icon

Ako vychádzate so švagrinami?

lune
29. dec 2015

Ako darcek k meninam krem na tvar pol roka po spotrebe...ako by ste reagovali? Svagrina sa hra na panicku, kupuje same znackove oblecenie, kozmetiku tiez len znackovu, lesk na pery za 20 eur...je stara dievka...zije s rodicmi. Nikdy mi nepomohla s malou, pred manzelom sa tvari aka je dokonala, pritom umy mi auto, prezuj mi gumy, vybav mi toto atd. Podla mna je velmi povrchna a nemam sa s nou ani o com bavit. Raz mi dala dake veci, ze ide vyhodit a ak nieco vyuzijem...po troch rokoch pytala naspat znackove saty,ze si vsimla, ze nenosim. Vraj pre kamosku. Mozno boli aj pre nu, lebo schudla. Bolo to velmi neprijemne, netusila som, ci ich este mam. Vratila som ich. Akceptujem ju, lebo je to manzelova sestra ale je to tazke. Urobila a povedala uz vela pre mna neprijemnych veci. Snazi sa, aby som mala pocit, ze som taka tuctovka a ona akoze niekto je. Je obycajna uradnicka, nic extra, robi na mestskom urade. Ked pride na navstevu ohrna nad vsetkym nos,nad kolacom ktory urobim, nad pitim co jej ponukneme...Skolu si dorabala dodatocne, aby akoze nebola menej ako ja. Je starsia, ma horsiu postavu ako ja a urcite aj horsiu povahu. Neviem ako otvorit oci muzovi, stale ju ma rad, akoby prehliadal jej chyby. Snazim sa byt s nou co najmenej, ale teraz si zacala "omotavat" malu a z toho mam strach. Nechcem aby ju pomalicky spracovavala podla seba, snazila sa kupit si ju vecami co aj nenapadne robi...desim sa ako na nu bude vplyvat, ked bude rast. Poradte prosim co s tym?

dai
30. dec 2015

@mata1001 precitaj si este raz jej prvy prispevok... tebe pride normalny? plny urazok jej svagrinej a ponizovania... ako jej chces poradit toto riesit?

mata1001
30. dec 2015

@dai precitala som si ho....neviem jej poradit,tak neprispievam...ale tie niektore prispevky(co jej ani nepomohli) ma ak rozculili ze som teraz napisala...

natalym
30. dec 2015

@dai Komu není zhúru dáno v apatyce nekoupí. 😎

lune
autor
30. dec 2015

@sissmiss nemas skor Ty problem so sebavedomim,lebo ja nemam 🙂 a psychologa nepotrebujem...

lune
autor
30. dec 2015

@mima4 reagujem a branim sa...cize ked mna niekto urazi nemoze cakat ze sa mi to bude pacit...

...mam niekolko VS titulov, urcite nerobim za pasom moja... mam skvelu pracu, nezavid...
...penazi mam dost, mozem si dovolit kupit ci chcem, ist hocikedy na vlasy, nechty aj pedikuru :o)))
...znackove veci a hovorit len o tom? Naco mi to je su to len handry. Ja radsej zbehnem na hory, lyzovat, mam ine zaujmy ako niektore zienky tu zadubene...

...z toho co pises si strasne povrchna...asi ako ta o ktorej pisem, netrap sa a maj pekny den

lune
autor
30. dec 2015

@nikuliak ok, dik, budem sa snazit

lune
autor
30. dec 2015

@petkovadanuska23 som lepsia, to mi ver, mam totiz srdce a ona nie...

lune
autor
30. dec 2015

@dai so sebou som spokojna, muza mam skveleho, len ta svagrina je problem, napisala som ako to vidim tot vsetko. Kto potrebuje, nech sa navaza, kto je inteligentny poradi...

maryskas
30. dec 2015

@natalym ty sa musíš asi riadne nudiť 😀 pomaly každý príspevok, čo si otvorím na MK komentuješ ty 😀 a vždy akosi negatívne...

petkovadanuska23
30. dec 2015

@lune Naozaj inteligentny clovek sa titulmi nechvali...

lune
autor
30. dec 2015

@mata1001 Dakujem, aspon par normalnych tu cita. Mne staci, ak ma niekto pochopi 🙂

gagik
30. dec 2015

@lune je to manzelova sestra, co cakas ze ju koli tomu ze ti nie je sympaticka vyhodia na ulicu a v zivote sa s nou tvoj muz ani svokrovci nebudu bavit?

