Ako tráviť voľný čas bez detí?
Ahojte chcem sa opýtať keď nemáte deti, ale ste vydaté čo robite vo voľnom čase... môj manžel na mňa nemá čas. Ja by som chcela chodiť na turistiku. Ale sama nechcem, kamošky nemajú vždy čas. Tak som napísala do jednej turistickej skupiny. Napísal mi jeden chlap, že môžme dnes ist na jednu menšiu túru 1 hodinka. a ja neviem či to je dobrý nápad.
@mia2906 Ba
@willacontella partak na turistiku a do zivota
@stanka_k Nitra
@stanka_k a dakujem za skupiny, hned som sa tam aj pridala 🩷
@willacontella ja tiez, a hladam partacku aj na bicykel aj na turistiku kludne 🙂
A do posilky by si nesla? Ja ked idem, tak kludne aj 2 hodiny tam stravim. 10 minut zahriatie na beziaciom pase, 30 minut na cross trainer alebo padlovanie, potom trochu na brucho a chrbat cviky na zemi a potom stretching a 10 minut chodze na pase. To na zaciatok a neskor Ti niekto poradi, co este mozes cvicit.
Dalsi chlap, co si miesto manzelky hladal mamicku a ty si do toho skocila. Vy ste spolu predtym nebyvali? Alebo ti to nevadilo? Ak ti to uz zacalo vadit, musite si to vyriesit, aj ked sa obavam, ze clovek s takymito nazormi ako ma tvoj muz nie je schopny zmeny...
Byt tebou by som na tu turistiku sla aj sama s chlapom, co ty vieš ako sa hovorí možno motyka vystreli. Teda najskôr sa s ním stretni na káve co je to za človeka a ked sa ti bude pozdávať kľudne chod.
Myslím že aj s tvojim muzom bude rozumnejšia reč ked zisti že nieje jediny chlap na svete.
S tými domácimi prácami robíš chybu ze ustupujes a robíš ich sama. Čím dlhšie tento stav trvá tým sa viac zakonzervuje a bude štandardom .
Je milión spôsobov ako mužovi vysvetliť nech sa správa ako dospelý, od neustáleho denno denného pílenia uši až po stávku, sama si muža poznáš vieš co na neho platí. S upratovaním si nepomôžes ked nechceš žiť v bordeli ale variť aj prať si moze sam. Presne ako píšeš sj ty mas nárok na konicky nie sa stresovať.
@tanyag jasne že vadilo a začala by som robit všetko preto aby ten čas radšej trávil so mnou.
Ak som správne pochopila príspevky autorky tak jej nevadí že ma každý svoje koníčky, jej vadí ze jej muž na ňu vôbec nemá čas a ešte aj jej ukrajuje z voľna pretože celu domácnosť necháva na ňu.
Podľa mňa najhoršie je ked sa ľudia prestanú vo vzťahu snažiť a berú toho druhého ako samozrejmosť
@lujza123 S tým súhlasím, ale povedzme si pravdu, stretávanie sa s opačným pohlavím v manželstve je na škodu, namiesto trucovania, že si výjdem von s iným CUDZÍM mužom, lebo môj manžel nemá na mňa čas, je lepšie si ho posadiť a úprimne, otvorene sa porozprávať, ak to nikam nevedie, DOVIDENIA...a potom ako slobodná, rozvedená nech si chodí kam chce a s kým chce...
Takže manzelovi som povedala, ze chcem ist na turu, ze som napisala do skupiny ci pojde niekto somnou. Aj som mu to ukazala, lebo sa smial ze to urcite nemyslim vazne. Ja som fakt rozmyslala, ze pojdem stym chlapom, ale bolo mi to blbe voci manzelovi. No a potom prisiel domov, povedal ze pojde somnou. A ja ze fajn, ale kto spravi veci doma ked budeme prec obaja. Nechape, ze ja by som mohla aj cele vikendy travit prec ako on ale nic by sa nespravilo. Tak ja som si sadla, citala knihu a on zatial sam od seba konecne povysaval a umyl podlahu. A potom sme isli aspon na chvilu na prechadzku do lesa. Dnes sa aj snazil s varenim pomoct. Chyba bola to, ze ja som sice povedala, aj pred tym velakrat ze nestiham a ze nerobi doma nic. Ale vzdy som to spravila aj tak. Odteraz sa nebudem snazit vsetko robit. Nech vidi ze nebude full servis.
Super,to sa mi paci. Ale! Preco musis riesis pracu doma akurat v krasnu slnecnu sobotu??? Ja upratujem vecer alebo priebezne v tyzdni,aby prave vikend mohla venovat svojim potrebam. Vykasli sa na domacnost a zacni zit,ked po tom tuzis. Kupelnu umyjes aj v piatok vecer,takisto povysavat mozes inokedy a podlahu umyjes trebars v nedelu doobeda popri vareni. Prach utieram v tyzdni,to mi nezaberie vela casu. Vsetko je o prioritach,vnutornom nastaveni
A do budúcna deti plánujete?
@marca12 ano mas pravdu musim aj toto zmenit.
@alchemilkazltozelena ano
@mia2906 tak niekedy ked budes mat chut napis 🙃
No neviem. Ja by som s cudzím mužom nešla ..
Kniha, film, Puzzle, chodila som do fitnes na aerobik alebo si zaplávať... Záleží co ta baví.

Kolegyňa tiež takto začala a chodí už aspoň 10 rokov so "svojou skupinou" . Len ona začínala po 50, keď sa syn odsťahoval, ale to je asi jedno, majú tam rôzne vekové kategórie.