icon

Ako ste vedeli, že je to ten pravý?

Včera o 07:56

Nadpis vlastne hovorí za všetko. Ako ste sa pri svojich mužoch presvedčili, že je to ten pravý? Bol to vnútorný pocit alebo ste sa dostali do situácie, kedy sa veci vyjasnili? Mali ste spočiatku aj nejaké pochybnosti? Bol priebeh vášho vzťahu od začiatku jednoduchý alebo ste museli nejaké prekážky prekonať, kedy to vyzeralo dosť na hrane? Alebo sa vám stalo, že ste boli presvedčené, že je to ten pravý a potom sa veci pokazili a váš vzťah to nezvládol?

anonym_858107
•
Včera o 08:04

Ostala som tehotna po prvom sexe a tympadom bolo jasne ze musi byt ten pravy. Ako by som to utiahla sama.

elenka.k
•
Včera o 08:07

@anonym_autor tak u mňa u nás, to bola láska ako hrom! Vedela som, že tento raz bude mojím mužom, hoci mi bolo ešte len nejakých 15 a viac 😀 Ak sa raz zamiluješ, určite to zistíš aj sama. Srdce buší, sa usmievaš, chceš s ním byť neustále, spolu sa smejete, robíte bláznivé veci .... vidíš, ako rieši problémy, ako sa s nimi vysporiada, ako sa správa k iným... áno, myslím, si že každý má nejaké tie prekážky, ktoré ak spolu zvládnete - zvládnete všetko 😉
Aj teraz po 23 r. /čo sme sa vzali / no ak sa nevraždime sa milujeme 😎
😉

anonym_1c3b68
•
Včera o 08:08

Pravý, ľavý, ja neverím na jednu osudovú lásku a toho pravého... po tej prvotnej zamilovanosti a rozbúrených hormónoch je to pre mňa o vedomom rozhodnutí, že chceme byť spolu a ochote na tom pracovať, aj keď prídu prekážky... či to bude fungovať sa podľa mňa ukazuje v maličkostiach, ktoré tvoria každodenný život... do vzťahu s tým, že toto nemá budúcnosť by som ani nešla a neinvestovala doň čas a energiu, takže samozrejme som si to myslela pri každom a samozrejme, nie s každým to vyšlo

anonym_c04dc8
•
Včera o 08:09

Ja to mám tak na hojdačke s mojim mužom. Ľúbim ho, ale niekedy, keď je ťažšie obdobie, problémy, tak mám pochyby. Myslím si, že to tak majú asi všetci aspoň raz za čas vo vzťahu, navyše ja som dosť citlivá osoba a niektoré veci moc prežívam, tak preto je to u mňa ešte také výraznejšie. Hlavné je ale, že viem, že sa ľúbime, môj muž je na mňa veľmi dobrý, aj keď niekedy vybuchne, keď je v strese. Ale tak celkovo je to dobré. Môj názor je, že žiadny vzťah nie je 100% a v každom sa človek občas zamyslí, či ide tou správnou cestou. Hlavné je, že vydrží a zostane, pretože vie, že všetko zlé prejde a vlastne je rád, že toho človeka pri seba má 🙂.

anonym_0e1d5b
•
Včera o 08:12

To jednoducho vieš, cítiš 🙂 Ja som mala vzťah 5 rokov, ktorý ma ku koncu už ubíjal. Potom som náhodne spoznala už teraz manžela, s ktorým sme sa do roka vzali a sme spolu už 13 rokov 🙂 Nepoznali sme sa dlho, ale páčili sa mi jeho názory, hodnoty, to, ako rozpráva, ako si predstavuje budúcnosť a že je dobrým človekom, aj keď navonok bol aj je rebel 🙂

anonym_267be2
•
Včera o 08:13
@anonym_1c3b68

Pravý, ľavý, ja neverím na jednu osudovú lásku a toho pravého... po tej prvotnej zamilovanosti a rozbúrených hormónoch je to pre mňa o vedomom rozhodnutí, že chceme byť spolu a ochote na tom pracovať, aj keď prídu prekážky... či to bude fungovať sa podľa mňa ukazuje v maličkostiach, ktoré tvoria každodenný život... do vzťahu s tým, že toto nemá budúcnosť by som ani nešla a neinvestovala doň čas a energiu, takže samozrejme som si to myslela pri každom a samozrejme, nie s každým to vyšlo

@anonym_1c3b68 suhlasim s tym. Okrem sympatii a pocitov tam musi byt vedome rozhodnutie, a to na oboch stranach. Inak to nevydrzi. Ani keby bola laska ako hrom.

ivicatolic
•
Včera o 08:13
@anonym_858107

Ostala som tehotna po prvom sexe a tympadom bolo jasne ze musi byt ten pravy. Ako by som to utiahla sama.

