icon

Ako ste spoznali nového partnera po rozvode - rozchode?

maminkajanka1999
3. júl 2016

Ahojte
,s priatelom sa rozchadzame mame rocneho syna. Povazujem to za najvacsiu prehru, vzdy som chcela mat uplnu rodinu. Mam 27 rokov, cvicim, staram sa o seba, pekne sa obliekam, vyzeram dobre, aj ked samozrejme ziadna modelka. Aku mam sancu este niekoho stretnut? Bojim sa ze ziadnu. Neviem si predstavit, ze by ma chcel niekto s dietatom, aj ked napadnikov som mala predtym vela. Druha vec - dokaze pripadny partner prijat moje dieta z predchadzajuceho vztahu za "vlastne"? Neviem si predtsavit, ze by som sa s "cudzim" chlapom, rozpravala o jeho pokrokoch ako predtym s jeho otcom. A dalsia vec, ako ste vobec niekomu doverovali? Nemam chut travit cas randenim s tymi nespravnymi, chcela by som mat normalnu rodinu. Potesilo by ma, ak by ste mi napisali vase pribehy, ako ste spoznali noveho partnera a aky je vas zivot s dietatom/detmi s predchadzajuceho vztahu.

Strana
z2
sissy27
4. júl 2016

@mima4 no čo, na mladom koni sa lepšie cvála 😎

adeli79
7. júl 2016

mam kamaratku - ona ma 2 deti z prveho manzelstva, on tiez, stretli sa, zalubili a uz maju dalsie spolocne dieta, takze maju spolu 5 deti. 🙂 a inac vsetky moje kamosky s 1 aj 2 detmi, co sa rozisli, rozviedli, si velmi lahko nasli dalsich partnerov.

paulinoocka
7. júl 2016

@adeli79 ono sa to aj tak hovori nie? ze ked to clovek najmenej caka tak vtedy to pride 🙂

timea7
7. júl 2016

@paulinoocka aj u mňa to tak bolo 🙂

paulinoocka
7. júl 2016

@timea7 a tak je to najlepsie!!! 🙂

timea7
7. júl 2016

@paulinoocka asi áno, nič nečakáš, ale príde to. 🙂

kllamarka
7. júl 2016

@maminkajanka1999 Tak uplne ukazkovo presne moja situacia. Rozisli sme sa s ex ked dcera mala rok.
Hm..rovnake myslienky, ako si ja niekoho najdem..a plus dieta malinke.
Moja rada znie - neries to par rokov.
Mala mi podrastla, isla do skolky, s ex sme sa o malu striedali, takze aj cas bol aby som sa o seba starala trocha.
V mojom veku vtedy (30) vsade boli mladi, akoze fajn chalani, ale o tom, ze zapadnut do domacnosti s dietatom - scifi.
A slusnych rozvedenych pomalo.
Ale natrafila som. 🙂 Mala uz mala 5r, ked som na Pokeci - ano na Pokeci 🙂 - nasla mojho terajsieho manzela.
On je rozvedeny, o 2 roky starsi odomna a tiez ma syna z prech vztahu.
Nemal problem si zalozit este rodinu a tak dnes cakame spolocne babo 🙂
Konecne mam zivot taky ako som vzdy chcela 🙂

Moja rada znie - ak sa mas rozist, tak to urob cim skor. Mrhas casom, ktory je dolezity na uzdravenie tvojej psychiky a nastartovanie vlastneho zivota 🙂

Vela zdaru prajem a uvidis, vsetko dopadne tak ako ma 🙂

ulzana
7. júl 2016

Moj tiez sedel na nocniku ked som ja maturovala a sme spolu 13 rokov,malo sa to stat a stalo sa,5 rocna dcerka nam prinasa do zivota tolko radosti a stastia,co sme ani nedufali ze este bude

maminkajanka1999
autor
9. júl 2016

Baby dakujem 🙂 povzbudili ste ma. nejdem este nikoho hladat, neviem si to ani v najmensom predstavit, idem sa venovat syncekovi a dufat ze sa z rozchodu nezblaznim (ex robi veeeeelkeee problemy) no a budem musiet zvazit ten intzernet, zatial som bola vzdy kategoricky proti, ale ako tu vidim funguje to 🙂

kllamarka
9. júl 2016

@maminkajanka1999 Ano funguje, ale bud si ista, ze je tam vela odpadu. Treba byt opartny, aby ta to neznechutilo 🙂 Vela stastia 🙂

paulinoocka
18. júl 2016

@timea7 ako blesk z jasneho neba. Je to najvacsia radost .-)

dragonheart
Autor odpoveď zmazal
kamatopo
8. sep 2019

@maminkajanka1999 ja som zvedavá ako si dopadla? Už je všetko tak ako má byť?

elly11
9. apr 2023

@maminkajanka1999 podľa mňa si dorieš city z rozchodu.
A nechaj to plynúť.

Šancu určite máš 😍
Ja nemám ani 27, ale o 10 viac a este pred rozvodom som si našla. Dokonca partnera ktorý je rozvedený tiež a s jedným dieťaťom tiež.
Neboj. Bude super.
Drzim palce

Strana
z2