinách, bo tie budú mať všetky naokolo)..atď....a ešte ma napadla jedna príhoda, keď sme sa raz prechádzali po prístave v Saint Tropez, kolegyňa hovorí, že tu môže človek naraziť na milionára na každom kroku, a zrazu sa pred nami zodvihol z lavičky bezdomovec (aspoň tak vyzeral) a nastúpil na obrovskú jachtu😁 tak lovu zdar 🤗
Môj nemal nič ,iba zdedený pozemok ... Pomohla som mu s domom ,firmou, ...a čo z toho ? Ja mám dobrý pocit .pre mňa peniaze nehrajú v živote nejakú dôležitú rolu
Postuduj si Kevina Samuelsa. On sa venoval vztahom "high value men and women".
aj ja chcem bohatého ženícha , mám kopu životných skúseností . Vymením ich za peniaze 😂
@deniska2706 prečo s ním teda si?
Nebudem útočiť. Ale to, že natrafis na bohatého sa buď stane alebo nestane. Človek si vyberá v prvom rade srdcom. Ak to tak nie je, môže nastať v tvojom živote obrovský problém a ty mat ten zivot zničený a nešťastný.
A ak chceš bohatého, tak sa treba pohybovať v spoločnosti, kde sa taki bohatí ľudia vyskytujú. Potom sú šance väčšie.
poviem tak. do svojho muza som sa buchla na prvy pohlad. proste chemia usmev hned zafungovala. to ze je nadpriemerne sikovny programator co ovlada 3svetove jazyky som zistila az po zamilovani ako prijemny bonus 😇😅
Chceš si nájsť úspešného a bohatého? Buď sama úspešná a veľmi bohatá a potom nájdeš.

Mile zeny. Vela tu citam prispevkov ze bohaty= zlata klietka, bohaty lasku nezaruci. Mate pravdu. Ale naozaj neexistuje muz ktory je sikovny, nadpriemerne zarabajuci, laskavy a stedry?
odpovedám na tento komentár. Takéhoto mám doma. Ale sme spolu od jeho 17rokov, čiže ešte s holým zadkom sme boli obaja. Teraz zarába nadpriemerne a má všetky vlastnosti, ktoré si opísala