icon

Ako ste fungovali?

9. nov 2022

Ahojte bola som pár mesiacov odcestovaná v zahraničí kde som spoznala skvelého muža s ktorým si veľmi rozumieme a obaja chceme niečo viac ale zároveň vieme že sme od seba veľmi ďaleko a len tak zo dňa na deň nemôžeme všetko nechať a odísť za sebou...on žije v zahraničí ale určite by si tu prácu s jeho znalosťami a vzdelaním našiel a keďže radšej by išiel on sem ako ja tam kde žije on snažíme sa to pomaly začať riešiť ale nebude to hneď ale keďže má už po 30ke chcel by sa čo najskôr usadiť a potom po čase by sme chceli rodinku ja mám 24 rokov a tiež už ma to ťahá k rodine... Máte nejaké skúsenosti s takýmto fungovaním? Ako často ste sa stretávali? Vydržalo vám to keď je vzťah v podstate na "začiatku"? Ako prípadne váš partner zvládol to zvykanie si na nový domov? Vďaka 😊

Strana
z2
lujzamaxim
10. nov 2022

Ked sme sa spoznali my, taktiez sme zili kazdy inde, muz (slovak) v UK, ja tu na SK. V podstate sme fungovali tak, ze som kazdy druhy tyzden (nakolko mi to praca umoznovala) lietala na 4 dni za nim. Vydrzali sme takto rok. Teraz ziheme na SK. Co sa tyka jeho zivota na SK, este stale si zvyka. Kedze zil podstatnu cast zivota v UK.

Strana
z2