Ako tolerovať alkoholika a ako s ním žiť v jednej domácnosti?
Je to síce rodič ale už mi lezie neskutočne na nervy. Do všetkého sa stará robí dusno urobí presný opak než by mal robí zo seba najmúdrejšieho a najdokonalejšieho. Nejake rady ako ho vystáť ? Ako sa obrniť voči tomu všetkému ? Je to ťažké zvlášť keď sú deti v jednej domácnosti s ním momentálne sa nedá odísť .. niekedy by som mu j***a panvicou po hlave od zadu keď sa nediva 😡
Koľko máš rokov? Máš vlastne deti? Kolkorocne? Máš muža? Matka býva s Vami? Dá sa Ti ho ignorovať? Alkoholik sa dá ignorovať v zmysle nerozprávať sa s ním, ale jeho správanie mení Tvoju psychiku a všetkých a stavas sa spoluzavislou. Z toho časom prepukne rovnaké kompulzivne spravanie, prejaví sa závislosť, jedno či na alkohole alebo jedle alebo hocičím inom. Silná osoba s tým bude bojovať, ale bude MUSIEŤ BOJOVAŤ. Samozrejme sú aj ďalšie oblasti psychiky, ktoré si zničiš. Vyslovene ti ľudia sú psychicky labilni...
@nnnuuunnn on je už zničený na kompletku. Bývam u rodičov s dvoma detmi riešim odchod ale nejde to zo dňa na deň keďže som ešte na RD a prácu zatiaľ nemám. Ignorujem pokiaľ sa dá. On je taký typ človeka čo vycuciava energiu zo všetkého živého (x ľudí čo sniim boli v kontakte pár minút potvrdili)
tak ked odídeš,ber aj mamku
mala som takeho otca, teda este mam ale nastastie s nim nezijem..a ako to tolerovat? hm, no u mna to bolo tazke ja som z neho bola totalne na nervy v 17 som sa zbalila a odisla, dovtedy som ho nejako trpela...
Koľko máš rokov?
nijako zbalit sa a odist inak ta nic dobre necaka v buducnosti mozno tak nejaka vazna choroba z nervov a sresu
Radsek by som sla do azylu ako byvat s alkoholikom (uz som v azyle bola)
Uz len to zit u niekoho je dost tazke nie to este s alkoholikom. Neda sa nic robit len šetrit a planovat samostatne byvanie. Mozno by ti bolo lepsie v podnajme so spolubyvajucou tiez single matkou. ? Aj ked to Nie je idealne riesenie

https://www.zdravie.sk/clanok/55170/mame-doma-a...