Ako som mala reagovať?
Ahojte, prišla som domov a priateľ vari guláš. Len som ho poprosila, nech keď bude dávať lečo mi odoberie čistú porciu bez leča. Nič viac. Alebo nech zavolá mňa a ja si to urobím. A on? Hodil varechu o zem a nabíja s vecami okolo seba. Hovorím mu nech netrieska, pretože to je na migrénu ( reálne mi ich hluk spôsobuje) a on to robí ešte viac. Som ja debil alebo on? Nechápem. Čo zlé som urobila? Sme vo fáze rozchodu, ale základná slušnosť.. 😐
Kde to tento svet speje keď dospela ( snad) žena, nevie zhodnotit co je ok a co nie ? 🤦♀️
Ste vo fáze rozchodu? To je aká fáza? Tak buď sme spolu alebo nie sme. Uvar si sama a nebav sa s ním, ak ste rozídení, len ešte bývate spolu.
@klarissa25 viem ze to nie je ok len neviem ako s ak tomu postaviť. Ci neriešiť ci vrieskat po ňom alebo ísť niekam von a srať na to
@melanta tak to je už spolu nespíme aj mame svoje životy ale ešte bývame. Varíme na striedačku
To je tvoj pohlad nevidime vam do vztahu…
Ak ho furt komandujes pri vareni kedy ma co a ako pridat odobrat-ho to proste nahnevalo
Rovnako s trieskanim-je nahnevany tak trieska povedat mu ze je to migrenu je len priliate oleja na nastartovanie. Nevsimaj si ho navar si sama a nebudes muset riesit nic z hore uvedeneho😄
Ak ste uz rozideni varte kazdy zvlast problem solved ake vrieskanie po nom?😂
Normálne si začínam myslieť, že za tieto prapodivné príspevky vás niekto platí.
Alebo, že si ich sem "modrykomik" píše sám, či niekto z jeho družiny, aby bolo čo pridávať na IG.
By som ho poslala kade ľahšie a odišla by som v momente 😱😱😱 ale zaujíma ma koľko máš rokov 🤔
Nejedz ten guláš, ja by som už žiadne iné jedlo od neho nechcela. Ako ja neznášam, keď sa niekto takto hulvatsky predvádza.
By som mu povedala, nech si ho zozere sam, ze teba uz aj tak prešla chuť...a odisla by som
odid. Ked zacnes hucat do toho ako on trieska s vecami, tak to tam budete ako v blazinci. Pockaj kym sa situacia ukludni a potom chod za nim.
@maca1984 akurát to mal včera pekne vysvetlené na storkách, že ako takéto stupidity pekne zvyšujú príjmy tejto platforme. Takže kľudne aj toto môže jedna z aktivít ani nie tak modrého komika, ale samotných majiteľov / prevádzkovateľov stránky.
pre autorku: veď sa už normálne rozíďte, odsťahujte, nežite spolu, nevarte spolu. Problém vyriešený, nemáš za čo.
Neviem si predstaviť, že som vo fáze rozchodu a varíme na striedačku...
Mňa by tiež nahnevalo, keby ja varím pre obidvoch a muž by prišiel, že mám odobrať kus jedla. Že on si už dochutí lepšie sám...
Naco ho o niečo ziadas? Ked ste dohodnutí,ze uz nieste pár,len spolubývajúci a varíte na striedačku,tak si mala prísť k hrncu, povedať...odoberiem si porciu, môžem? A urobiť tak.
Absolútne nechápem tieto "problémy"
Var si sama a čím skôr odid. Čo iné sa ti dá povedať, ešte som nepočula žeby si rozidení varili pre oboch.
Na českom koňovi sa pred rokmi tiež riešilo "nahadzovanie" najmä vzťahových tém adminkami - avšak bežne sa to robí aj v diskusiách v takzvaných relevantných médiách, najmä keď je v !v galérke" mŕtvo. Niektorí redaktori majú na rozprúdenie diskusií niekoľko pritakávajúcich kont, niektorí sa dokonca hádajú sami so sebou (mohla by som menovať, ale zo slušnosti radšej nie.)
Na tunajšom koni je asi najvďačnejšou témou na rozpútanie diskusií "Svokra v x-tých variantoch". Na takú debatu sa so svätým rozhorčením zaručene chytí mnoho žien, aj keď nadhodený príspevok vyznieva málo hodnoverne..
@vroni uz som také jedla, zahustilo to,zelenina sa rozvarila,no tiež mam radsej bez.
Ahoj, ja som na tom horšie ak chceš napíš mi súkromnú správu môžme si popísať téz nevem co ako ďalej....
Ako tiež by som bola 'nadsena' keby niekto zacal frflat co som uvarila.. Ste vo faze rozchodu, tak naco požiadavky typu ze keď bude variť, ma to urobiť tak alebo hentak? Nepáči sa ti, uvar si sama. By som sa ti vyprdla na speci požiadavky, ked by sme boli v procese rozchodu. Sorry

Krámy, alebo tehotenstvo....nie, len sa smejem, lebo takú reakciu by som skôr čakala od nejakej precitlivenej ženy 😅