@anonym_858107 😁🤣😁👍👍👍🍀

anonym_8441fd
•
Včera o 08:35

Ja som mala pred prvým rande takú predtucha. Vôbec som tam nechcela ísť ( bola som dva roky po ťažkom rozchode, dosť som randila, ale nejak som nenašla nikoho vhodného- u všetkých som po 1. Rande vedela, že to nie je ono). A zrazu prišiel taký divný pocit že chod tam, tohto muža si zoberieš.
Na prvom rande sme sa predbežne dohodli, že mu budem robiť doprovod na jednej akcii, čo bola o pol roka 🙂. A vedel citovať môjho obľúbeného básnika, ktorý vôbec nie je známy. Všetky jeho gestá voči mne boli vždy veľké a prirodzené, rýchlo ma zoznámil so svojimi kamarátmi.

Už sme spolu vyše 12 rokov, sme manželia a máme dve deti.

anonym_573754
•
Včera o 08:38

Nevedela som. 😁 Ale strasne mi vonal.. on, nie parfem/deodorant/mydlo. Proste on.
Chemia tam bola od zaciatku. A o 21 rokov neskor mozem potvrdit, ze uz tu jeho vonu uz necitim a ani si ju neviem vybavit, ale ta pritazlivost medzi nami stale je.
A ako bonus je to skvely manzel, otec, zat..
Ale nehovorim, ze spolu budeme naveky.. to podla mna nikdy nevies.. stat sa moze cokolvek.

anonym_70f758
•
Včera o 08:55

Odkial kto vie, ci aktualny partner je ten pravy? to sa mozes pytat cloveka na smrtelnej posteli. dnes je vztah ok, zajtra uz byt nemusi. bilancovat clovek moze tesne predtym ako zivot konci.

janinah
•
Včera o 10:24

Ked som ziskala istotu,ze sa postará vzdy a všade,ked na dovolenke na blind dokazal vzdy najst a zabezpecit vsetko co som chcela. Presli sme 9 krajin a x miest.A bolo to pred 34 rokmi bez mobilov a googlov.

anonym_deea51
•
Včera o 10:32

@anonym_autor Po vyše 20 rokov manželstva a aj prečítaných knihách o vzťahoch môj názor je, že ten pravý alebo pravá neexistuje.
Muž alebo žena mali by sa snažiť aspoň trochu priblížiť k ideálu a tou pravou a pravým sa skúsiť stať.

Proste najprv pár mesiacov,rok , maximálne dva môžu byť ľudia zaľúbení, eufória, motýle v bruchu ale to potom prejde.
Súhlasím s tým, čo píše autor knižky: Päť jazykov lásky, že zaľúbenie je v podstate sexuálna príťažlivosť..
Pozor,sexualita vo vzťahu je dosť kľúčová a podstatná.
Ale pokiaľ je to len " mechanická záležitosť" ,tak to ten vzťah pozitívne neovplyvní.
Sexualite po čase by mal predchádzať rozhovor,nielen päť minút pred tým nasilu sa rozprávať,ale celkovo komunikácia vo vzťahu.Ak človek nemá aspoň na normálne živobytie, tiež to môže ovplyvniť náladu na sex.Ak sex nefunguje zaberá 80% vzťahu.
Ďalej aký ten muž bude mať vzťah k deťom,ako riešeniu problémov.
Ak sa chystáš vydávať, buď si istá, že chlap sa po svadbe nezmení.Uz keď budeš nejakým spôsobom " jeho" tak už ťa tak dobývať nebude.

