icon

Ako v klude odist z navstevy u svokrovcov?

Dnes o 19:35

K svokrovcom chodime tak kazdy 2.vikend. Dakedy to tam deti bavilo, dnes su vacsie a nudia sa tam. Svokrovci este aj program v tv prisposobuju sebe. Ok, som v poho tam stravit cca.2hodky, ale oni nas potom znasilnuju, prehovaraju, aby sme este zostali, nech este nejdeme. A toto mi velmi vadi. Ako odist v klude? Keby toto nerobili, aj by som tam chodila castejsie a s mensim bruchabolom.

gribka1
Dnes o 19:37

Raz za mesiac natiahnuť na 4 hodiny.

anonym_455a05
Dnes o 19:38

Popros manžela nech zavelí že ideme a začne obliekať deti.

katica06
Dnes o 19:41

Toto som nikdy nemala, povinné naklusať či chcete či nie. Muž nemôže povedať rázne nie?

maryetta
Dnes o 19:43

Ako? No ignorovat. Proste idem a bodka.

anonym_62709e
Dnes o 19:43

@anonym_autor úplne normálne to scokrovcom vysvetliť, že deti sa tam nudia a navrhnúť nejaké spoločné aktivity, výlety, návšteva ZOO, múzeí, podľa veku detí. Jendoducho aj svokrovci musia chápať, že 12-14 ročné dieťa nebude celé happy, ak má byť každý druhý víkend 4 hodiny u babky. Vám sa čudujem, že tam chodíte každý druhý víkend. Veď robte to, čo je príjemné aj vaším deťom, nie len svokrovcovm. To čo tam majú tie decká robiť? Pozerať v TV to, čo ich nezaujíma? Skôr by som väčšie deti orientovala na pomoc babke a dedkovi, nenudili by sa a mala by návšteva nejaký zmysel

klotildabazarik
Dnes o 19:44

@anonym_autor povedat ze mate dalsi program o hodinku alebo tak

anonym_7e20e1
Dnes o 19:44
@anonym_455a05

Popros manžela nech zavelí že ideme a začne obliekať deti.

@anonym_455a05 presne 😅 toto robí aj môj muž. A jeho mama, že ešte ostaňte a on znova. Povedal som že ideme tak ideme 💪 mne to takto vyhovuje že ide to mimo mňa 😅

anonym_825021
Dnes o 19:50
@klotildabazarik

@anonym_autor povedat ze mate dalsi program o hodinku alebo tak

@klotildabazarik presne, nechapem co sa riesi.
"O 16 uz mame byt u Mariky/pridu xy k nam a pod..."
Ak to nevies vyriesit tak, ze Tvoj muz podakuje za navstevu a odchadzate, mozes este klamat (pred detmi).
Co tak s muzom si to vyriesit? 🙃

anonym_891c44
Dnes o 19:51

My už ku svokre nechodíme. Čím viac vyplakávala a sťažovala sa že chodíme na krátko, tým tie návštevy boli kratšie až úplne skončili. Ale von ju vezmeme kedykoľvek, na kávu, na obed, len nechodíme ku nej domov. Teraz vyplakáva že nechodíme.

autor
Dnes o 19:53

Maju zahradu, zver, su skor domace typy. A ja mestska. Ja som na kazdej akcii v meste/aj susednom. Oni parkrat boli, ofrflali. Chcu, aby sme chodili k nim na dedinu. Ok, v lete sa da. Ale teraz. Decka odmietaju a mne tiez 2hod.stacia...

autor
Dnes o 19:55

Muz si k rodicom nedovoli. Mal tvrdu vychovu, stale tam vnimam respekt. Jeho sestra si dovoli, on nie. Divne mi to je. A ja viackrat poviem, ze ideme domov a oni nas zacnu prehovarat a mna to takto nebavi..

anonym_62709e
Dnes o 19:56
@anonym_autor

Maju zahradu, zver, su skor domace typy. A ja mestska. Ja som na kazdej akcii v meste/aj susednom. Oni parkrat boli, ofrflali. Chcu, aby sme chodili k nim na dedinu. Ok, v lete sa da. Ale teraz. Decka odmietaju a mne tiez 2hod.stacia...

@anonym_autor tak tam budete dve hodiny a po dvoch hodinách sa zdvihnete, poďakujete a pôjdete domov. Tvoj muž by sa mal ale s rodičmi porozprávať, veď im to vysvetlí slušne. A čo že vás prehovárajú? S úsmevom poviem, nie, stačilo, zase nabudúce. Hádam ťa nedržia za rukáv

stankadu
Dnes o 20:08

Tak tam nechodievajte, alebo pomaly obmedzujte navstevy. Treba si povedat, ze ideme domov a hotovo. Alebo povedz napr. že pride navsteva, ideme niekam, mam este robotu doma a pod. Ked muž nedokáže, tak ty zavel, povedz detom ze nech sa začnú obliekať, tak sa hádam aj muž pripojí. Treba byť proste neoblomný.

anonym_5ea2f6
Dnes o 20:43

Mam to iste, ja to ignorujem, postavim sa, rozlucim sa, adios. Som dospela zena, nikto mi nebude diktovat, kolko mam kde byt.

anonym_f23c4a
Dnes o 20:44

To tam chodite na to, aby ste spolu pozerali TV?

anonym_2c30b1
Dnes o 20:55

To ja som mala zas ineho exota. Tiez sme chodili ku svokrovcom cez vikend a on nas hnal od nich, lebo cosi musí ist pozerať v telke. A drbal ma, ze nech si svihnem, ked som obliekala malého, aby on stihol volaku chobotinu pozerat🤦nAle to je cca 30 rokov.

sashabb
Dnes o 20:58

Ako veľké sú deti?
Mňa by ani nehlo chodiť každý druhý víkend 🙈 ale to som ja. Jednoducho zruš návštevy, alebo nech si tam chodí muž sám. Veď ak by ste takto chodili aj k tvojim rodičom, tak nemáte žiadny voľný víkend pre seba.