Ako slušne odmietnuť nevhodné svadobné šaty?
Ako slušne odmietnuť svadobné šaty? S budúcou svokrou sme určitý čas boli na nože teraz ako znak zmierenia mi darovala svoje vlastné svadobné šaty, aby som ich mala na sebe na našej svadbe. Sú strašné, zozltnuté. Pre niekoho môže byť retro in, ale nie toto. Moje argumenty že mám inú postavu, že je to priveľký dar čo nemôžem prijať ako keby ani nepočula. Som bezradná
Mila autorka, bude dobre, s odstupom casu pochopis, ze sa ti stalo to najlepsie. Drz sa a nedaj sa, ani ( keby chcel aby si sa vratila spat ) Tu sa neda hovorit o laske.
drz sa. vo vztahu mas pravo na svoje nazory a pocity. partnerstvo funguje, len ked by aj teba bral do uvahy pri spolocnych veciach. aj ked ti je teraz smutno, casom bude lepsie. hladaj partnera ohladuplneho k tvojim citom.
vyhodili? tvoj partner je nesvojpravny? keby ta mama vyhodila, ale obaja?? on je ovplyvneny nadvladou mamy, hrozne sa to počuva, ake takeho muža by som nechcela
Keby ťa miloval, nezruší svadbu kvôli svojej drblej matke a teda ťa už aj vyhodil už teraz. Čo si čakala? Že po svadbe by sa ti svokra prestala montovať do života? Že ten tvoj drúk by si ťa začal vážiť ako rovnocennú partnerku, na ktorej názore mu záleží? Nerob si zo svadby zázračný prútik, ktorý všetko zmení. Len by si si život znicila. Je mi ľúto, že to nevidíš, ale on ťa nemiluje. Miluje svoju matku, ty si len do počtu. K tebe sa chová ako k nesvojpravnej, ktorá ma obskakovať a plniť želania jeho matky. To takýto život chceš žiť?
Takže ťa vyhodil z bytu ešte len, keď spolu chodíte kvôli jeho mamičke. Asi si to potrebovala, aby si sa zobudila, lebo musela si už v minulosti vidieť, že tam tie vzťahy nie sú normálne. Máš terapiu šokom, aspoň nemáš za čím smútiť.
@karolinakr on ma vyhodil v sobotu večer, vykričali sme si veci ktoré by sme za normálnych okolností zrejme ani nevyslovili. Nikdy predtým sme sa takto nehádali. Jeho matka odmietla akceptovať že chcem pozvať iba asi 6-8ludí na svadbu. Ona 50-100osôb. Mala som na silu pozvať všetkých bývalých a súčasných kolegov(samozrejme to aj zacvakať) len preto aby tá hromada čo ona plánovala pozvať nevypadala ako dav, lebo moja časť by sa pri nich stratila, a že by to vypadalo v jej očiach zle , že na jednej strane sú šiesti a na druhej húfy ľudí. Zaklincoval to tým,že nemám mať závoj lebo už nie som nevinná.
@katkami123 nechaj ju trocha, ty si nikdy nebola zalubena do grazla? sak to sa stava. ale je vyhodena nastastie, najlepsie co sa jej mohlo stat.
drzime ti palce, prezijes to. chvilu posmut za stratenou laskou a sup do spolocnosti a hladat presne opacneho chlapa ako tento.
asi on by mal mat zavoj, ked je take nevianiatko, aj jeho matka by si mala dat zavoj, na svadbu nevesty🙂
@denkatn
Len on ju musel vyhodiť, ona by sa s ním nerozišla, radšej by trpela a dúfala, aj tie svokrine šaty by si napokon obliekla. A dalsia vec, myslím, že aj tak za ním pobeží, keď sa bude dať, aj to tu písala.
@katkami123 nepobezi, medzitym sa spamata, kamarati a my ju podrzime.
@katkami123 áno, ale nikdy on mi neubližil. Vie kde som, predvčerom som si zašla za zvyšné veci.
aj citovo ti moze druhy ublizit. zit v bezohladnom vztahu by bolo utrpenie.