natalym
30. dec 2015

@maryskas Predstav si, že stíham písať a aj robiť si svoju robotu. 😉
Kde je tá negativita????? Jáj je to pravda, no áno pravda bolí............

klariska1
30. dec 2015

@lune neuvazovala, ze tuto diskusiu nechas zamknut? tie, ktore tvoj prispevok pochopili spravne, ti poradili, a teraz je to tu uz len sama urazka, stiplave poznamky, hadky.....hm?

lune
autor
30. dec 2015

@petkovadanuska23 ked Ta niekto uraza a pise ze sedim resp. stojim za pasom? Tak to urcite nie, inak by som to nepisala, pre mna to dolezite nie je. Ale su tu take zienky domace, co maju komplex, ze skolu nemaju a ked niekto napise, ze ma tak sa idu z toho poskladat....

lune
autor
30. dec 2015

@gagik to urcite nie, ale mohla by sa aspon koli malej snazit, lebo ja sa preve koli mojmu muzovi a malickej snazim s nou vychadzat

cecil36
30. dec 2015

@lune tak si tvoj problem rozoberme po bodoch:
1. Ako darcek k meninam krem na tvar pol roka po spotrebe...ako by ste reagovali? Podla uvazenia bud hodim do kosa alebo vyskusam...
2. Svagrina sa hra na panicku, kupuje same znackove oblecenie, kozmetiku tiez len znackovu, lesk na pery za 20 eur. Platis jej to? Nie, ta co ta to serie? Nech si kupuje co chce za vlastne prachy. Navyse pises, ze penazi mas dost a mozes si dovolit, vlasy, nechty...Takze v com je problem, ze to iste robi tvoja svagrina?
3. je stara dievka...zije s rodicmi No ved aj ty si sa tak mohla rozhodnut... Rozhodla si sa inak, tak preco riesis, ze niekto sa rozhodol inak?
4.Nikdy mi nepomohla s malou. A musi?
5. pred manzelom sa tvari aka je dokonala, pritom umy mi auto, prezuj mi gumy, vybav mi toto atd. Aj ty sa tak mozes tvarit. Nieco ti v tom brani? A co sa tyka pomoci, hadam je to medzi surodencami bezne, nie?
6. Podla mna je velmi povrchna a nemam sa s nou ani o com bavit. Tak sa s nou nebav.
7. Raz mi dala dake veci, ze ide vyhodit a ak nieco vyuzijem...po troch rokoch pytala naspat znackove saty,ze si vsimla, ze nenosim. Vraj pre kamosku. Mozno boli aj pre nu, lebo schudla. Bolo to velmi neprijemne, netusila som, ci ich este mam. Vratila som ich. Mam vratim, nemam poviem, ze uz nemam. A kedze si ani netusila ci ich mas, tak asi si ich velmi nenosila, tak bez problemov poviem, jasne posun dalej.
8. Snazi sa, aby som mala pocit, ze som taka tuctovka. No evidentne sa jej to nedari, citis sa viac, takze mozes byt pokojna.
9. Skolu si dorabala dodatocne, aby akoze nebola menej ako ja. Fakt si myslis, ze si taka dolezita,aby si niekto kvoli tebe dorabal VS? Nenapadlo ti, ze mozno jej v praci pohorzili, ze na toto miesto VS mat musi a tak ju treba dorobit?
10. Je starsia, ma horsiu postavu ako ja a urcite aj horsiu povahu. A vies kolko ludi beha po svete a je ovela lepsich od teba? Preco riesis jej postavu? Co ides po nej? 😀
11. Neviem ako otvorit oci muzovi, stale ju ma rad, akoby prehliadal jej chyby. Rob kvoli sestre cirkusy alebo mu daj precitat tvoj uvidny prispevok. Velmi rychlo mu tie oci otvoris.
12. Nechcem aby ju pomalicky spracovavala podla seba, snazila sa kupit si ju vecami co aj nenapadne robi...desim sa ako na nu bude vplyvat, ked bude rast. Toto naozaj? Ved ty na tu svagrinu jednoducho ziarlis. Ziarlis, ze ju ma muz rad, ze ju bude mat rado tvoje dieta... boze dobry...