Okrem teba sa mu budú páčiť aj iné ženy.Co je prirodzené,aj keď nepríjemné pre partnerku.Otazka je, či bude ochotný bojovať s vlastnou sexualitou ktorá ho bude ťahať kade tade.Či sa bude chcieť rozhodnúť len pre teba.( Mal by sa)Poznam to, som muž.
Otázka je aké si mala detstvo, aké mal detstvo tvoj partner, aké poprípade zranenia si prinesiete do vášho vzťahu s detstva,ako vás to bude ovplyvňovať.

Skús si prečítať:
Päť jazykov lásky
Alebo knihu:
Moje túžby,tvoje túžby
Alebo:
To,keby sme vedeli pred svadbou
Za 10-12€ máš oveľa lepšie informácie ako tu na MK.

anonym_0402ae
•
Včera o 10:34
@anonym_858107

@anonym_858107 moze byt niekto tak blby, aby ostal tehotny po prvom sexe?

elenka.k
•
Včera o 10:42
@anonym_deea51

@anonym_autor Po vyše 20 rokov manželstva a aj prečítaných knihách o vzťahoch môj názor je, že ten pravý alebo pravá neexistuje.
Muž alebo žena mali by sa snažiť aspoň trochu priblížiť k ideálu a tou pravou a pravým sa skúsiť stať.

Proste najprv pár mesiacov,rok , maximálne dva môžu byť ľudia zaľúbení, eufória, motýle v bruchu ale to potom prejde.
Súhlasím s tým, čo píše autor knižky: Päť jazykov lásky, že zaľúbenie je v podstate sexuálna príťažlivosť..
Pozor,sexualita vo vzťahu je dosť kľúčová a podstatná.
Ale pokiaľ je to len " mechanická záležitosť" ,tak to ten vzťah pozitívne neovplyvní.
Sexualite po čase by mal predchádzať rozhovor,nielen päť minút pred tým nasilu sa rozprávať,ale celkovo komunikácia vo vzťahu.Ak človek nemá aspoň na normálne živobytie, tiež to môže ovplyvniť náladu na sex.Ak sex nefunguje zaberá 80% vzťahu.
Ďalej aký ten muž bude mať vzťah k deťom,ako riešeniu problémov.
Ak sa chystáš vydávať, buď si istá, že chlap sa po svadbe nezmení.Uz keď budeš nejakým spôsobom " jeho" tak už ťa tak dobývať nebude.

Okrem teba sa mu budú páčiť aj iné ženy.Co je prirodzené,aj keď nepríjemné pre partnerku.Otazka je, či bude ochotný bojovať s vlastnou sexualitou ktorá ho bude ťahať kade tade.Či sa bude chcieť rozhodnúť len pre teba.( Mal by sa)Poznam to, som muž.
Otázka je aké si mala detstvo, aké mal detstvo tvoj partner, aké poprípade zranenia si prinesiete do vášho vzťahu s detstva,ako vás to bude ovplyvňovať.

Skús si prečítať:
Päť jazykov lásky
Alebo knihu:
Moje túžby,tvoje túžby
Alebo:
To,keby sme vedeli pred svadbou
Za 10-12€ máš oveľa lepšie informácie ako tu na MK.

@anonym_deea51 tie knihy sú zo života? alebo skúseností? vymyslieť ti dokážem aj ja hocičo ... už v prvých tvojich riadkoch som myslela, že s tou ženskou je niečo zléééé.

elenka.k
•
Včera o 10:42
@anonym_0402ae

@anonym_858107 moze byt niekto tak blby, aby ostal tehotny po prvom sexe?

@anonym_0402ae no stáva sa to , nevieš, čo ti osud naloží .

anonym_0402ae
•
Včera o 10:44
@elenka.k

@anonym_0402ae no stáva sa to , nevieš, čo ti osud naloží .

@elenka.k osud????? Prvy sex s cudzim clovekom= kondom.

elenka.k
•
Včera o 10:45
@anonym_0402ae

@elenka.k osud????? Prvy sex s cudzim clovekom= kondom.