Dúfala som, že s chladnou hlavou bude rozmýšľať ináč, ale stále je naštvaný. Nechce si ma vypočuť a čo je horšie neverí mi , že veci čo som mu vykričali v sobotu mam ozaj od jeho matky.
@denkatn aj ked si to asi myslela dobre, mne to naozaj pisat nemusis, ze vztahove veci su zlozitejsie a su aj nezreli chlapi 😉. Sama som mala par vztahov a momentalne som v 14rocnom vztahu, kde to absolutne nie je jednoduche a z daleka nie cierne alebo biele ale lubime sa. Clovek ma ale vediet, co od vztahu ocakava a co je pre neho akceptovatelne a co uz nie...Preto som celkom nepochopila tvoj komentar 😕. To, ze som sa vyjadrila tak, ako som sa vyjadrila, nevylucuje fakt, ze existuju aj nezreli chlapi a vztahy su zlozitejsie 😉. To, ze on sa zachoval ako sa zachoval len znaci jeho nezrelost a nedostatocnu lasku k autorke. Moze ju mat rad ale pokial niekto niekoho lubi/miluje a chce s nim stravit zvysok zivota, tak si uprace kontrolórsku matku a nedovoli jej, aby mu to pokazila. Je to len a len o tom, co sme ochotni akceptovat a co nie 😉
@autorka to, ze ta vyhodil ma byt posledna kvapka, si si toho vedoma? V ziadnom ale ze v ziadnom vesmire neexistuje, ze ta clovek, ktoreho si si mala brat, vyhodi z bytu kvoli hadke kvoli jeho matke a inym pohladom na to, ako ma prebiehat vasa svadba a ty by si s nim este aj ostala, ked prestane byt nasraty a ospravedlni sa a bude chciet, aby si sa vratila spat!!! TOTO neurobi pomaly ani posledny chudak, ktory podvadza svoju zenu na kazdom rohu. Viem, ze to pre teba musi byt teraz velmi velmi tazke ale uvidis, po case sa na to budes pozerat ako na najlepsiu vec, ktora sa ti stala. Jeho pricinenim si sa zbavila nezreleho, hlupeho chlapa, ktory sa necha manipulovat vlastnou matkou a neveri ti. Radim ti...nevracaj sa k nemu, aj ked bude chciet, aby si sa vratila...teraz si ranena, city tiez nevyprchaju zo dna na den...ale hrdost dufam mas...
Vobec nie je horsie, ze ti neveri. Je pravdepodobne, ze ti neveril vobec. Neries ci je nastvany ci nie. Rozmyslaj co chces ty. Skus sa na situaciu pozriet s inym pohladom- akoby z vonka a dojde ti, ze chlap, ktory miluje, sa takto nesprava.
@denkatn
Áno, aj ja som chodila s grazlom. Ale zas treba mať v sebe ručnú brzdu. Autorka ju nemá. On sa k nej sprava ako k handre a vyhadzuje ju, ona sa mu natíska a dobiedza ako najposlednejsia…. Chovajú sa k nej hnusne obaja (svokra, priateľ), lebo vidia, že môžu, ze ešte ona dobiedza, nemá hrdosť ani sebaúctu. Iná by už dávno buchla dverami. Toto je už autorkina sprostosť, že so sebou takto nechá zametať. Ako som písala, aj si ho vezme, on s nou ešte trochu pokrúti, nech sa naučí do budúcna už iba so všetkým s nimi súhlasiť a nemať názor a po rokoch bude mať jej svokra všetkých troch rozvedených. Lebo s takymi povahami, čo vychovala to inak nevidím. A vyhodiť niekoho z bytu je extrém, ale autorka je slepá, zo svojho priateľa si urobila poloboha, ktorý môže všetko.

@katkami123 dôvod neboli šaty, veľa vecí sa postupne nahromadilo , to že ona diktovala že sa mám dať pokrstiť ,v akom kostole mám vydávať, za ktorým kňazom na náuku, koho pozvať, koho nie, menu, torta či mať závoj či nie, koho za krstného rodiča, koho za svedka, kto čo platí. Ozaj som nemienia zaplatiť za jej maniere čo vyvrcholilo vo veľkej hádke.