lune
autor
30. dec 2015

@klariska1 Mas pravdu a dakujem za podporu. Vela frustrovanych a "stiplavych" sem pise, co uz.

natalym
30. dec 2015

@cecil36 100 LAJKOV.

aknad
30. dec 2015

@lune bola som na vazkach, ale po tom tvojom poslednom prispevku o tituloch a zavideni, by som tvojej svgrine odkazala iba jedno: "problem nie je vo vasom prijmaci".

dominikav123
30. dec 2015

@cecil36 😀

jeannna
30. dec 2015

a clovek s niekolkymi VS titulmi by mal vediet, ze sa nepise "koli" ale "kvoli"

moni244
30. dec 2015

@lune dakujem za ten dlhy prispevok o tituloch, vzdelani a podobne, len som sa utvrdila v tom, co som si myslela od zaciatku.

lune
autor
30. dec 2015

Dakujem vsetkym normalny a slusnym, tie ostatne co napisali nech sa im dari. Navazajte sa, utocte, piste dristy, chytajte za slovicka. ....Uz Vas necitam a to bolo prvy a posledny krat, co som sa tu na nieco opytala. Pekny vecer. PAAA

zita19
30. dec 2015

@lune nemam docitane vsetko (dosla som na koniec 3. strany a myslim, ze uz mi je vec uplne a celkom jasna), ale mat teba za svagrinu, to musi byt štígro. Chcela by som citat jej vyjadrenia to tebe. A ona by sa prevelice pozabavala na tvojich o nej. A myslim, ze uplne najvytesenejsi by bol z tvojich opisov sestry tvoj zakonity.
Darmo sa ty uz teraz snazis opilovat hrany prveho prispevku. Ten si evidentne napisala v stave totalnej nasr*tosti, cize z teba vyleteli pocity uplne nekontrolovane. Pocity nie prave lichotive pre tvoju osobu... Pre mna jednoznacne vychadza, ze sa necitis sama dostatocne silna a sebavedoma aby si sa vedela povzniest nad "ubohostou" sestry tvojho manzela (ak teda nejaka ubohost vobec je). Takze popracuj hlavne na sebe, zvys si sebavedomie, 5x denne si do zrkadla povedz: Som krasna, mudra, sikovna. Som najlepsia manzelka. Som uzasna matka. Ked sa s tymto stotoznis, tvoja svagrina ti prestane vadit. Kym mas pocit, ze ona ma SKUTOCNE navrch nad tebou, budes sa s tym vyrovnavat jej obsieranim. Kym na Koni, je to dobre. Ten znesie vsetko. Pruser bude, ked ju nejak nachtiac obseries pred jej bratom.

bonnie1
30. dec 2015

z bratovej strany nemam svagriny a z muzovej mam 3 - muzovu sestru ta je velmi zlata plus zeny jeho bratov a aj tie su zlate. dalsi dvaja bratia maju priatelky , jedna je super a druha o 10 r mladsia ( od ostatnych bratovych surodencov az o 20 ) a ta je sorry za vyraz ale krava, zlatokopka..nevie sa normalne ozvat, vsade chodi kde svagor hoci dava vsetkym najavo ze ju to nebavi, mysli si ze je nieco viac a pritom je skareda a pochadza z rozvedenej rodiny..no des. nic v zivote nedokazala len ozbija svagrove love a pre peniaze robi vojnu..snazime sa ju ignorovat..

zita19
30. dec 2015

@lune mudry clovek sa pouci aj z kritiky. Ty si taka premudra, ze beries iba pochopenie, polutovanie a pochvalenie. Je to s tebou horsie ako sa na prvych troch stranach zdalo. Pozdrav manzela. Odkaz mu od mna, ze ma uzasnu sestru, ktoru ma rad. Len vyber manzelky mu, zda sa, moc nevysiel 😖
@cecil36 100x LIKE 😀

cecil36
30. dec 2015

@bonnie1 boze dobry este aj dohnala rodicov k rozvodu.... 😝

zuzik16
30. dec 2015

@bonnie1 prepač ale čo ked pochadza z rozvedenej rodiny?

zita19
30. dec 2015

@zuzik16 lebo zlatokopky zo sporiadanych rdin nepochadzaju 😀 😀 😀 Dokonca ani mrchy mrchate. 😝