icon

Ako ukľudniť manžela a vysvetliť mu isté veci?

6. dec 2022

Ako ukľudniť manžela alebo ako mu vysvetliť isté veci?Je to dobrý človek,len občas mu preskakuje keď sa niečo stane deťom.Nesmu padať ani nesmú byť choré.Kedze tomu sa nedá predist,potom manžel kričí a nadáva na mňa že čo som to za matku že sa o ne nestaram.Ma blbé reci že sa chce rozviesť lebo som neschopna a neviem si dávať pozor aby deti boli zdravé.Bohuzial normálne fakty nepomáhajú,že deti padajú a sú choré že to je normálne,že s tým ja nič nezmozem.Poradte ako mu to vysvetliť?Keď je všetko doma v poriadku okolo deti,aj manžel je ako slniečko dobrý.

Strana
z4
derdia
7. dec 2022

Podla mna ma uzskostnu poruchu a prejavuje sa to tym, ze je uzkostny na deti.... Smer dr.

whatever1
7. dec 2022

A preco on nezabrani padom a chorobam😅?Nabuduce dieta ochorie, predbehni ho a vynadaj mu. Padne a vynadaj mu. Bude za nieco revat, vynadaj. Fakt by ma zaujimalo akoby to argumentoval. Lebo ak by sa branil tym, ze on pri nich nebol, tak mu vynadaj ze prave preto lebo pri nich nebol.

kik3677
7. dec 2022

Však mu povedz ze aj on je neschopný ak sú deti choré a padajú :D Však otec je taky istý rodič ako ty

negymama
7. dec 2022

@kik3677
@whatever1 baby ale tie argumenty su sami osobe nespravne. Ciel rodica aby dieta neochorelo alebo nespadlo, ci inak si neublizilo, je sam o sebe chory a nespravny.

Navonok to vyzera ako dobro dietata, ochrana pred chorobou a bolestou z urazu....ale ak sa to uplatnuje v nulovej tolerancii - tak v konecnom dosledku to ublizi dietatu OVELA VIAC ako samotny pad ci choroba. Dat dieta obrazne pod sklenny zvon bez vplyvu akychkolvek prekazok, padov ci virusov - dieta privedie k totalnej chulostivosti a pasivite.

autor
7. dec 2022

@whatever1 Väčšinou keď sa niečo stane deťom tak ja som s deťmi,tak som ja na vine.No padli aj keď boli s ním.To zas nadaval že musel on byť s deťmi a kde som bola ja

negymama
7. dec 2022

ide o to o co mu ide viac: O zdravie a bezpecnosti deti, alebo o zdrbavanie teba.

v prvom pripada ide o psychicku ci osobnostnu poruchu
v druhom pripade je "diagnoza" D*bil, sorry - a ochranu deti pouziva len ako nastroj, moralne ospravedlnitelny, na to aby mohol podkopat teba, tvoje schopnosti a kompetencie.

nicegirl369
7. dec 2022

Dobry ako slnieco, len na hlavu😬 Ja by som teda nadavky a urazky typu, ze som zla matka teda neprekusla.

kubkovamama
7. dec 2022

Píšeš,že zatiaľ ešte nepracujes,ja by som si zbalila nejaké veci a išla na týždeň k svokrovcom-zda sa,že by mohliat pochopenie.A nech sa manžel stará o SVOJE deti aj s chorobou alebo pádom z hojdačky.Tyzden prežije a možno zmení názor,čo skôr pochybujem,ale nedokázala by som s takým chlapom žiť,daj mu ten týždeň ako poslednú možnost pred rozchodom.Aby si nemala neskôr pocit viny,čo už teraz v tebe ten hnup tak trochu vyvoláva.A žiadne také,že nemám kam ísť,všetky rozvedené sme to nejak zvládli.

autor
7. dec 2022

@kubkovamama Deti mu nemôžem nechať aby sám sa o ne staral, on pracuje na tri smeny.

nikdenikto
7. dec 2022

Mňa by zaujimalo či tvoje staršie dieťa vie jazdiť na bicykli. Neucil ho muž? Lebo to je taká tatkovská úloha si myslím.

toskanka
7. dec 2022

@autor Môj názor je, že tvoj muž má nízke IQ aj EQ. S týmto, žiaľ, nespravíš nič. Jedine riešenie je odísť, ale toto ty nechceš. Prepáč za úprimnosť.

katkami123
7. dec 2022

Bije ich? Neodpovedala si na otázku.

autor
7. dec 2022

@nikdenikto Vie,učila som ho ja.
@katkami123 Nie nebije nikoho

janage
7. dec 2022

A tie deti v škôlke, škole sa nebuchnú, nespadnú? Tam kto je vinník? Družina, športový krúžok? To žijú v bubline?.
Ja osobne myslím, že v momente keď by si mu tie papiere k rozvodu dala na stôl, by zatiahol spiatočku.
Neriskoval by on, že na súde by sa rozoberalo to, že on Ťa vinní za choroby a pády detí. Ak sa o ne normálne riadne staráš by tam vyšiel za riadneho blba, že žiada o rozvod z dôvodu, že dieťa má oškreté koleno a školkár má nádchu a kašeľ. Nech to smelo vyplní a podá.

katkami123
7. dec 2022

A ako si sa rozhodla tuto situáciu napokon riešiť? Keď dohovor mužovi nepomaha?

kubkovamama
7. dec 2022

Po nočnej má 2 dní voľno,nie? A ani to by ma nezaujímalo,má nárok na OCR. Ty v podstate nehľadáš možnosti čo s tým,ty hľadáš možnosti ako to tvojmu "slniečku" ospravedlnit.Si riadne zmagorena z neho,to nemyslím v zlom.Ja som tiež bola a vydržalo mi to 7r,ibaže svokra bola ako on ak nie horšia,proste raz to v tebe praskne a nevydržis

Strana
z4