icon

Ako stopnúť časté návštevy?

13. apr 2020

Ahojte, prosím poraďte ako odradiť niekoho od každodenných návštev? Nechcem to povedať narovinu aj keď s tým nemám problém, nech tak často nechodia lebo viem ako by to dopadlo. Viem že dostanem radu povedať narovinu a nech sa urazia ak chcú ale takto to naozaj nechcem.
Každý deň niekto u nás z dotyčnej rodiny je, raz príde jeden, raz druhý, väčšinou idú za malým. Mne to už tak lezie na nervy že mi je až zle od jedu. V posledných dňoch už som rezignovala, nejak sa ani s nimi nebavím, aby im to došlo samým ale neviem či to bude mať efekt. Nehovoriac o terajšej situácii, korona nekorona, stále tu sú.. Poraďte niečo čím ich odradiť

Strana
z2
gabika0825
28. apr 2020

Veď je zákaz navštevovania. Oni nepozerajú správy? Ešte hlavne keď máte doma malé dieťa? Ja byť tebou by som im neotvorila a bolo by mi jedno že ako sa budú chovať, nech sa aj zložia do kocky. Veď si dupni. Veď ty si doma. Oni majú rešpektovať čo povieš. Malého si užiju potom. A hlavne ak uz ho tak potrebujú vidieť tak Existuje skype, facebook hocičo kde sa dá volať cez videohovor. Aby nemali pocit že ich chceš o nieco ukrátiť. Choré

Strana
z2