icon

Ako to vyriešiť s návštevou v pôrodnici?

2. mar 2020

Čaute , riešim taku blbost ale zaujima ma aj pohlad na vec ostatnych, zachvilu rodim a neviem prečo ale mam pocit že ma to chytí akurat jak naschval, ked moja mama bude v lietadle na ceste sem.
Tak riešime že ako to spravíme ak nahodou to tak bude, kto preňu pojde na letisko a vsetko okolo toho kedze my budeme 4 dni s mm v nemocnici spolu. Povedala som že preňu pojde na letisko mama mojho muža a spolu prídu potom do pôrodnice. Lenže mama môjho muža VŠADE chodi s jeho sestrou pubertalnou ktora ma 13 rokov. Keď pišem všade..myslim tym NAOZAJ všade , spolu chodia na wc , spolu sa kúpu atd , ale to je jedno. Ja tu malú nenávidim , som z nej nervózna, je drzá nevychovaná a dvíha sa mi tlak keď je primne. Mama ma v tomto chápe pretože ona sama ju neznesie takže chápe že sa nechcem stresovat hned po porode a mať ju tam. Myslite že s tym spravim v rodine nejaky extremny škandál, ak ju poprosim aby prišla uplne sama? Že si želam aby prišli iba babky? A zvyšok rodiny nech pride keď budem už doma zotavená, spamätaná a odolnejša voči pubertalnym zachvatom? Ešte chcem dodať že toto by bola moja požiadavka aj keby ma to chytilo neskôr alebo skôr..

Strana
z2
autor
2. mar 2020

@eliska13 jezis to je uplne to isteee!!! Meno mi chcu zase menit pre maleho, kocik mam kupeny a ona celu noc mi posiela mima xari kociare ze tento CHCE .. krstnych samozrejme jej syna druheho a dceru jeho muza z prveho manzelstva -moja rodina popripade kamaratka su v riti,nepodstatni 😂😂
Byvame asi 3 minuty autom od nich ale chceli nas prinutit aby sme byvali snimi tak ja reku ze sa obesim este v porodnici po porode radsej

kitycat
2. mar 2020

😂😂😂😂

mozno by si mohla pockat kym naozaj zacnes rodit a nie tu robit scenare...Ale ked sa pytas na radu:
mame zaplat limuzinu aby tie dve co ich tak nenavidis zavideli a rozputala si tu pravu rodinnu vojnu

bodkolienka81
2. mar 2020

No je chripkove obdobie, tak by mal byt zakaz navstev v nemocniciach a aj ked nie, urcite by som svoje dieta nevystavila riziku.. A teda hlavne mamina bude rizikova, tak hadam stiha 2t lehotu pred terminom.. K vztahu so svokrou sa nevyjadrujem, tam by mal rozhodne zasiahnut muz
, co este ano, co uz nie..

kulumulu123
2. mar 2020

Ak by si Bola najstastnejsia v porodnici iba s muzom a babatkom co t v tom brani?snad ste obaja svojpravni tak to treba iba povedat nahlas. Alebo sa vzdy a vo vsetkom riadis tym ako to vyhovuje svokre Len aby sa neurazila? Budes podla svokry aj dieta vychovavat podla toho co povie svokra Len aby sa neurazila? Za vsetko si pytat sujlas Len aby Bola svokra ok? No neviem rob ako myslis....

eliska13
2. mar 2020

Tak ty už máš nalinajkovane všetko.Mozno po nociach s uplakanym bábom kojacim nebudeš na raňajkách v meste a vo fitku, ale doma rada, že nevidíš nikoho.Tak sa drž😘

jaskolka
2. mar 2020

Asi som nepochopila, prečo by mala celá family ísť s tebou do pôrodnice? Veď hádam tam stačí manžel, či? A po pôrode, ak nenastanu dáke komolikacie(žltačka) atď, tak do par dni si doma.Ja by som normálne povedala, že vobec tam nikto ani nemusí ísť, stačí úplne manžel a ten im zreferuje. Nevidím dôvod, aby tam sli tolki ľudia, na oddelenie ich aj tak nepustia, maximálne ty vyjdes na par minút k nim, plus teraz platí aj tak skoro všade zákaz návštev kvôli chrípke.

