icon

Ako to máte doma vy?

10. okt 2021

Ahojte. Ako to máte doma vy?? Manžel chodí do roboty, momentálne je v robote viac než dosť, robí nadčasy (musí a robí tak pre dlhý, ktoré ma) mame deti, a momentálne je taka situácia, že ja už som s nimi domaa zavretá 2 deň, sú choré takže von ísť nemôžeme.. Tak som mu dnes povedala ze keď príde z prace pojdem do obchodu aby som sa prevetrala, a už sa spustila hádka jeho odpoveď znela sak si choj ale potom pôjdem aj ja, ale on jedine kam pôjde je kamarát a to je trosku nefer voci mne.. Ja už sa idem zblázniť z toho ako som stále doma zavretá, dusim sa tu a keď mi niečo také on povie, o deti sa stará minimum času to je 30% svojho času co ma... A ja už som na dne z toho.. Som psychicky vyčerpaná, psychicky aj z dlhov ktoré si opäť muž narobil, samozrejme ze deti za to nemôžu ale dnes som na nich od jedu aj trosku pokricala keď ma nepspluchali a bolo mi to ľúto... Ako to prebieha u vás doma? Bohužiaľ, som ďaleko od kamáratiek, a tie co mam v meste tak majú deti a zas by som nerada išla k nejakej a doniesla im tam sople... Noo ďakujem za odpovede

Strana
z3
lenadka
10. okt 2021

@0silvia0 oni je to tak, keď to nerobím ja, lebo doma nie som, musí on. Bodka. Keď som prišla s deťmi z dovolenky dokonca navaril nedeľný obed a povysával. Sám od seba.

lujza123
10. okt 2021

Začni behavat každý druhý, tretí deň. Pekne mu dopredu oznam ktoré dni to bude a drz sa toho. On si zvykne ...Tak ako si si ho hlúpo naučila že všetko robíš ty budeš ho to musieť oducit.
Ja poznam dosť chlapov ktorý aj keď pochádzali z rodiny kde všetko robila matka tak dokázali v manželstve fungovať normálne, len mali uvedomelu ženu ktorá ich neobskakovala..

Strana
z3