icon

Ako tolerovať alkoholika a ako s ním žiť v jednej domácnosti?

31. júl 2020

Je to síce rodič ale už mi lezie neskutočne na nervy. Do všetkého sa stará robí dusno urobí presný opak než by mal robí zo seba najmúdrejšieho a najdokonalejšieho. Nejake rady ako ho vystáť ? Ako sa obrniť voči tomu všetkému ? Je to ťažké zvlášť keď sú deti v jednej domácnosti s ním momentálne sa nedá odísť .. niekedy by som mu j***a panvicou po hlave od zadu keď sa nediva 😡

nnnuuunnn
31. júl 2020

Koľko máš rokov? Máš vlastne deti? Kolkorocne? Máš muža? Matka býva s Vami? Dá sa Ti ho ignorovať? Alkoholik sa dá ignorovať v zmysle nerozprávať sa s ním, ale jeho správanie mení Tvoju psychiku a všetkých a stavas sa spoluzavislou. Z toho časom prepukne rovnaké kompulzivne spravanie, prejaví sa závislosť, jedno či na alkohole alebo jedle alebo hocičím inom. Silná osoba s tým bude bojovať, ale bude MUSIEŤ BOJOVAŤ. Samozrejme sú aj ďalšie oblasti psychiky, ktoré si zničiš. Vyslovene ti ľudia sú psychicky labilni...

autor
31. júl 2020

@nnnuuunnn on je už zničený na kompletku. Bývam u rodičov s dvoma detmi riešim odchod ale nejde to zo dňa na deň keďže som ešte na RD a prácu zatiaľ nemám. Ignorujem pokiaľ sa dá. On je taký typ človeka čo vycuciava energiu zo všetkého živého (x ľudí čo sniim boli v kontakte pár minút potvrdili)

janinah
31. júl 2020

tak ked odídeš,ber aj mamku

caroline_
31. júl 2020

mala som takeho otca, teda este mam ale nastastie s nim nezijem..a ako to tolerovat? hm, no u mna to bolo tazke ja som z neho bola totalne na nervy v 17 som sa zbalila a odisla, dovtedy som ho nejako trpela...

jankapepe
1. aug 2020

Koľko máš rokov?

juzanka151
1. aug 2020

nijako zbalit sa a odist inak ta nic dobre necaka v buducnosti mozno tak nejaka vazna choroba z nervov a sresu

amelie2017
1. aug 2020

Radsek by som sla do azylu ako byvat s alkoholikom (uz som v azyle bola)

miadi
2. aug 2020

Uz len to zit u niekoho je dost tazke nie to este s alkoholikom. Neda sa nic robit len šetrit a planovat samostatne byvanie. Mozno by ti bolo lepsie v podnajme so spolubyvajucou tiez single matkou. ? Aj ked to Nie je idealne riesenie