ajka0207
2. mar 2020

@e1i v porodnici nikde na svk nie je zakaz navstev pod 15 rokov.

jaskolka
2. mar 2020

Tak keď bývate mimo, je vôbec nutné hlásiť, že už ideš do pôrodnice? Veď začnes rodiť, muž ta odvezie a absolútne nie je treba písať svokre, že už to je tu. Nech potom len pošle sms, ze je babka 🙂

sara07
2. mar 2020

pretože ti bude kašlat do vychovy, do ,kojenia, do prebalovania, do spania do všetkého , do toho hormony ako ti poviem tie vedie kyvat aj rok sa hore dole

petronelka47
2. mar 2020

HUJEROVCI 😂

autor
2. mar 2020

Flinstonovci

jankapepe
2. mar 2020

@e1i odkedy??

lujza123
Autor odpoveď zmazal
whatever1
2. mar 2020

Nedávno si tu písala ze nechceš aby svokra prišla za tebou počas porodu... PODOSTAVALA SI TU KOPEC RÁD! Mohla si si to s nou uz vyriešiť, porozprávať sa s ňou, alebo vyriešiť to cez manžela alebo najjednoduchšie riešenie ak je neodbitna- oznámiť jej až keď budeš mat po. Je to tvoj pôrod, tvoj deň tak to konečne pochop a ser na to ci sa urazí. Urazena by si mala byť v prvom rade ty pokiaľ ta nerešpektuje! Si svojpravna tak bud jej to povedz že tam nechceš ani ju ani jej dcéru, že je to pre teba veľmi intímna chvíľa alebo jej oznam až keď bude malé na svete a ak bude frflat - povedz ze si mala prekotny pôrod na to sa uraziť nemôže ked ti už na jej pocitoch tak veľmi záleží 🙄...

hettinka
2. mar 2020

Nech sa z letiska dopraví sama. Chodia taxíky, autobusy, vlaky...
V prípade, že priletí, vôbec by do nemocnice nemala chodiť.
A tie hranice si urči, aj za cenu nepokoja v rodine. Robis zo pre svoju psychickú pohodu a pre dobro dieťaťa. Ono je najlepšie, ak sa mamina nauči od začiatku porobiť si okolo dieťaťa veci sama, nastaví si svoj systém, režim. A nie aby sa v domácnosti ešte motali nonstop dalsi ľudia, nebodaj brali dieťa matke preč (kočíkovať).

0kristina0
Odpoveď bola odstránená
lubkavargova1
2. mar 2020

ach jaj a co to tu este bude, ked malda sestricka dospeje a bude mat vlastnu rodinu...vzdy bude prva a najlepsia a ty nevesticka ta najhrosia. Nikdy sa jej nevyrovnas a ani vnuca. Stym si tak vyrovnana?

katrinka8
2. mar 2020

Pri všetkej úcte k tomuto problému - ako najväčší problém vnímam Tvoju mamu, ktorá v čase masívneho šírenia sa koronavírusu po svete chce ísť do pôrodnice takpovediac rovno z letiska. Nekupujem si zásoby, nenosím rúška, nezatvárame sa v dome, ale toto mi príde naozaj ako hazard so zdravím v súčasnej situácii. Minimálne tie 2 týždne po príchode by som sa snažila ju od bábätka izolovať.

anka246
3. mar 2020

Načo toľko cirkusu k vôli pôrodu. Nech ťa prídu pozrieť pozdejšie. Veď po pôrode je každá žena vyslabnutá a chce sa venovať dieťatku.

Strana
z2