@anonym_0402ae guma, môže prasknúť .... prvý sex - málo skúseností

anonym_1002c2
•
Včera o 10:50
@anonym_858107

@anonym_858107 ja neviem či si robíš srandu alebo to myslíš vážne 🤔

autor
•
Včera o 12:06
@anonym_0e1d5b

To jednoducho vieš, cítiš 🙂 Ja som mala vzťah 5 rokov, ktorý ma ku koncu už ubíjal. Potom som náhodne spoznala už teraz manžela, s ktorým sme sa do roka vzali a sme spolu už 13 rokov 🙂 Nepoznali sme sa dlho, ale páčili sa mi jeho názory, hodnoty, to, ako rozpráva, ako si predstavuje budúcnosť a že je dobrým človekom, aj keď navonok bol aj je rebel 🙂

@anonym_0e1d5b no práveže neviem, kedy to skutočne cítim a kedy si to len domýšľam, preto sa radšej pýtam 😅

elenka.k
•
Včera o 12:13
@anonym_autor

@anonym_0e1d5b no práveže neviem, kedy to skutočne cítim a kedy si to len domýšľam, preto sa radšej pýtam 😅

@anonym_autor to by si určite spoznala, keby to bolo v tvojom ❤ faktom, alebo sa zahráva iba tvoja myseľ ....
ak nie si si istá, nech ti on sám - frajer - veľa rozpráva , koná a ty spoznáš, čo chceš, čo je skutočné ..... či sa oplatí zabojovať

anonym_271452
•
Včera o 12:39

po pár mesiacoch oťukávačiek a zrušených či pokazendých rande bol stále pozorný a mal záujem, nikam ma netlačil, plynulo to pomaly a bolo to také prirodzené, proste som vedela že tak si to viem predstaviť celý život.

anonym_30de1c
•
Včera o 12:49
@anonym_autor

@anonym_autor ak nad tym musis rozmyslat tak to nie je ono 🙂
Ja som to vedela tak, ze som od zaciatku citila a bola si uplne ista, ze toto je clovek, s ktorym chcem mat dieta.

autor
•
Včera o 12:52
@anonym_30de1c

@anonym_autor ak nad tym musis rozmyslat tak to nie je ono 🙂
Ja som to vedela tak, ze som od zaciatku citila a bola si uplne ista, ze toto je clovek, s ktorym chcem mat dieta.

@anonym_30de1c ja som o Tom presvedčená bola, ale potom do mňa ostatní začali rýpať, že akú blbosť robím, keď sa s ním dávam do vzťahu. Odvtedy mám guláš v hlave, navyše som sa veľakrát v ľuďoch sklamala, tak som opatrnejšia

anonym_30de1c
•
Včera o 12:55
@anonym_autor

@anonym_30de1c ja som o Tom presvedčená bola, ale potom do mňa ostatní začali rýpať, že akú blbosť robím, keď sa s ním dávam do vzťahu. Odvtedy mám guláš v hlave, navyše som sa veľakrát v ľuďoch sklamala, tak som opatrnejšia

@anonym_autor hm, proti mojmu vztahu boli asi vsetci. Ale mne to bolo jedno, stala som si za svojim a nepochybovala som ani minutu. Sme spolu par rokov, mame dieta, nelutujem absolutne nic a oblubila si ho aj cela rodina 🙂 ale ako vravim, ja som naozaj citila ze je to ono, nepochybovala som

anonym_0402ae
•
Včera o 14:00

To, či je to ten pravý sa dozvieš až na sklonku života, alebo minimálne po pár desaťročiach. To že s niekým ste spolu 10 rokov a jej fajn, to je úplne prirodzené, to ešte nie je dlhá doba. To ste ešte zaľúbeni. Rekapitulujte až po niekoľkých desiatkach rokov.

anonym_f22b17
•
Včera o 15:20

to nezistis, moze byt pravy 20 rokov a potom mu prepne, ako je komentar nado mnou, ak s nim prezijes cely zivot bez podrazov, vtedy bol ten pravy

anonym_cd817d
•
Včera o 20:44

@anonym_autor neviem či bol a je ten pravý, to nikdy nevieš, ale pasovalo nám to hneď od začiatku

anonym_e9f0db
•
Včera o 21:11

Hlavne treba sledovat jeho skutky a nie slova. Ten pravy ti aj modre z neba znesie, uprenostnuje teba pred sebou. A samozrejme treba pocuvat aj svoju intuiciu. Moj ked sme sa prvykrat stretli, tak mi z odstupom casu povedal, ze hned vedel, ze ja som ta prava a ze si ma zoberie. Po dvoch tyzdnoch sa ma spytal, ci si ho zoberiem a dodnes sme spolu uz 16 rokov.