Ako ste vedeli, že je to on?
Zažili ste už pocit, že sa odniekiaľ poznáte, ale neviete, odkiaľ? Taký pocit, že je to asi on. Nemyslím teraz poblaznenost, ale ten pocit, že niečo je iné. A ak ste to zažili a cítili ste, že je to on, dali ste sa dokopy hneď alebo to malo aj taký spád, že ste nemohli byť hneď spolu, napríklad bol v rozvodovom konaní, rozchádzal sa, boli ste z iných miest a bola tam diaľka... Skrátka že ste museli čakať a možno ste nevedeli, či to vyjde, či bude s vami po tých komplikáciách a nechceli ste naňho tlačiť 🙂 Niečo totiž zažívam, čo si neviem vysvetliť, no práve tie menšie "komplikácie" tam sú. Mám pocit, taký vnútorný, že mám byť trpezlivá, no nechcem byť ani naivná.
@lucia7933 pardon 3 roky bez sexu, toto si napísala ty: cele tie 3 roky co sme nemohli byt spolu boli velmi tazke..ale niekde som stale verila ze on na mna pocka..a stalo sa tak..cely ten cas sme ani on ani ja ineho partnera nemali.
@katkazocele v pohode...a ano je to tak ako som napísala😉 ci aj 3 roky je vela?
@lucia7933 Poznáš chalan ktorý okolo 20r života chodí do partie, do barov a drží celibát? ešte ak je k tomu sympatický? 😉
@katkazocele áno poznam 😉 a takto viem ze pred tym ako sme sa spoznali nieco mal..jednorazove iba kvoli sexu nic viac tam nikdy nebolo a napriek tomu ze s ochranou a vsetko...povedal ze nikdy viac a prave preto to potom uz neskusal lebo to bolo zevraj totalne onicom a nelakalo ho to..ze si povedal ze uz pocka na tu pravu...a ked ma spoznal preto dokazal pockat tie 3 roky...a viem ze to tak je a nemam dovod mu neverit
@lucia7933 Prepáč, ja už som mala 30r a toto keď čítam, tak...- Naivita(snaha z tvojej strany zromantizovať si jeho osobu , Kaleráby-vymyslel si tento neuveriteľný príbeh ako z červenej knižnice, že on bol 3r bez sexu aj keď mal nato príležitostí x počas školy.
@katkazocele nechcem si nikoho obhajovat a ani naivna niesom, proste ho poznam uz roky a teda nema mi preco klamat ..ale nechapem preco by kazdy chalan musel sexovat s kade kym?? a ako vies ze mal na to x prilezitosti?
@katkazocele a myslim ze teda naivna po 6.rokoch vztahu s nim urcite niesom...prezili sme si teda uz tiez vsetko mozne
@katkazocele a pises ze pocas skoly? akej strednej ?nebodaj Zakladnej? neviem ci je uplne bezne ze na strednej sa vyhladava sex, teda ja som na taku nechodila..kedze na vysokej to byt nemohlo kedze tam nikdy nebol a ked sme uz pritom...on chodil na technicku strednu kde dievcata ani nechodili 😉
@lucia7933 snažíš sa nás tu presvedčiť, že on od 18r do 21r života držal celibát kvôli tebe, v období, keď má muž hormóny na vrchole...😉
@katkazocele nikoho sa nesnazim presvedcit...nech si kazdy mysli co chce. Nepoznas mna, nepoznas jeho...tak prosim nehadz vsetkych chlapov do jedneho vreca..nie kazdy je zvieratko ze nevie ovladat svoje hormony 😉 A inak nechapem preco by mi mal priatel v tomto klamat?? akoze si to vymysla? aj keby mal predomnou 5 zien tak mi to je uprimne jedno lebo sme spolu este neboli...😂😂😂

@katkazocele prepáč, asi mi to nejak uniklá...ale akych 6 rokov bez sexu? Neviem o com pises..a kde som ja take nieco napisala?