Ako ste prišli mužovi na neveru?
zaujíma ma,ako ste si všimli,že vám zahýba?bývalý vykazoval jasné známky nevery a keď som si už bola celkom istá a potrebovala som dôkaz,pozrela som sa do telefónu a bolo to jasné...začínam mať podozrenie,neviem možno je to fakt len podozrenie,ale nedá mi to.nespávame spolu uz skoro rok.najskôr kôli problémom,ktoré mal vo firme,dnes sme sa už nejako odcudzili.nehádame sa,máme harmonický vzťah.dokonca som si istá,že milenku nemá.neviem si predstaviť,kedy by ju stíhal.ale aj tak mám pochybnosti.do telefónu sa mu nikdy nepozriem,takisto ani do mailov,na to nemám odvahu.sledovať sa mi zdá ponižujúce a priznať by sa aj tak nepriznal.niežeby som bola nejaká stíhačka,právaže voľnosti má dosť a práve preto ma napadlo,či jej nemá až príliš veľmi.keď tak vidím kolegov,jak sa to množí jedno cez druhé,tak človeka napadne už kadečo...
@effie81
Este nie ale chystam sa,uz mam termin. 🙂 🙂 🙂
Takéto ženy si vážia muži a majú pred nimi rešpekt, nie slušné ťuťky.
Dúfam že vám to ukáže , je to z facebooku.
https://www.facebook.com/video.php?v=1020255373...
@laskavocka drzim palce 😀 a o Gucciho a Chanel nech sa tiez niekto postara kym budes v nemocke.😀
@sunshineka najprv pises pozrela som do telefonu.. potom do telefonu a mailov nikdy nepozriem.. Ja neviem comu mam verit
@tomi16 byvaly vykazoval vsetky znamky podvadzania,len zatlkal.tak som pozrela do telefonu,aby sa uz nevykrucal a aby som si bola na istom.ver napisanemu a nedomyslaj si 😀
@irenkask tak do takehoto stadia by som nechcela dostat,aby som musela vlastneho muza mlatit 😀
@ivasyc no dobre,prisnilo sa ti a ako si vedela,ze s nou aj naozaj spal?
@sunshineka A už si teda niečo zistila?
@adri266 zatial neplanujeme manzelsku poradnu.je pozorny ku mne a nehadame sa.pekne si spolu nazivame.len k sexu nikdy nedojde.uvidim ako bude po vianociach a podla toho sa rozhodnem.on je pristupny v tomto smere aj suhlasil s poradnou,nema s tym problem.cez vianoce nepracujem ani ja,ani on,tak snad nas to oboch nastartuje.ten,kto zazil neveru snad pochopi moje pocity.viem,ze uz asi nikdy muzom verit nebudem
@natalym ani neplanujem nic zistovat.ja som myslela,ze sem budu pisat zeny,ktore s tym maju realnu skusenost a vacsinou pisu zeny,ktore maju usporiadane vztahy a len sa cuduju,ze to nie je mozne takto zit alebo sa hanbia napisat o svojom nefungujucom vztahu.problem bude asi v tom,ze kazdy den fyzicky maka do vecera,ved ani teraz este nie je doma a potom nema energiu na nic.ak ma aj podvadza,tak sa to ukaze same
@sunshineka Tak to som rada, že nie si stíhačka kukajúca kadetade len aby niečo zistila. Tiež Ti neviem poradiť, nezažila som, dúfam, že nezažijem, ale som si istá, že môj manžel je tak inteligentný, že by som ani nemala šancu to zistiť, ak by to sám nechcel. Prajem všetko dobré. 🙂
@natalym mozno aj robim chybu,ze nie som stihacka.byvaleho som tiez nekontrovala a ako som dopadla.
@sunshineka Ja nekontrolujem. Nemám rada ak niekto mňa kontroluje, tak nerobím ani druhým. Kto chce, urobí či s kontrolou alebo bez.
@sunshineka priznal sa lebo stacilo povedať meno kde a kedy
@sunshineka ja domyslam? PISES, CITUJEM TA : bývalý vykazoval jasné známky nevery a keď som si už bola celkom istá a potrebovala som dôkaz,pozrela som sa do telefónu a bolo to jasné...začínam mať podozrenie, A NESKOR PISES .... len aj tak mám pochybnosti.do telefónu sa mu nikdy nepozriem,takisto ani do mailov,na to nemám odvahu.sledovať sa mi zdá ponižujúce a priznať by sa aj tak nepriznal.
POTOM SI PROTIRECIS. hm je to fakt ponizujuce ale chapem , kontroluj a preveruj 🙂 aj tak to milenku nevyriesi
@fufu1 fakt nerozumiem takýmto veciam asi že nespať s mužom...ono sa to niekedy nedá vstah prechádza krizov alebo sú problémy iné 🙂 🙂 🙂 finančné... ale bozkávať sa maznať a žíť ..sex k tomu patrí.... ale rok s niekým nespať a žiť len vedla seba ,,baby čo vám šibe ,,,potom že plačete že chlap ujde k druhej ...
.... myslím že takých je tiež dosť ,,oni asi všetci myslia stým čo máju dole,,no ked utekajú tak asi stále hladajú 🙂 😖 😖 😖 to ťažko tááto tema sa dá tak rozvinuť
no kludne nech napišu prečo nie.??... ja také nepoznám... ved to pohlad ..na vec a tááto téma sa dá..tak rozvinuť...no byť sniekím... a žiť len vedla neho... nieje podla mna rovnocenný vstah dvoch zdravých ludí...,,manželov a rodičov no sme všeliaký...nebudem súdiť no mám na to svoj názor

@maminuska ja si skor myslim, ze bude problem vo velkosti /ci v minimalizme?/ partnera 😉